Gasflessen

Voor alle soorten gasflessen kunt u terecht bij GroenRijk in Den Bosch. Wij zijn leverancier van EmGas en BeneGas flessen.  U vindt de gasflessen op onze ruime tuinmeubelenafdeling. Of u nu opzoek bent naar stalen of kunststof gasflessen van 5 kg, 7,5 kg of 10 kg.

Benegas lichtgewicht gasflessen

BeneGas Light is de veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor diverse activiteiten. Denk aan: barbecueën in de tuin of op de camping. Een extra lange zomeravond op het terras dankzij uw terrasverwarmer. De Benegas lichtgewicht fles is tot 50% lichter dan de stalen variant met een zelfde inhoudsmaat. Deze gasfles is voorzien van ruime handgrepen om zodoende gemakkelijk te kunnen tillen. Wij verkopen de Benegas lichtgewicht flessen in de volgende maten:

  • 5 kg
  • 7,5 kg
  • 10 kg

Waar de 5 kg misschien net niet toereikend is en de 10 kg fles even iets te hoog is voor de BBQ of disselkast de BeneGas Light 7,5 kg ideaal!

Stalen gasflessen

Naast de lichtgewicht gasflessen hebben wij nog andere varianten in ons assortiment. Voor meer informatie hierover kunt u beter bellen met onze tuinmeubelafdeling of loop gezellig even binnen in ons tuincentrum in Tilburg!

 

Stalen gasflessen GroenRijk TilburgBenegas gasflessen GroenRijk Tilburg

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenrijk