Dierendag - Lezing hondengedrag

Dierendag - Lezing hondengedrag

Dit event is geweest.
Bekijk onze
activiteitenkalender voor komende evenementen en bijzonderheden.

-----

Heb jij een hond en heb je nog géén plannen met dierendag? Kijk dan niet verder en kom naar onze lezing over hondengedrag!

Hoe vaak zou jij wel eens een hond willen begrijpen, maar lukt het je gewoon niet? Waarom plast jouw hond nog steeds binnen of blaft hij de hele dag? Job heeft antwoord op al jouw vragen en zal een inspirerende lezing geven over het gedrag van honden.

Wanneer? Vrijdag 4 oktober
Tijd? Van 19.30u - 21.00u
Waar? In het Tuincafé van GroenRijk Den Bosch
Kosten? €5,- 
Inclusief een lekker bakje koffie/thee, een stukje gebak en een goodiebag van Prins Hondenvoer t.w.v. €15,-
 

Al eeuwen lang wonen honden en mensen samen. Maar er worden door de maatschappij en door de eigenaren steeds hogere eisen gesteld aan de hond die met ons samen leeft:
- Hij moet vriendelijk zijn naar iedereen en elke andere hond
- Hij mag niet het bankstel kapot kauwen
- Hij mag niet trekken aan de lijn
- Hij mag niet achter de konijnen of kippen aanjagen
- Hij moet meteen terug komen als je hem roept als hij los is

De afgelopen jaren is veel onderzoek gedaan naar hoe honden leren, hoe ze communiceren en hoe zij een sociale band met een mens hebben. Daar komen zeer nuttige dingen uit die, jou als eigenaar, helpen om je hond te begrijpen en om hem te sturen naar het gedrag wat je graag van hem zou willen.

Dus, wil jij weten hoe je kunt leren hoe je hond met jou communiceert, hoe je hem dingen kunt aan- en afleren en tegelijkertijd een sociale band met hem opbouwt en onderhoudt? Meld je dan aan voor de lezing hondengedrag!

De lezing wordt verzorgd door Job Oomen. Job begeleidt al meer dan 15 jaar mensen bij de opvoeding van hun hond als instructeur bij Hondenschool Quiebus in Goirle. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf Mack Hondenopvoeding waar hij zijn kunsten uitoefent als gedragstherapeut. Hij is tevens docent Dier en Gedrag bij Helicon MBO Den Bosch en leidt mensen op tot kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut voor Aeres Trainingscentrum Barneveld. Een druk baasje dus die jou veel meer kan vertellen over het gedrag van honden!

Klik hier en schrijf je in!

Datum: