DierenRijk Feestweek!

DierenRijk Feestweek!

Dit event is geweest.
Bekijk onze
activiteitenkalender voor komende evenementen en bijzonderheden.

-----

Ben jij al klaar voor de DierenRijk Feestweek? In de week van 28 september tot en met 6 oktober hebben we in verband met dierendag super scherpe acties bij DierenRijk Den Bosch!

Naast de super scherpe acties hebben we deze week ook verschillende activiteiten…

Zaterdag 28 september - Tropendag!

Op zaterdag 28 september hebben we bij het DierenRijk een ware Tropendag!Op deze dag komen er vele, gave tropische dieren naar het DierenRijk van GroenRijk Den Bosch. Maar aan wat voor dieren moet je nu denken? Nou … wat vind jij van kleurrijke tropische vogels voor scherpe prijzen of exotische dieren zoals: reuze schildpadden, pythons en hagedissen. Je kunt zelfs met de dieren op de foto!
Naast de exotische en tropische dieren is ook onze snackexpert Dave, van Braaaf, aanwezig! Dave kan jou alles vertellen over de graanvrije en verantwoorde snacks voor honden.

En wil jij nou kans maken op een GRATIS fotoshoot van je huisdier t.w.v. €35,-…? Lees dan nog eventjes verder!
Alleen op 28 september maak je kans op een gratis fotoshoot van jouw huisdier!
Hoe werkt dit? Koop een of meerdere producten van de dierenafdeling van GroenRijk Den Bosch op 28 september. Bij de kassa vul je jouw ticket in en wie weet maak jij kans op een fotoshoot van jouw huisdier! Het is een fotoshoot die exclusief en speciaal is. De fotoshoot wordt namelijk genomen vanaf de onderkant van een glazenplaat! De fotoshoot vindt plaats op zaterdag 5 oktober.
* Wij geven 5 gratis fotoshoots weg

          

 

4 oktober 2019 – Dierendag!

4 oktober is het dan eindelijk weer zover .. de dag om onze huisdieren weer lekker in het zonnetje te zetten en ze lekker te verwennen, want het is nou eenmaal dierendag!

Op dierendag hebben wij dit jaar iets heel unieks.. We hebben namelijk een lezing over hondengedrag!
Job heeft al jaren ervaring met honden en geeft ook les op het Helicon MBO. Dit jaar komt Job speciaal naar ons toe op dierendag om jouw het een en ander bij te brengen over het gedrag van jouw hond
Waarom krabt mijn hond steeds aan de bank of hoe krijg ik mijn hond na zoveel jaar toch zindelijk? Job heeft antwoord op jouw vragen!
Door middel van deze interactieve lezing krijg jij veel meer te weten over het gedrag van jouw hond.

Dit grootse evenement zal plaatsvinden op vrijdag 4 oktober van 19.30u – 21.00u in het Tuincafé van GroenRijk Den Bosch. Een kaartje kost €5,- waar een kop koffie/thee + een stuk gebak bij inbegrepen zit. Daarnaast krijg je ook nog een te gekke goodiebag van Prins Hondenvoer t.w.v. €15,-

Een hele leerzame, interactieve en plezierige avond voor jong en oud!
Inschrijven kan via: https://www.groenrijkdenbosch.nl/webwinkel/events/43/lezing-hondengedrag

 

5 oktober 2019 – Reptielendag!

Op zaterdag 5 oktober zitten we natuurlijk nog helemaal in de dierendag sferen, dus wij pakken nog eventjes lekker door. Een nieuwe zaterdag, een nieuwe dag vol activiteiten in het DierenRijk van GroenRijk Den Bosch.

Zaterdag 5 oktober staat voornamelijk in het teken van reptielen. Er komen heel veel rare, gekke reptielen naar ons DierenRijk waar je mee op de foto kan! Denk hierbij aan bijvoorbeeld wandelende bladeren, vogelspinnen, miljoenpoten, gekko’s en varanen. Ook is onze expert Arjan aanwezig om jou alle in’s en out’s te vertellen over de reptielen.

Fotoshoot vanaf de onderkant van een glazenplaat!
Naast de reptielen komt ook Ontour4You speciaal voor jou een dag bij ons foto’s maken van jouw huisdier! Van hond tot schildpad, het kan allemaal! Wil jij exclusieve foto’s van jouw huisdier? Pak dan je kans! Laat de gaafste, vetste en meest unieke foto’s maken van jouw huisdier vanaf een glasplaat... en alleen deze dag is de fotoshoot van €35,- voor €25,-! Grijp deze kans met beide handen aan maak samen met jouw huisdier een mooie foto als herinnering!

Ben jij nu al benieuwd geworden naar deze fotoshoot? Neem eens een kijkje op: https://www.facebook.com/ontour4you/

 

     
 

Data: , en