Tuinontwerp workshop 2022

Tuinontwerp workshop 2022

Wil je starten met een nieuwe tuin of is jouw tuin toe aan een make-over maar mis je de kennis om je ideeën om te zetten in een bruikbaar ontwerp?

In de inspirerende omgeving van ons tuincentrum leer je hoe je je eigen ideeën omzet naar een mooi schetsontwerp voor jouw tuin.

De workshop wordt gegeven door Christ-Jan van Herpen. Hij neemt je mee in het proces van verkennen, van wensen en mogelijkheden. Daarbij deelt hij informatie en zal hij je prikkelen met zijn creativiteit. Christ-Jan werkt op traditionele manier met hulpmiddelen zoals potlood en papier. Dus ook jij gaat met deze hulpmiddelen aan de slag. Aan het einde van de workshop kan het zomaar zijn dat je een goed schetsontwerp hebt gemaakt voor jouw eigen tuin. De workshop zal gegeven worden in ons tuincentrum. 

 

Duur 5,5 uur

Aanvang workshop 9.30 uur, einde rond 15.00 uur.

 

Kosten

Kosten bedragen €55,= koffie en gebak tijdens de start inbegrepen. Tevens ontvangt u bij deelname een tegoedbon van € 10,= te besteden bij het tuincentrum

 

Belangrijk om te weten:

Na aanmelding voor deze workshop zal wat huiswerk moeten worden gemaakt. Zonder dit huiswerk zal effectiviteit van de workshop niet tot zijn recht komen. Bij dit huiswerk moet je denken aan het maken van een blanco plattegrond op schaal. Zeker ook van belang is het maken van een sfeerbord waarin je op basis van voorbeelden uit tijdschriften of internet een beeld schetst van jouw wensen.

 

Aanmelden?

Mail je gegevens naar: info@buitenjezelf-tuinontwerp.nl. Maximaal aantal deelnemers is 8 per workshop.

Klik hier om naar de site van buiten jezelf tuinontwerp te gaan. 

 

  

 

 

Data: en