Zomerbloeiers-weekend met bezoek Rob Verlinden

Zomerbloeiers-weekend met bezoek Rob Verlinden

Joepie, het Zomerbloeiers-weekend bij GroenRijk Den Bosch staat voor de deur! Van 5 mei tot en met 7 mei kunt u uw hart ophalen aan de prachtige kleuren en geuren van de mooiste bloemen van het seizoen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook verschillende demo's waar u van kan genieten. Maar wacht, er is meer! Op 7 mei komt niemand minder dan televisietuinman Rob Verlinden langs om u alle tips en tricks te geven voor een prachtige zomerse tuin.

Zinderende zomerbloeiers

Waarom zijn zomerbloeiers eigenlijk zo'n leuke aanvulling op de tuin? Nou, dat is simpel. Met hun vrolijke kleuren en mooie geuren brengen ze meteen een zomers gevoel in de tuin. Bovendien zijn er zoveel verschillende soorten en maten, dat er altijd wel een bloem is die bij u en uw tuin past. Van felgekleurde petunia's tot romantische rozen, van vrolijke zonnebloemen tot stijlvolle dahlia's. Met zomerbloeiers kunt u eindeloos variëren en creëert u in een handomdraai uw eigen zomerparadijsje.

Zien we u dan?

Kom naar het Zomerbloeiers-weekend bij GroenRijk Den Bosch en laat u inspireren door de prachtige bloemenpracht. En vergeet vooral niet om op 7 mei langs te komen voor de onmisbare tips van Rob Verlinden. Tot dan!

Openingstijden & contact