Orchideeën- en tuinmeubelweekend

Orchideeën- en tuinmeubelweekend

Hoera, het Orchideeën- en tuinmeubelweekend bij GroenRijk Den Bosch komt eraan! Van 19 mei tot en met 21 mei kunt u genieten van de mooiste orchideeën én de hipste tuinmeubelen. Waarom is het eigenlijk zo leuk om de orchidee in het zonnetje te zetten? Met hun exotische uitstraling en prachtige bloemen zijn orchideeën echte blikvangers in huis. Bovendien zijn er zoveel verschillende soorten, kleuren en maten dat er altijd wel een orchidee is die bij uw stijl past. Van klassieke witte tot felle paarse en alles daartussenin. Met orchideeën kunt u eindeloos variëren en geeft u uw interieur meteen een tropisch tintje.

Toffe tuinmeubelshow

En alsof dat nog niet genoeg is, is het ook weer tijd om uit te kijken naar de zomer met onze tuinmeubelen! Van loungesets tot tuinstoelen, van parasols tot barbecues. Met de juiste tuinmeubelen creëert u in een handomdraai uw eigen buitenparadijsje. Of u nu houdt van een strakke, moderne look of juist van een romantische sfeer, bij GroenRijk Den Bosch vindt u altijd wel iets wat bij u past.

Kom langs!

Kom naar het Orchideeën- en tuinmeubelweekend bij GroenRijk Den Bosch en laat u inspireren door de mooiste bloemen en hipste meubelen. Tot dan!

Openingstijden & contact