Mediterraan weekend

Mediterraan weekend

Olé olé, het Mediterraan weekend bij GroenRijk Den Bosch komt eraan! Van 26 mei tot en met 29 mei waant u zich in Griekenland, Italië en Spanje dankzij de mooiste mediterrane planten en bijpassende accessoires. Waarom is het eigenlijk zo leuk om die mediterrane sfeer voor de tuin in het zonnetje te zetten? Met hun groene bladeren, kleurrijke bloemen en zoete geuren brengen mediterrane planten meteen dat vakantiegevoel naar uw tuin. Denk aan vijgenbomen, olijfbomen, bougainvillea's en lavendel. Met deze planten kunt u uzelf even helemaal in Zuid-Europa wanen.

Mediterrane sfeer en meer

Maar het gaat niet alleen om de planten, hoor. Het is juist de combinatie van planten én accessoires die die mediterrane sfeer in de tuin brengt. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan sfeervolle tuinverlichting, prachtige terracotta potten en gezellige buitenkussens. En wat dacht u van een echte Mediterrane outdoor kitchen? Met een barbecue kunt u die Italiaanse keuken gewoon naar uw tuin brengen. Kortom, met het Mediterraan weekend bij GroenRijk Den Bosch kunt u uw tuin omtoveren tot een waar vakantieparadijsje.

Bezoek ons

Dus zet die zonnehoed op, trek die sandalen aan en kom naar het Mediterraan weekend bij GroenRijk Den Bosch. Wij zorgen voor de Griekse, Italiaanse en Spaanse sfeer, u hoeft alleen nog maar te genieten. Hasta luego!

Openingstijden & contact