Huisdierenfeest! op 30 september & 1 oktober

Spelletjes voor huisdieren op 30 september & 1 oktober

Op 30 september en 1 oktober staat er iets bijzonders voor u en uw geliefde huisdieren op het programma! Bij GroenRijk Den Bosch organiseren we namelijk speciale feest -en spelletjesdagen voor honden en katten. Bent u op zoek naar een leuke en interactieve manier om quality time door te brengen met uw harige metgezel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Breng uw trouwe viervoeter of gezellige kat mee en laat ze kennismaken met de uitdagende puzzels van Beeztees en Nina Ottosson. Deze spellen zijn niet alleen leuk en vermakelijk, maar stimuleren ook het denkvermogen en de nieuwsgierigheid van uw huisdier.

Maar dat is nog niet alles!

  • Als extraatje bieden we tijdens deze speciale dagen een exclusieve korting van 10% op de aanschaf van de spelletjes. Zo kunt u uw huisdier verwennen met boeiende activiteiten en tegelijkertijd profiteren van een aantrekkelijke prijs.
  • Er is een professionele huisdieren fotograaf aanwezig! De leukste foto wint een toffe prijs
  • Jolanda is er met haar hulphond op zondag en geeft een demonstratie
  • Een voeding specialist van Edgard & Cooper is aanwezig
  • Leuke Dierendag photobooth

Dus, markeer 30 september en 1 oktober in uw agenda en kom gezellig langs bij GroenRijk Den Bosch. Samen met uw trouwe metgezel kunt u genieten van leerzame en speelse momenten terwijl u gebruikmaakt van de uitdagende puzzels van Beeztees en Nina Ottosson. Mis deze kans niet om de band met uw huisdier te versterken en ze te laten genieten van een wereld vol plezier!

Data: en