De Kerstdorpbouwers op 5 & 6 oktober

De Kerstdorpbouwers op 5 & 6 oktober

Op 5 en 6 oktober is het zover! Het meest magische moment van het jaar staat voor de deur, en we hebben iets bijzonders voor jou in petto. Mickey en Boy, de getalenteerde kerstdorpbouwers van het populaire tv-programma "Merry Little Christmas", komen naar ons tuincentrum om de betoverende wereld van Lemax en de Efteling naar jou toe te brengen. Bereid je voor op een adembenemende ervaring vol fonkelende lichtjes, prachtige miniaturen en de onweerstaanbare charme van het kerstseizoen.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Een betoverend spektakel: Laat je verwonderen door de ongekende talenten van Mickey en Boy terwijl ze een verbluffend kerstdorp tot leven brengen. Hun creatieve meesterwerk zal je versteld doen staan en je inspireren om je eigen kerstdecoraties naar een hoger niveau te tillen.
  • Lemax Collectie: Ontdek de nieuwste collectie van Lemax en laat je betoveren door de gedetailleerde miniatuurdorpjes en accessoires. Je kunt hier de meest unieke en gewilde stukken vinden om je eigen kerstdorp mee te creëren of uit te breiden.
  • Efteling magie: Beleef de magie van de Efteling in miniatuurformaat. Mickey en Boy zullen een speciale Efteling-zone creëren, waar je bekende sprookjesachtige taferelen zult herkennen. Het is een kans om een stukje van de Efteling in je eigen huis te hebben.
  • Deskundig advies: Stel al je vragen aan Mickey en Boy en ontvang waardevol advies over het bouwen van jouw droomkerstdorp. Ze delen graag hun geheimen en tips voor het creëren van een betoverende kerstsfeer.

Mis deze unieke kans niet om de magie van het kerstdorp van Lemax en de betoverende wereld van de Efteling naar jouw huis te brengen. Kom op 5 en 6 oktober naar ons tuincentrum en laat Mickey en Boy je inspireren en betoveren met hun vakmanschap. Maak van deze kerst een seizoen om nooit te vergeten!

Data: en