Bonsaï tentoonstelling

Dit event is geweest.
Bekijk onze
activiteitenkalender voor komende evenementen en bijzonderheden.

-----

Bonsai tentoonstelling bij GroenRijk Den Bosch

De Bonsai Vereniging Brabant organiseert dit jaar haar tentoonstelling tijdens Pinksteren en de zaterdag voor Pinksteren bij tuincentrum GroenRijk in Den Bosch. De tentoonstelling is een presentatie van bonsaibomen die door de leden van de vereniging zijn gemaakt. Dit alles wordt mooi gepresenteerd op Japanse tafeltjes met bijbehorende accenten. De bonsaivereniging laat u zien waar ze voor staan, namelijk het op een creatieve manier maken van bonsai bomen en zij willen door middel van voorlichting en workshops de kwaliteit van de bonsai verbeteren.

De tentoonstelling is gesitueerd in de nieuwe kas van het tuincentrum waar een ruime plaats is vrijgemaakt voor de expositie van grote en kleine bonsai’s

Er worden bonsai bomen getoond die allemaal door de leden zelf zijn gemaakt, dus bomen die net gevormd zijn en bomen, die na vele jaren intensieve begeleiding, geworden zijn tot een prachtig kunstwerk. Kom eens een kijkje nemen en proef de sfeer van de oosterse kunst en wie weet wordt het ook uw passionele hobby.

 

GroenRijk is op tweede Pinksterdag (20 mei) open van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Op zaterdag 18 mei open van 9.00 tot 17.00 uur

 

 

Data: en