Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Bloemist

Opzoek naar een bloemist in Den Bosch? Heeft u al eens een bezoek gebracht aan onze bloemenwinkel, wij bieden u in ons tuincentrum in Den Bosch een prachtige bloemist. Elke dag verse bloemen welke op het seizoen zijn afgestemd. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. Daarnaast bieden we een ruim assortiment vazen, potten en manden om het geheel af te maken.

Bruidsboeket of rouwboeket bij onze bloemist in GroenRijk Den Bosch

Bent u opzoek naar een boeket voor een speciale gelegenheid? Onze bloemist ontvangt u graag om de mogelijkheden en wensen met u door te nemen. Wij zijn een ervaren en hebben al meerdere bruidsboeketten en rouwboetten samengesteld. Voor diverse gelegenheden in en om Den Bosch, bezorgen op locatie is bij ons ook geen enkel probleem.

Bloemen bestellen of bezorgen bij bloemist in Den Bosch?

Heeft u zelf geen tijd om langs onze bloemist te gaan? Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook aan huis, neem dan telefonisch contact op of e-mail naar: bloemen@denbosch.groenrijk.nl Sinds 1 juli zijn wij ook lid van Topbloemen.nl! De bloemen komen in een handige verpakking, en blijven hierdoor in top conditie. In de tas zit een plastic vaas met water zodat uw boeket voldoende water krijgt in de bezorgperiode. Wat voor bloemen u ook zoekt, bij Topbloemen zult u het perfecte boeket vinden.

Bij onze bloemist bestellen via Topbloemen.nl 

Bloemen bestellen via topbloemen.nl en wilt u dat wij uw boeket opmaken? Dan kunt u op de website van Topbloemen.nl ons als voorkeur bloemist aangeven.

  1. Ga naar: Topbloemen.nl
  2. Klik op bloemist in het hoofdmenu
  3. Kies op de landkaart voor Noord-Brabant
  4. In de rechter kolom zal dan een lijstje verschijnen met de aangesloten bloemisten.

GroenRijk Den Bosch is dé bloemist van Den Bosch en omstreken: altijd verse bloemen, een ruime keuze en snelle service. U kunt ons voor vragen of een bestelling per e-mail bereiken: bloemen@denbosch.groenrijk.nl of bel ons op 073-6147461.

 

Bloemen bestellen bloemist