Siervuurwerk Den Bosch

Siervuurwerk kopen in Den Bosch doet u natuurlijk bij GroenRijk! Geen illegaal vuurwerk kopen, maar genieten van het vuurwerk dat wél is toegestaan. Wij hebben een ruim assortiment siervuurwerk in alle soorten, maten en kleuren. U kunt ons vuurwerkassortiment ook online bekijken en bestellen of kom langs in het tuincentrum in Den Bosch, er is siervuurwerk genoeg. Vuurwerk kopen in België hoeft niet meer, u kunt het gemakkelijk bestellen vanuit huis in onze webshop.

Zena vuurwerk webshop

 

Siervuurwerk kopen bij GroenRijk in Den Bosch?

Klanten die eerder bij ons siervuurwerk hebben gekocht weten wel waarom u het beste uw siervuurwerk bij ons kunt bestellen! Goede service, liefde voor vuurwerk en met kennis van zaken bieden wij onze klanten het grootste assortiment siervuurwerk in Den Bosch en omstreken aan. Wij verkopen diverse top merken vuurwerk, zoals Sensations, Heavy Metal, Made in China en Zodiac. Allemaal kwalitatief zeer goed en getest siervuurwerk! U kunt nu ook uw zena vuurwerk kopen bij ons in Den Bosch en op oudjaarsdag genieten van al het knalvuurwerk, siervuurwerk en meer! De roots van Zena liggen in België en daar was het voorheen ook alleen verkrijgbaar. Maar tegenwoordig hoeft u niet eens meer van huis weg, u bestelt gemakkelijk online al het vuurwerk dat u wenst. 

illegaal vuurwerk? nee! Koop siervuurwerk

Vuurwerk kopen in 2019

Bent u op zoek naar een compleet vuurwerk pakket of gaat u gericht voor een cakebox, vuurpijl of combibox? Er is keuze genoeg om uit te kiezen. Andere vuurwerktoppers zijn de nitraten en rotjes vuurwerk. Mooi vuurwerk zoals de vuurpijlen en pakketten worden veel verkocht, maar er is keuze voor iedereen. Van jong tot oud!

Het aanbod siervuurwerk bij GroenRijk in Den Bosch

Het siervuurwerk aanbod bestaat uit de volgende producten:

  • Siervuurwerk voor kinderen
  • Cakeboxen
  • Vuurwerk fonteinen
  • Combiboxen
  • Vuurpijlen

Mooi vuurwerk kopen in den bosch

Hoe oud moet u zijn om vuurwerk te kopen?

Er zijn bepaalde leeftijdsgrenzen waar u rekening mee dient te houden. Zo moet uw kind minimaal 12 jaar oud zijn om vuurwerk te kunnen kopen binnen categorie I. Bij categorie II vuurwerk dient u minstens 16 jaar oud te zijn en voor de derde categorie moet u 18 jaar oud zijn.

  1. Categorie I: vuurwerk met weinig gevaar en bijna geen geluid. Een voorbeeld zijn sterretjes.
  2. Categorie II: vuurwerk met weinig gevaar en een laag geluidsniveau. Een voorbeeld zijn rotjes.
  3. Categorie III: vuurwerk met middelmatig gevaar en een hoog geluidsniveau, die niet schadelijk is voor de gezondheid. Een voorbeeld zijn sierpijlen en andere harde knallers.

Nieuw bij GroenRijk Den Bosch - ZENA vuurwerk!

Naast de eerder genoemde vuurwerk merken zijn wij sinds kort ook dealer van Zena! Zena vuurwerk is werkelijk prachtig en kan vanaf nu al online worden besteld in onze Zena vuurwerk webshop! Uw vuurwerk veilig afsteken? Dat vinden wij het belangrijkste. Lees dus altijd de handleiding en pas goed op. Ook voor knalvuurwerk en vuurwerkpakketten hoeft u niet verder te zoeken!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vuurwerk Den Bosch