Kerstshow 2020

Kerstshow 2020

Onze kerstshow is geopend!

Kom met het gezin, vrienden of met uw geliefde de warme en winterse sfeer proeven in Den Bosch. Ook dit jaar heeft ons team alles-op-alles gezet om u te verrassen en te verbazen met het mooiste dat kerst ons te bieden heeft. Wij nodigen u van harte uit om veilig en geheel Corona-proof de kerstsfeer te komen proeven, zodat u met een flinke dosis kerst inspiratie én een kofferbak vol schitterende items huiswaarts keert. Wie straks binnenloopt bij de kerstshow van GroenRijk Den Bosch ontdekt een wonderlijke wereld vol beleving en inspiratie.

Liever online kerstinkopen doen? Ontdek onze webshop!

 

Alles voor de mooiste kerst

Weet u al hoe u uw huis & tuin wilt decoreren met de nodige kerstartikelen? Zoekt u een aanvulling op uw traditionele kerstsfeer of mag het dit jaar een tandje stoerder voor u? En heeft u nog wel genoeg kerstballen of verlichting voor uw kunstkerstboom? Of u nu al grootste plannen heeft of nog in de inspiratiefase zit: bij GroenRijk Den Bosch slaagt u sowieso! Wij hebben absoluut rekening gehouden met de looproute, zodat u eenvoudig 1,5 meter afstand kunt houden. Zo kunt u rustig genieten van alle prachtige kerstversiering die wij u te bieden hebben...

Benieuwd hoe de kerstshow tot stand is gekomen? Ontdek in onze behind the scenes videos!

  

Wat kunt u bij ons kopen?

Wat is er nu leuker dan samen met uw geliefden de meest fantastische kerstitems in een prachtig gedecoreerde omgeving te bekijken? Alles wat u nodig heeft om uw huis en tuin van een feestelijk jasje te voorzien, vindt u zowel online als in onze winkel. Op zoek naar die ene bijzondere piek? Hebben we! Wilt u uw kerstdorp uitbreiden met de Sint-Janskathedraal? Dat kan! Gaat u dit jaar dan toch voor een kunstkerstboom? Goed idee! Wij hebben kerstdecoratie voor elk interieur en voor elke portemonnee. Bekijk ons kerstassortiment alvast online.

De volgende merken zijn er onder andere te vinden:

 • Lemax kersthuisjes
 • Luville Efteling kersthuisjes
 • Black Box kunstkerstbomen
 • Edelman kunstkerstbomen
 • Decoris kerstversiering
 • Lumineo kerstverlichting   
 • Everlands mini kerstbomen                                                                                                                       

Ook hebben we diverse soorten verlichting voor zowel binnen als buiten. Gaat u voor LED of zoekt u een lichtslinger op batterij? Onze afdeling kerstverlichting is groots! Ook komt u ogen tekort op onze afdeling met kerstdorpjes. Geniet van alle prachtig kersthuisjes en figuren van Lemax. Bent u een echte Efteling fan? Wie niet! Deze sprookjeswereld kunt u tot leven roepen in uw eigen huis met de Luville Efteling kersthuisjes. U zet eenvoudig een geheel dorp neer in Efteling stijl. Leuk voor jong en oud! Laat u inspireren door het Lemax kerstdorp van GroenRijk Den Bosch van 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kersttrends voor 2020

Met kerst mag u uitpakken - en dit jaar heeft u dat meer verdiend dan ooit! Laat uw huis dan ook niks tekort komen en verwen uzelf met een prachtig aangeklede woning. Wij hebben van alles in huis om uw huis en tuin in hogere kerstsferen te brengen, welke kerststijl u ook wilt. Er zijn namelijk elk jaar nieuwe trends te ontdekken. Gaat u voor wild, glamoureus, winters of romantisch? Wij zetten de belangrijkste kersttrends van 2020 voor u op een rijtje. 

 • Een warme kerst: Hoe zou u een luxe berghut inrichten? Sluit u ogen en hetgeen u voor u ziet past waarschijnlijk goed bij deze trend: veel hout, warme en winterse kleuren, eenvoud en rust. 
 • Een romantisch sprookje: Pasteltinten aangevuld met vergrijsde tinten en groene accenten voeren de boventoon. Deze trend is zoet, bloemig maar ook natuurlijk en levendig.
 • Klassiek kerst: Uiteraard mag de traditionele kerst niet ontbreken in het rijtje. Groen, rood en wit voeren de boventoon. U ziet rendieren, kerstpoppen en notenkrakers. Dit jaar wordt deze trends in een glimmend jasje gestoken.
 • Stoer en wild: De combinatie van trendy dierenprints, warme bruintinten en een gouden randje zorgt voor een luxe uitstraling - alsof u in een luxe safari-lodge bent. Palmbomen, droogbloemen en dieren...Deze kerst waant u zich in een urban jungle!

Kom langs bij onze kerstshow in Den Bosch

Voelt u ze ook, die kerstkriebels? Kom dan vanaf vrijdag 16 oktober langs bij onze veilig ingerichte kerstshow! Onze medewerkers staan klaar om u van allerhande advies en inspiratie te voorzien. Zien we u snel? Liever online shoppen? Ook dat kan. Wij hebben een groot aanbod kerstartikelen op onze webshop.

Kersthow 2020 | GroenRijk Den Bosch