Koopzondag Berlicum

De koopzondag van een tuincentrum in de buurt van Berlicum bezoeken? Bij GroenRijk Den Bosch is het iedere zondag koopzondag. U kunt dan van 11:00 tot 17:00 genieten van ons brede assortiment en tuincafé (let op: de keuken sluit om 16:30). Wij zijn een van de weinige tuincentra dat zeven dagen per week open is.

Geniet nabij Berlicum van ons brede assortiment tijdens onze koopzondag

Bij GroenRijk in de buurt van Berlicum koopt u alles voor huis, tuin en dier. Wij zijn het meest volledige tuincentrum in de omgeving. We hebben ons assortiment onderverdeeld in zes overzichtelijke rijken. U vindt bij ons onder andere:Kom langs tijdens de koopzondag van GroenRijk nabij Berlicum!

Bij Tuincentrum GroenRijk vindt u zeker wat u zoekt. Besteed uw zondag nuttig door onze koopzondag te bezoeken en ontdek ons brede assortiment voor huis, tuin en dier. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij hebben jarenlange ervaring met tuinieren, interieur en huisdieren.

Planten kopen op zondag in de buurt van Berlicum

De koopzondag van GroenRijk nabij Berlicum is het ideale moment om planten te kopen. Kom ’s ochtends bij ons langs en gebruik de rest van de dag om uw planten in de tuin of in potten te zetten. U vindt bij ons een zeer ruim assortiment tuin- en kamerplanten. Onze kwekers zijn met zorg geselecteerd, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. Qua tuinplanten koopt u bij ons zowel vaste planten als eenjarige perkplanten. Het is belangrijk om goed na te denken over de combinatie vaste planten die u maakt. Omdat deze planten elk jaar weer terugkomen bepalen ze de sfeer in uw tuin. Een voorbeeld van een populaire vaste tuinplant is de hortensia. Bent u op zoek naar een originelere plant? Onze medewerkers laten u graag al onze planten zien. Bomen zorgen ook voor een origineel effect, doordat ze hoogteverschil en schaduw creëren. Combineer uw vaste planten in het voorjaar en de zomer met vrolijke eenjarige perkplanten en bloembollen. Zo ziet uw tuin er ieder jaar toch weer anders uit! Bij GroenRijk Den Bosch koopt u ook planten voor de wintertuin. Bergonia’s, euphorbia’s, siergrassen, skimmia’s en mahonia’s zijn bijvoorbeeld planten die het goed doen in de winter. De gouden tip die wij u meegeven is om vaste planten neer te zetten die niet allemaal dezelfde bloeiperiode hebben, zodat uw tuin het hele jaar kleurrijk is.

Kamerplanten kopen tijdens koopzondag nabij Berlicum

Ook voor diverse soorten groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, cactussen en vetplanten kunt u bij ons terecht! Zo maken we niet alleen van uw tuin, maar ook van uw interieur een vrolijk en stijlvol geheel. Planten in huis zijn niet alleen goed voor decoratie, maar ook voor luchtzuivering. Op de afdeling planten voor in huis in ons tuincentrum nabij Berlicum vindt u diverse luchtzuiverende planten. Deze planten doen hun werk nog net iets beter dan normale kamerplanten. Naast het zuiveren van de lucht houden kamerplanten het zuurstof- en vochtgehalte op peil. Heeft u veel last van hoofdpijn of andere lichamelijke klachten? Het zou goed kunnen dat dit probleem op te lossen is door meer kamerplanten in uw huis te zetten. Wist u dat er zelfs een plant is die ervoor zorgt dat u ’s nachts niet meer snurkt? Dit is de ananasplant! Gebruik onze koopzondag nabij Berlicum om eens rustig rond te kijken.

Gratis parkeren tijdens koopzondagKoopzondag GroenRijk in de buurt van %palcename%

Tijdens onze koopzondag en de rest van de week parkeert u altijd gratis voor de deur. Dit is natuurlijk top, aangezien u ons tuincentrum nabij Berlicum bijna altijd verlaat met karren vol planten, potten en zakken potgrond. Lukt het u niet om dit allemaal naar uw auto te verplaatsen? Er staat altijd een GroenRijk-medewerker klaar om u hierbij te helpen!

Bezoek het leukste tuincafé dichtbij Berlicum tijdens onze koopzondag

Koopzondagen kunnen erg vermoeiend zijn en een pauze met lekker eten is dan erg fijn! Kom daarom tijdens uw bezoek aan de koopzondag van GroenRijk in de buurt van Berlicum ook even langs bij onze lunchroom. Hier serveren wij vers gemalen koffie, heerlijke (munt)thee, diverse soorten gebak, vers belegde broodjes en romige soepen. We bieden ook een uitgebreide High Tea aan. Kom snel bij ons langs!

 

GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch
 

Telefoonnummer: 073-6147461
den.bosch@groenrijk.nl