Planten Drunen

Planten kopen nabij Drunen? Als u op zoek bent naar mooie planten voor binnen of buiten in de buurt van Drunen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij GroenRijk Den Bosch vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Onze deskundige medewerkers helpen u graag een handje bij het maken van de juiste combinatie tuin- en kamerplanten. Ons tuincentrum is rijk aan vers groen! Kom ook eens langs tijdens onze koopzondag.

Allerlei soorten tuinplanten bij GroenRijk in de buurt van Drunen

Tuincentrum GroenRijk nabij Drunen is gespecialiseerd in levend groen. U vindt bij ons bijvoorbeeld een uitgebreide afdeling De mooiste tuinplanten koopt u bij GroenRijk nabij Drunen!tuinplanten.  Hier verkopen wij:

Onze planten zijn van een uitstekende kwaliteit en worden verkocht tegen scherpe prijzen. Onze kwekers zijn met zorg geselecteerd, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. Bij GroenRijk denken we niet alleen aan uw bloeiende zomertuin, maar we proberen ook iets moois te maken van uw wintertuin. Veel mensen weten namelijk niet goed welke planten er mooi bloeien in de winter. Onze medewerkers zullen u uitleggen waarom bergenia’s, euphorbia’s, siergrassen, skimmia’s en mahonia’s het zo goed doen in de winter en hoe u ze moet verzorgen. Wat betreft de zomer is het belangrijk om een mooie basis te leggen door vaste planten neer te zetten die ’s zomers bloeien. Een voorbeeld van een prachtige vaste plant is de hortensia. Combineer uw vaste planten met éénjarige perkplanten en bloembollen, zodat uw tuin er ieder jaar weer net iets anders uitziet. De beste tip die wij u kunnen geven is om vaste planten te kiezen die allemaal een andere bloeiperiode hebben. Zo weet u zeker dat er altijd wat te zien valt in uw tuin.

Het ruimste assortiment kamerplanten in de omgeving van Drunen

Kamerplanten zijn niet alleen belangrijk voor de sfeer in uw woonkamer; ze zijn ook essentieel voor een gezond binnenklimaat. Kamerplanten zuiveren namelijk de lucht en voegen zuurstof en vocht toe. U koopt bij ons grote kamerplanten, waarmee u een ruimte in één keer opfrist, en ook kleine kamerplanten, voor een originele look. Het is bijvoorbeeld leuk om mini cactusjes in een groepje bij elkaar te zetten. GroenRijk in de buurt van Drunen verkoopt populaire kamerplanten, zoals de goudpalm of hortensia, maar ook exotische kamerplanten, zoals de bananenplant of bonsai. Koop uw nieuwe kamerplant in combinatie met een bijpassende Elho pot. In ons ruime assortiment bloempotten vindt u potten voor binnen én buiten in diverse maten en kleuren. En van onze medewerkers kan u vast een handje helpen bij het uitkiezen van bijpassende potten voor uw nieuwe planten. Als de plant van zichzelf al erg kleurrijk is, adviseren wij een neutrale kleur pot.Prachtige kamerplanten kopen bij GroenRijk nabij Drunen

Bekijk ook onze plantengids en handige tuintips

Maar ook als u informatie zoekt over specifieke planten kunt u bij ons terecht. Op onze website vindt u bijvoorbeeld een uitgebreide plantengids en handige tuintips. In de plantengids kunt u meer informatie vinden over de planten uit ons assortiment en zelfs ook over planten die wij zelf niet verkopen. Leer bijvoorbeeld meer over de ideale standplaats en grondsoort. Zo weet u zeker dat uw nieuwe planten het goed gaan doen. Onze tuintips gaan bijvoorbeeld over de mooiste zomerplanten, de juiste manier om te snoeien en tuinieren in de winter. Een deel van onze planten zijn te bestellen in de webshop. Of kom gezellig bij ons langs!

GroenRijk nabij Drunen helpt met de verzorging van uw planten

Planten hebben intensieve verzorging nodig om mooi te blijven, maar GroenRijk maakt het graag iets eenvoudiger voor u. Wij verkopen topkwaliteit tuingereedschap, zoals snoeischaren, grasmaaiers en sproeiers. Het juiste gereedschap maakt de verzorging van uw planten een stuk makkelijker. Daarnaast koopt u bij ons ook biologische meststoffen voor zowel uw tuin- als kamerplanten. Deze stoffen zorgen ervoor dat uw planten prachtig zullen gaan groeien. Ook voor ongediertebestrijding op een biologische manier bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een van onze deskundige medewerkers om advies! 

Planten kopen bij GroenRijk nabij Drunen?

Kom binnenkort eens bij ons langs voor planten en benodigdheden voor planten. Ons tuincentrum ligt niet ver van Drunen vandaan. Wij zijn zeven dagen per week geopend en helpen u graag verder!

 

GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch

Telefoonnummer: 073-6147461
den.bosch@groenrijk.nl