Vuurwerk Helvoirt

Vuurwerk kopen nabij Helvoirt? Welkom bij Tuincentrum GroenRijk nabij Helvoirt, hét tuincentrum voor vuurwerk in Den Bosch en omgeving! GroenRijk is gelegen aan de Graafseweg 244-246A en wordt ieder jaar rond oktober omgetoverd tot een prachtige kerstshow en een groot vuurwerkafhaalpunt. Ontdek ons uitgebreide vuurwerkassortiment en geniet van de scherp geprijsde vuurpijlen en rotjes. Natuurlijk geven we ook een goede voorlichting over het veilig afsteken en bewaren van vuurwerk.

Vuurwerk van topkwaliteit bij GroenRijk in de buurt van HelvoirtVuurwerk kopen in de omgeving van Helvoirt?

Of u nu op zoek bent naar siervuurwerk of harde knallers; in ons tuincentrum bij Helvoirt vindt u het grootste aanbod vuurwerk voor de scherpste prijs! Natuurlijk verkopen we ook uitgebreide vuurwerkpakketten. Al ons vuurwerk wordt zorgvuldig geselecteerd op prijs, uitwerking en kwaliteit. U vindt bij ons dan ook het grootste, beste en goedkoopste assortiment aan vuurwerk in de regio Den Bosch.

Waarom vuurwerk kopen bij GroenRijk nabij Helvoirt?

GroenRijk Den Bosch is het ideale verkooppunt van vuurwerk in de omgeving van Helvoirt. Bij ons vindt u:

 • Het grootste assortiment vuurwerk in de omgeving van Helvoirt                                          
 • De scherpste prijzen
 • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
 • Veel gratis vuurwerk in de voorverkoop
 • Sensations vuurwerk
 • Zena Trophy vuurwerk

GroenRijk Den Bosch is een exclusieve dealer van Sensations en Zena Trophy vuurwerk; dé producenten van topvuurwerk!

Losse verkoop vuurwerk 29 t/m 31 december

Kom rond de jaarwisseling naar ons tuincentrum bij Helvoirt voor de grootste keus aan vuurwerk en ga knallend het nieuwe jaar in. Voor de losse verkoop van vuurwerk op 29, 30 en 31 december staat ons team voor u klaar om u snel en efficiënt te helpen. Door onze snelle afhandeling, korte wachttijden en onze grote voorraad aan vuurwerk verlaat u ons tuincentrum in Brabant nooit met lege handen. Natuurlijk lichten onze medewerkers u ook in over de juiste veiligheidsmaatregelen bij het afsteken van vuurwerk.

Soorten vuurwerk Helvoirt

U koopt bij ons heel veel verschillende soorten vuurwerk, waaronder:

 • Fontein. Dit vuurwerk lijkt op een fontein. De vonken worden de lucht in gespoten en vallen weer neer.
 • Cake. Wordt ook wel batterij of een pot genoemd. Het vuurwerk schiet meerdere malen in de lucht. Er bestaan verschillende soorten cakes, met als populairste soort de waaier.
 • Grondbloemen. Een grondbloem schiet niet de lucht in, maar blijft rondjes draaien op de grond. Hierdoor lijkt het net een bloem. Houd altijd genoeg afstand van de bloem, want u weet nooit helemaal waar deze heen zal spinnen.
 • Knalvuurwerk. Ga knallend het jaar uit met ons knalvuurwerk! We verkopen bijvoorbeeld rotjes, muggenscheetjes en kanonsslagen. Ook matjes zijn uiteraard te vinden in ons assortiment. 
 • Vuurpijlen. Deze zijn voor de mensen die vuurwerk afsteken voor het siereffect. Onze pijlen schieten in allerlei prachtige kleuren de lucht in.
 • Single shot. Hier komt maar één schot uit. Het is eigenlijk een hele kleine cake.
 • Fop en schertsvuurwerk. Dit vuurwerk is vrij onschuldig en mag het hele jaar door worden afgestoken. Sterretjes vallen bijvoorbeeld in deze categorie. Let op: het vuurwerk kan alsnog schade aanrichten, dus wees voorzichtig! Dit is bijvoorbeeld leuk vuurwerk voor kleine kinderen.

Kom ons assortiment vuurwerk tegen het eind van het jaar zelf bekijken in onze vuurwerkwinkel nabij Helvoirt.

Bezoek GroenRijk nabij Helvoirt het hele jaar!

In de aanloop naar Kerst en Oud en Nieuw koopt u bij GroenRijk in de buurt van Helvoirt diverse soorten kerstdecoraties en heel veel vuurwerk, maar de rest van het jaar kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een breed assortiment producten voor huis, tuin en dier. Iedere zondag is bij ons koopzondag. Kom dus langs voor de mooiste tuin- en kamerplanten van de omgeving, tuinmeubelen van een uitstekende kwaliteit, een topbloemist en een uitgebreide dierenwinkel. Of volg een van onze leuke workshops. Houd de website en Facebookpagina in de gaten voor al onze activiteiten! GroenRijk heeft ook een gezellige lunchroom. Drink tijdens uw bezoek aan ons tuincentrum dus gelijk een lekker kopje koffie of geniet van een luxe broodje of gebak.

 

GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch

Telefoonnummer: 073-6147461
den.bosch@groenrijk.nl