Veranda's

Wilt u uw buitenplek verrijken met een veranda of overkapping? Goed idee! Met een veranda kunt u immers jaarrond genieten van het buitenleven. U zit warm, droog en heeft toch het gevoel in de tuin te zitten... Ideaal toch? Daarnaast is het een heuse waardevermeerdering voor uw huis. Wilt u een veranda kopen en woont u in de omgeving van Vught, Tilburg, Oss, Drunen, Boxtel of Den Bosch? Kom dan langs bij GroenRijk Den Bosch! U vindt hier de complete showroom van Top-Veranda's.nl, onderdeel van ons tuincentrum.

Onze veranda-experts, waaronder Lars en Sjannie, staan u tijdens uw afspraak graag te woord. Wij doen er alles aan uw verandadroom waar te maken en u van A tot Z te ontzorgen!

Bekijk onze veranda's, overkappingen en tuinkamers

veranda kopen den bosch

Vier seizoenen van de tuin genieten met een veranda

Vier seizoenen lang genieten van uw tuin? Dat kan met een veranda of tuinoverkapping van GroenRijk. In Nederland is het weer vaak wisselvallig. Met een veranda in uw tuin zorgt u ervoor dat u vier seizoenen lang kunt genieten van uw tuin. Of het zonnetje nu schijnt of als het sneeuwt: onder uw veranda kunt u altijd terecht. In de zomer kunt u schaduw opzoeken, maar in de winter kunt u genieten van een gezellig plekje buiten met bijvoorbeeld een terrasheater. In ons assortiment vindt u veranda's in allerlei prijscategorieën. Van kleine standaard veranda's tot op maat gemaakte veranda's: wij hebben het allemaal. Ons doel is dan ook om het voor iedereen mogelijk te maken om een veranda in de tuin te plaatsen. Dit hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! Een veranda kopen bij ons tuincentrum in Den Bosch is ontspannen en u weet precies wat u van ons kunt verwachten. Wij zijn de officiële dealer van de gerenommeerde Garden Dreams veranda's. Ook verkopen wij de gazebo's van Suns. Mooie, kwalitatief zeer goede en betaalbare veranda's voor in uw tuin! Waarom u een terrasoverkapping bij ons wilt kopen?

  • Een veranda vergroot uw woongenot; buiten zitten wanneer u maar wilt.
  • Bescherming van uw kostbare tuinmeubelen, buitenkeuken etc.
  • Een terrasoverkapping vergroot de waarde van uw woning.
  • Een veranda is een sfeermaker in uw tuin.
  • In veel gevallen kunt u uw veranda vergunningsvrij bouwen.

Daarnaast vinden wij het uitermate belangrijk u de beste service te bieden. Wij nemen u mee in elke stap van het proces, terwijl we u tegelijkertijd zoveel mogelijk proberen te ontzorgen. GroenRijk Den Bosch heeft in ruim 60 jaar een bijzonder goede naam opgebouwd en dus kunt u erop vertrouwen dat u in zee gaat met een partij die overloopt van expertise.

Hoe gaat het kopen van veranda het in zijn werk?

Door middels de het formulier op de website een afspraak te maken, nodigen wij u graag uit om onder het genot van een kopje koffie of thee te kletsen over uw veranda-wensen. We kunnen u inspireren, informeren en adviseren om u vervolgens een globale richtprijs voor uw situatie geven. De ene tuin is immers de andere niet en dus geven we u graag advies op maat. De volgende stap is dat wij de situatie bij u thuis komen bekijken en meten. Er wordt dan een concrete offerte opgesteld en na akkoord zal ons professionele montageteam de klus bij u klaren. Wij zorgen dat de veranda of overkapping perfect wordt gemonteerd, waarbij het voor u vooral een kwestie van genieten wordt. Wij proberen u immers van A tot Z te ontzorgen, maar uiteraard wel goed op de hoogte te houden en te informeren.

Plan een vrijblijvende afspraak

Samen bespreken we graag de mogelijkheden en u kunt de betaalbare terrasoverkappingen van hoogstaande kwaliteit bekijken. Meer weten over onze terrasoverkappingen? Plan een afspraak in! uiteraard is deze afspraak geheel vrijblijvend. Tevens trakteren we u op een kop koffie met gebak in ons gezellige tuincafé
 

Plan een afspraak

Een veranda, tuinkamer of overkapping op maat

Onze overkappingen zijn onderhoudsarm en gemaakt van solide materialen. Alles is mogelijk; zo zijn er standaard veranda's, maar kunnen we ook of maatwerk bieden. Niet iedere woning of tuin is immers hetzelfde. Zo hebben we ruime keuze in opstellingen en dakbedekking. We staan bekend om onze snelle levering en 10 jaar (!) garantie op de aluminium profielen en polycarbonaat dakplaten. Wilt u meer weten over de veranda's van Garden Dreams, showmodellen bekijken en een vrijblijvende offerte ontvangen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Als extra beloning voor uw inspanning en de genomen moeite bieden wij u een lekkere kop koffie of thee met een lekker stuk gebak aan in ons tuincafé.

Expertise en de beste service

Wij werken al diverse jaren met hetzelfde montageteam. Het plaatsen van een veranda is namelijk maatwerk en dat vraagt om een professionele aanpak met goed gereedschap. Ons montageteam heeft jarenlange ervaring met het bouwen van maatwerk veranda's in alle soorten en maten. Als u bij ons een terrasoverkapping gekocht heeft, komen wij die uiteraard op een professionele wijze bij u monteren. Na oplevering van de veranda lopen wij samen met u de hele veranda na. Pas als u helemaal tevreden bent dan tekenen we samen een opleveringsformulier. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Veranda kopen bij Top Veranda's

Een veranda kopen doet u natuurlijk bij Top Veranda's, onderdeel van GroenRijk Den Bosch. Om de mogelijkheden te bekijken nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij onze showroom, gevestigd in het tuincentrum. Niet alleen zijn er natuurlijk veel verschillende veranda's in ons assortiment, maar ook zijn verschillende veranda's in diverse kleuren te bestellen. Onze experts helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte veranda. Plan direct een afspraak in. Hopelijk tot ziens!
 

Kom langs!