Veranda's

Wilt u een Garden Dreams veranda kopen voor in uw tuin en woont u in de omgeving van Vught, Tilburg, Oss, Drunen, Boxtel of Den Bosch? Kom dan langs in ons tuincentrum in Den bosch! Samen bespreken we de mogelijkheden en u kunt de betaalbare terrasoverkappingen van hoogstaande kwaliteit bekijken. Kom langs in ons tuincentrum daar hebben we een showroom met diverse veranda's voor u klaar staan. Meer weten over onze terrasoverkappingen? Plan een afspraak in, uiteraard is deze afspraak geheel vrijblijvend, tevens trakteren we u op een kop koffie met gebak in ons gezellige tuincafé
 

Bekijk ons aanbod

 

Vier seizoenen tuin met een veranda van Garden Dreams

Vier seizoenen lang genieten van uw tuin, dat kan met een mooie veranda of tuinoverkapping van GroenRijk. Wij zijn de officiële dealer van Garden Dreams veranda's. Mooie, kwalitatief zeer goede en betaalbare veranda's voor in uw tuin! Waarom een Garden Deams terrasoverkapping kopen bij ons in Den Bosch?

  • Een veranda vergroot uw woongenot; buiten zitten wanneer u maar wilt.
  • Bescherming van uw kostbare tuinmeubelen, buitenkeuken etc.
  • Een terrasoverkapping vergroot de waarde van uw woning.
  • Een veranda is een sfeermaker in uw tuin.
  • In veel gevallen kunt u uw veranda vergunningsvrij bouwen.

Vrijblijvende afspraak maken voor uw nieuwe veranda

Garden Dream overkappingen zijn onderhoudsarm en gemaakt van solide materialen. Alles is mogelijk; standaard of maatwerk veranda's voor iedere woning. Snelle levering en 10 jaar garantie op de aluminium profielen en polycarbonaat dakplaten. Ruime keuze in opstellingen en dakbedekking. Indien gewenst komen wij bij u thuis voor het opmeten van de veranda. Ook voor het plaatsen van de veranda kunt u terecht bij GroenRijk Den Bosch. Wilt u meer weten over de veranda's van Garden Dreams, showmodellen bekijken en een vrijblijvende offerte ontvangen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Als extra beloning voor uw inspanning en de genomen moeite bieden wij u een lekkere kop koffie/thee mét een lekker stuk gebak aan in ons tuincafé.

Voorbeeld foto's aanbouw geplaatst door GroenRijk Den Bosch

Wij werken al diverse jaren met hetzelfde montage team. Het plaatsen van een veranda is namelijk maatwerk en dat vraagt om een professionele aanpak met goed gereedschap. Ons montage team heeft jarenlange ervaring met het bouwen van maatwerk veranda's in alle soorten en maten. Als u bij ons een terrasoverkapping gekocht heeft dan komen wij die uiteraard op een professionele wijze bij u monteren. Na oplevering van de veranda lopen wij samen met u de hele veranda na. Pas als u helemaal tevreden bent dan tekenen we samen een opleveringsformulier. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wilt u meer weten over onze topveranda's bezoek dan onze veranda website topverandas.nl maak vrijblijvend een afspraak mail ons op [email protected]


veranda kopen den bosch

Veranda verkooppunt Den Bosch