Tuinplanten

Tuinplanten kopen in Den Bosch, nabij Drunen en Vught? Kom dan eens langs bij tuincentrum GroenRijk! Wij heten niet voor niets GroenRijk, bij ons vindt u een ruim assortiment verse tuinplanten voor een goede prijs en met een uitstekende kwaliteit! Onze kwekers zijn met zorg geselecteerd en dat komt de kwaliteit van onze tuinplanten zeker ten goede. Kom langs bij ons tuincentrum in Den Bosch en bekijk ons ruime aanbod tuinplanten. 
 

Plan uw bezoek

 

Najaarsplanten

Wij hebben de juiste beplanting voor uw tuin of balkon, welk seizoen het ook is! Denkt u dat u alleen in de zomer plezier kunt hebben van uw tuin? Niets is minder waar! Ook in het najaar is er genoeg te doen en te zien in de tuin. Sterker nog, er zijn een aantal bloeiers waar u alleen in de herfst en winter van kunt genieten. Dit najaar wat kleur aanbrengen in uw tuin? Jenny laat u onze groene najaarstoppers zien!
 

Tuinplanten kopen

Is uw tuin in of nabij Den Bosch toe aan nieuwe beplanting? Dan is een bezoek aan ons tuincentrum zeker de moeite waard. Wekelijks worden tuinplanten bij ons vers aangeleverd zodat u altijd de planten heeft die passen bij het seizoen. In ons tuincentrum kunt u terecht voor de volgende soorten tuinplanten:

Kortom, u kunt voor de gehele beplanting van uw tuin terecht bij ons in het tuincentrum in Den Bosch!

tuinplanten-kopen-den-bosch

Eenjarige planten kopen

Eenjarige planten zijn planten die binnen een jaar zijn levenscyclus voltooien. Deze plantjes zijn er in allerlei soorten, maten en prachtige kleuren. Eenjarige planten zijn ideaal om tussen de vaste planten neer te zetten, zodat uw tuin er ieder jaar weer anders uitziet. Eenjarige planten kopen in regio Den Bosch doet u bij GroenRijk Den Bosch!

Vaste planten: de basis van uw tuin

Vaste planten in de tuin vormen de basis. Deze planten komen namelijk ieder jaar weer terug. De meeste vaste planten sterven in het najaar af en komen in het voorjaar weer prachtig terug. Er bestaan ontzettend veel vaste planten, waaronder de Anemoon, Geranium en Fuchsia. Vaste planten kunt u kopen als bodembedekkers, bloeiende planten en alles hiertussen in. Laat u verrassen door ons aanbod vaste planten in Den Bosch.

Kuipplanten

Kuipplanten zijn planten die jouw tuin of balkon een tropische uitstraling geven. Kuipplanten zijn namelijk tropische planten met vaak veel kleur! Deze planten zijn gekweekt in potten zodat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen naar de juiste plek in uw tuin. Jammer aan kuipplanten is dat deze niet winterhard zijn. U zult deze prachtige tropische planten in de winter dus in huis moeten zetten. Dit is zeker geen straf, want zo kunt u het hele jaar genieten van de prachtige kuipplanten!

GroenRijk weekaanbieding

Wekelijks hebben wij een andere plant in de aanbieding. De weekaanbieding past altijd bij het seizoen waarin we op dat moment zitten. Houd de aanbiedingen in de gaten om te kijken of uw favoriete tuinplant er tussen zit. Iedere week is er een andere actie, zo kunt u ook gemakkelijk variëren met de goedkoopste tuinplanten! Naast eenjarige planten, vaste planten en kuipplanten kunt u ook terecht bij GroenRijk Den Bosch voor prachtige bamboe en violen

Vragen over beplanting van uw tuin? 

Kom gerust langs als u twijfels heeft over de beplanting van uw tuin, vragen heeft over een plant die er al jaren staat of gewoon op zoek bent naar een paar mooie nieuwe aanwinsten voor uw tuin. Onze medewerkers in het tuincentrum in Den Bosch staan voor u klaar en helpen u graag met het bereiken van uw droomtuin. Voor vragen over ons aanbod kunt u ook gerust contact met ons opnemen. 

Violen