Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Tuinplanten

Tuinplanten kopen in Den Bosch, nabij Drunen en Vught? Kom dan eens langs bij tuincentrum GroenRijk! Wij heten niet voor niets, GroenRijk, bij ons vindt u een ruim assortiment verse tuinplanten voor een goede prijs en met een uitstekende kwaliteit! Onze kwekers zij met zorg geselecteerd en dat komt de kwaliteit van onze tuinplanten zeker ten goede.

Tuinplanten: planten, bomen, heesters, bollen en zaden

Is uw tuin in of nabij Den Bosch toe aan nieuwe beplanting? Dan is een bezoek aan ons tuincentrum zeker de moeite waard. Wekelijks worden tuinplanten bij ons vers aangeleverd zodat u altijd de planten heeft die passen bij het seizoen. Naast tuinplanten hebben wij ook een mooi aanbod:

  • Bomen
  • Heesters
  • Bloembollen en -zaden!
  • Kortom, u kunt voor de gehele beplanting van uw tuin terecht bij ons in het tuincentrum in Den Bosch!

Klik op een van de categorieën die hieronder staan voor meer informatie over de bomen, planten, heesters, bollen en zaden bij GroenRijk in Den Bosch!

GroenRijk weekaanbieding

Wekelijks hebben wij een andere plant in de aanbieding. De weekaanbieding past altijd bij het seizoen waarin we op dat moment zitten. Klik hier voor de aanbieding van deze week en houd onze website in de gaten om te kijken of uw favoriete tuinplant er tussen zit.

Vragen over beplanting van uw tuin? 

Kom gerust langs als u twijfels heeft over de beplanting van uw tuin, vragen heeft over een plant die er al jaren staat of gewoon op zoek bent naar een paar mooie nieuwe aanwinsten voor uw tuin.