Tuinplanten

Tuinplanten kopen in Den Bosch, nabij Drunen en Vught? Kom dan eens langs bij tuincentrum GroenRijk! Wij heten niet voor niets GroenRijk, want bij ons vindt u een ruim assortiment verse tuinplanten voor een goede prijs en met een uitstekende kwaliteit!

Onze kwekers zijn met zorg geselecteerd en dat komt de kwaliteit van onze tuinplanten zeker ten goede. We zorgen natuurlijk dat alleen de beste planten met u mee naar huis gaan! Welke planten dat worden? Daar adviseren wij u graag bij! Zo vertellen onze groenexperts u bijvoorbeeld alles over planten die goed gedijen in de schaduw, die vlinders en bijen aantrekken of die niet al teveel verzorging nodig hebben. Kom langs bij ons tuincentrum in Den Bosch en bekijk ons ruime aanbod tuinplanten. Liever vanuit huis shoppen? We voegen regelmatig nieuwe tuinplanten toe aan onze webshop.

Shop tuinplanten in de webshop

Najaarsbloeiers geven kleur aan een de herfsttuin

Dag zonovergoten dagen, hallo herfstige temperaturen en natte dagen. Het najaar is begonnen! In tegenstelling tot wat velen denken, is het absoluut nog niet gedaan met het buitenseizoen. Er zijn immers nog tal van kleurrijke bloeiers die hun hoogtepunt juist in de herfst en winter bereiken. Wist u dat het najaar zelfs de ideale tijd is om heesters, bomen en andere planten in de grond te zetten? Ook is dit het moment om met bloembollen aan de slag te gaan. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de standplaars en verzorging van onze beplanting. Kom langs en ontdek het zelf!

Tuinplanten kopen in Den Bosch

Is uw tuin in of nabij Den Bosch toe aan nieuwe beplanting? Dan is een bezoek aan ons tuincentrum zeker de moeite waard. Wekelijks worden bij ons verse tuinplanten aangeleverd zodat u altijd de planten heeft die passen bij het seizoen. In ons tuincentrum kunt u terecht voor de volgende soorten tuinplanten:

Ook voor bollen & zaden moet u ons zeker in gedachten houden. Zo kunt u zelf uw eigen groente, fruit, kruiden, maar ook bloemen kweken. Kortom, u kunt voor de gehele beplanting van uw tuin terecht bij ons in het tuincentrum in Den Bosch!

Tuinplanten kopen in Den Bosch, Noord-Brabant | GroenRijk Den Bosch

Eenjarige planten kopen

Eenjarige planten zijn planten die binnen een jaar hun levenscyclus voltooien. Deze plantjes zijn er in allerlei soorten, maten en prachtige kleuren. Eenjarige planten zijn ideaal om tussen de vaste planten neer te zetten, zodat uw tuin er ieder jaar weer anders uitziet. Zo geeft u uw tuin elk seizoen een frisse wind. Waar u dan aan moet denken?

  • Primula
  • Lobelia
  • Bacopa
  • Camellia
  • Begonia
  • Gerbera
  • Vlijtig Liesje

Eenjarige planten kopen in regio Den Bosch doet u bij GroenRijk Den Bosch!

Vaste planten: de basis van uw tuin

Vaste planten vormen de basis en de ruggengraat van uw tuin. Deze planten komen namelijk ieder jaar weer terug. De meeste vaste planten sterven in het najaar af en komen in het voorjaar weer prachtig terug. Er bestaan ontzettend veel vaste planten, waaronder de Anemoon, Geranium en Fuchsia. Vaste planten kennen vele verschijningsvormen. Denk bijvoorbeeld aan bodembedekkers, bloeiende planten en alles hiertussen in. Laat u verrassen door ons aanbod vaste planten in Den Bosch. Onze medewerkers matchen u graag aan de mooiste vaste beplanting.

Tuinonderhoud

Tuinplanten kopen in Den Bosch, Noord-Brabant | GroenRijk Den Bosch

Kuipplanten

Kuipplanten zijn planten die uw tuin of balkon een tropische uitstraling geven. Kuipplanten zijn namelijk veelal planten uit het zuiden van Europe en hebben vaak veel kleur! Deze planten zijn gekweekt in potten zodat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen naar de juiste plek in uw tuin. Jammer aan kuipplanten is dat deze niet winterhard zijn. U zult deze prachtige mediterrane planten in de winter dus in huis moeten zetten. Dit is zeker geen straf, want zo kunt u het hele jaar genieten van de prachtige kuipplanten!

GroenRijk weekaanbieding: planten met korting shoppen!

Wekelijks hebben wij een andere plant in de aanbieding. De weekaanbieding past altijd bij het seizoen waarin we op dat moment zitten. Houd de aanbiedingen in de gaten om te kijken of uw favoriete tuinplant er tussen zit. Iedere week is er een andere actie en zo kunt u dus gemakkelijk variëren met de goedkoopste tuinplanten! Naast eenjarige planten, vaste planten en kuipplanten kunt u ook terecht bij GroenRijk Den Bosch voor prachtige bamboe en violen. Vergeet echter ook de (fruit)bomen, heesters, kruiden- en groenteplanten, zaden en bollen niet! 

Vragen over beplanting van uw tuin? 

Kom gerust langs als u twijfels heeft over de beplanting in uw tuin, vragen heeft over een plant die er al jarenlang staat of gewoon op zoek bent naar een paar mooie nieuwe aanwinsten. Onze medewerkers in het tuincentrum in Den Bosch staan voor u klaar en helpen u graag met het bereiken van uw droomtuin. Voor vragen over ons aanbod kunt u ook gerust contact met ons opnemen. 

Kom langs!