Tuininrichting

In het BuitenRijk van GroenRijk Den Bosch, de naam zegt het al, vindt u alles wat te maken heeft met uw tuin of balkon. Van barbecues tot tuingereedschap en van tuinplanten tot de mooiste tuinmeubelsets. Kom naar tuincentrum GroenRijk in Den Bosch voor de tuinartikelen die bij u passen, maar ook om inspiratie op te doen of goed advies te vragen over wat u met uw tuin kunt doen. 
 

Plan uw bezoek

 

Tuinplanten, tuinmeubels, tuinverlichting & meer

Zodra u binnenkomt in ons tuincentrum bevindt u zich in het BuitenRijk. In ons tuincentrum hangen borden waaraan u herkent in welk Rijk u zich bevindt. Op ieder Rijk is iemand aanwezig die u graag te woord staat. Stel gerust uw vragen! Wilt u uw vraag per e-mail stellen? Dat kan, e-mail dan naar: [email protected]groenrijk.nl of bel ons klik hier voor onze contactpagina. Wij verkopen onder andere de volgende producten om uw tuin gezellig aan te kleden:

Alles voor uw tuin: tuinieren wordt leuk!

Groenrijk Den Bosch heeft alles voor uw tuin! Bent u op zoek naar meerjarige tuinplanten, eenjarige of juist bloeiende tuinplanten? We hebben het allemaal voor u, van Hortensia's tot aan viooltjes. Verder zijn ook klimplanten, bodembedekkers en haagplanten in ons assortiment te vinden. Bent u niet op zoek naar tuinplanten, maar heeft u aankleding voor uw tuin nodig, zoals een loungeset, tuintafel of tuinstoelen? Ook dan hoeft u niet verder te zoeken!

Tuinplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen kopen Brabant

Veranda kopen in Den Bosch?

Bent u op zoek naar een mooie veranda om uw tuin fraaier aan te kleden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Via onze andere website: www.top-verandas.nl kunt u veranda's, overkappingen, tuinkamers en glasschuifwanden kopen! Hier kunt u ook de veranda prijzen vinden een een bezoek inplannen. U kunt ook gezellig langskomen in ons tuincentrum en onze veranda's in het echt komen bekijken.

Op zoek naar een barbecue? Ook dat vindt u in ons tuincentrum

Liever op zoek naar een mooie barbecue? Van houtskoolbarbecue tot aan een gasbarbecue, u gaat het allemaal vinden bij tuincentrum Den Bosch. Ook een elektrische barbecue is enorm populair in ons tuincentrum! 

Tuinplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen kopen Brabant

Gazon: kunstgras of grasmaaier kopen?

Ook kunt u uw gazon opfleuren met mooie grasrollen en kunstgras. Het leggen van kunstgras is heel makkelijk en is te gebruiken voor zowel iedere tuin als balkon. Kunstgras is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een gazon dat goed bestemd is tegen spelende kinderen of uw huisdieren. Ook kunt u kiezen voor echt gras, dan heeft u een goede grasmaaier nodig én ook dat verkopen wij in ons gezellige tuincentrum nabij Berlicum, Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Middelrode, Heeswijk, Vinkel, Geffen en Heesch. 
 

Potgrond