Tuininrichting

Bij GroenRijk Den Bosch vindt u alles wat te maken heeft met uw tuin of balkon. Van barbecues tot tuingereedschap en van tuinplanten tot de mooiste tuinmeubelsets. Kom naar tuincentrum GroenRijk in Den Bosch voor de tuinartikelen die bij u passen, maar ook om inspiratie op te doen of goed advies te vragen over wat u met uw tuin kunt doen. 

Met de producten die u in onze winkel of webshop vindt, weet u zeker dat u uw tuin op zijn allermooist inricht. De inrichting is immers de kers op de taart!

Bezoek onze webshop

Tuinplanten, tuinmeubels, tuinverlichting & meer

Zodra u binnenkomt in ons tuincentrum bevindt u zich in het BuitenRijk. In ons tuincentrum hangen borden waaraan u herkent in welk Rijk u zich bevindt. Op ieder Rijk is zijn er medewerkers aanwezig die u graag te woord staat. Stel gerust uw vragen! Wij verkopen onder andere de volgende producten om uw tuin gezellig aan te kleden:

Maak uw tuin klaar voor de nazomer

U heeft natuurlijk bepaalde tuinartikelen nodig om uw tuin zo comfortabel, sfeervol, maar ook praktisch mogelijk in te richten. Denk eens aan de producten van ECOstyle of Pokon. Verwijder de groene aanslag van uw tuinhout en tegels, geef onkruid geen kans en breng uw gazon weer in topconditie met behulp van graszaad of mest. Beide merken staan voor het bewust omgaan met bodem, plant en dier. Ook voor het gereedschap dat u hierbij helpt bent u bij ons aan het juiste adres. Denk maar eens aan snoeigereedschap, een hark, maar ook bewateringsmaterialen. Voor die heerlijk lange zomeravonden mag uiteraard ook de tuinverlichting niet worden vergeten. Begint het bij u ook te kriebelen?


Shop alles voor de tuin

Heerlijk relaxen met een opblaasbare jacuzzi

Maak van de tuin een heus vakantieoord met een mooie tuinset én een zwembad of jacuzzi! Hoe fijn is het om een plekje te creëren waar u ontspannen kunt afkoelen? De Infinite Spa's bieden ruimte aan meerdere personen en zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen met het digitale tip toets systeem. Zo kunt u eenvoudig uw gewenste temperatuur instellen. En is de zomer voorbij, dan gebruikt u 'm toch gewoon binnenshuis? Ontdek nu de luxe van een jacuzzi zonder dat u al te diep in de buidel moet tasten. Kom langs of bekijk ons zwembadenaanbod op de site. We hebben immers ook tal van zwembaden in ons assortiment; van compact tot school-slag proof! Ontdek een ons Bestway aanbod!


Online zwembaden shoppen

Planten en aankleden: tuinieren wordt leuk!

Groenrijk Den Bosch heeft alles voor uw tuin! Bent u op zoek naar meerjarige tuinplanten, eenjarige of juist bloeiende tuinplanten? We hebben het allemaal voor u, van Hortensia's tot aan viooltjes. Verder zijn ook klimplanten, bodembedekkers en haagplanten in ons assortiment te vinden. Bent u niet op zoek naar tuinplanten, maar heeft u aankleding voor uw tuin nodig, zoals een loungeset, tuintafel of tuinstoelen? Ook dan hoeft u niet verder te zoeken!

Tuinplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen kopen Brabant

Veranda kopen in Den Bosch?

Bent u op zoek naar een mooie veranda om uw tuin fraaier aan te kleden? Ook dan kunt u bij ons terecht. Via onze andere website: www.top-verandas.nl kunt u veranda's, overkappingen, tuinkamers en glasschuifwanden kopen! Hier kunt u ook de veranda prijzen vinden een een bezoek inplannen. U kunt ook gezellig langskomen in ons tuincentrum en onze veranda's in het echt komen bekijken.

Op zoek naar een barbecue? Ook dat vindt u in ons tuincentrum

Liever op zoek naar een mooie barbecue? Van houtskoolbarbecue tot aan een gasbarbecue, u gaat het allemaal vinden bij tuincentrum Den Bosch. Ook een elektrische barbecue is enorm populair in ons tuincentrum! 

Tuinplanten, tuingereedschap, tuinmeubelen kopen Brabant

Gazon: kunstgras of grasmaaier kopen?

Ook kunt u uw gazon opfleuren met mooie grasrollen en kunstgras. Het leggen van kunstgras is heel makkelijk en is te gebruiken voor zowel iedere tuin als balkon. Kunstgras is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een gazon dat goed bestemd is tegen spelende kinderen of uw huisdieren. Ook kunt u kiezen voor echt gras, dan heeft u een goede grasmaaier nodig én ook dat verkopen wij in ons gezellige tuincentrum nabij Berlicum, Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Middelrode, Heeswijk, Vinkel, Geffen en Heesch. 

Potgrond