Regenton

Til uw tuin naar een duurzamer niveau! Dat is niet alleen heel goed voor de biodiversiteit en de toekomst van onze planeet, maar u haalt ook nog eens het allerbeste uit uw buitenplek. Eerlijk is eerlijk, een tuin vol groen is toch een stuk plezieriger om naar te kijken dan een tuin vol tegels? Door een regenton te installeren weet u zeker dat uw planten niks tekort komen. Daarnaast ontziet u het riool, wordt uw waterrekening minder hoog én voegt u een bijzonder toffe eyecatcher aan uw tuin toe! Wilt u een regen- of waterton kopen in Den Bosch? Dan bent u bij tuincentrum GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een plastic waterton, een regenton kraan of informatie over hoe u een regenton moet aansluiten? Kom gezellig langs! Onze medewerkers vertellen u graag alles over de voordelen van een regenton. Liever een ton laten bezorgen? We verkopen tal van fijne regentonnen van merken als Capi Europe, Nature en elho in onze webshop!

Online regenton kopen

Houten regenton kopen? Of toch kunststof?

Het is tegenwoordig hartstikke trendy om de natuur en de druk die we onze planeet opleggen in het achterhoofd te houden wanneer we aan tuinieren denken. We willen immers dat alles wat op aarde leeft zo lang mogelijk meegaat. Een regenton draagt bij aan een duurzamere en ecologisch verantwoorde manier van tuinieren. Een regenton vangt immers het hemelwater via de regenpijp op en houdt het vast voor later gebruik. Denk hierbij aan gazons, tuinen en kamerplanten die van water kunnen worden voorzien. Ook kunt u met dit gratis water uw tuin schoonmaken. Door gebruik te maken van het regenwater, dat in Nederland genoeg uit de hemel valt, wordt de hoeveelheid water die uit uw kraan stroomt stukken verminderd. Het is een geweldige manier om water te besparen én uw planten vinden het water uit de lucht stiekem veel lekkerder dan water uit de kraan. Regentonnen zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. Zo kunt u uw ton eenvoudig afstemmen op de stijl die u mooi vindt en door wilt voeren. Een houten regenton past bijvoorbeeld erg goed in een boeren of bourgondische tuin, terwijl een strakke kunststof variant prachtig tot zijn recht komt in een moderne en eigentijdse tuin. Kom langs om ons assortiment te ontdekken! 

Accessoires kopen voor uw regenton

Of u nu een kleine of grote regenton heeft, u heeft niet alleen genoeg aan een regenton als u uw regenwater wilt opvangen. U moet daarnaast ook denken aan een regenpijp en, indien aanwezig, een dakgoot. U kunt altijd langskomen in Den Bosch en een medewerker vragen hoe u het beste een waterton plaatst. Zo is het handig om te weten dat niet iedere regenton beschikt over een kraan. tuincentrum GroenRijk Den Bosch heeft losse kranen voor de regenton beschikbaar. Ook andere accessoires, zoals bijvoorbeeld een vulautomaat, zijn erg handig om in huis te halen.

Plan uw route

Regenton kopen bij GroenRijk Den Bosch

Met een regenton kunt u helpen de kans op wateroverlast bij extreme weersomstandigheden te verkleinen. Door de klimaatverandering wordt het weer steeds onvoorspelbaarder. Dagen met flinke regenbuien worden met gemak gevolgd door lange periodes van droogte. Wanneer het met bakken uit de hemel komt, is een regenton een middel dat u helpt een deel van al dit water op te vangen zodat de tuin niet blank komt te staan. Ook helpt het u droge periodes te overbruggen. Nog meer overtuiging nodig? Kom gezellig bij ons langs als u nabij Middelrode, Heeswijk, Vinkel, Geffen, Heesch, Kerkdriel, Velddriel, Rossum, Gemonde, Helvoirt of Esch woont. Neem contact met ons op als er onduidelijkheden zijn! Graag tot ziens bij GroenRijk Den Bosch. Ook voor de mooiste tuinplanten, barbecues, tuinmeubelen en veranda's kunt u bij ons terecht. 

TIP! Er zijn regelmatig regentonnen en watertonnen bij ons in de aanbieding, zodat u goedkoop uw regenton kunt aanschaffen. Ook dáár wordt uw portemonnee blij van. Houd onze website én folder in de gaten. 

Bekijk loungesets

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuininrichting