Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kamerplanten

Een kamerplant geeft uw woonkamer, kantoor, slaapkamer of serre een leefbaar aangezicht. Planten zorgen voor extra zuurstof in de ruimtes en zorgen voor een natuurlijke, persoonlijke en ontspannen sfeer. Opzoek naar een specifieke kamerplant? Kom naar GroenRijk Den Bosch! Op onze kamerplantenafdeling is er een ruime keuze in groene en bloeiende kamerplanten van klein tot groot. Speciale wensen? Wij kunnen ook op bestelling leveren! Voor elke plaats in uw huis hebben wij een geschikte kamerplant. Ook voor een mooie bloempot of plantenbak passend bij uw kamerplant en interieur kunt u bij ons terecht.

Grote kamerplanten

Tegenwoordig zijn grote kamerplanten populair deze passen goed in de woonkamer of in kantoorruimtes. Het voordeel van een grote kamerplant is dat u enkel één plant heeft om voor te zorgen, die toch dezelfde sfeer geeft als meerdere kleine kamerplanten. Grote planten zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen goed tegen een stootje. Wij verkopen diverse grote kamerplanten en het is aan u om te bekijken welke het beste bij uw interieur past!

Potgrond & plantenvoeding voor uw kamerplanten

Naast het grote aanbod kamerplanten denk aan:cactussen, palmen, yucca's en orchideeën, hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond en plantenvoeding, zo kunt u kiezen uit grond en voeding voor orchideeën, cactussen en varens. In de potgrond speciaal zitten ook extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Kamerplanten voor op kantoor of in de winkel

Bent u op zoek naar kamerplanten voor in uw winkel of kantoor? Dat is zeker een goed plan want uit onderzoek blijkt dat planten op de werkvloer een hogere concentratie en dus productiviteit als gevolg hebben. Aangezien het verzorgen er dan wel eens bij in kan schieten bieden wij het meest ideale watergeefsysteem aan: Seramis. Hierbij hoeft u uw planten minder vaak water te geven. Ideaal voor op uw werkplek! Enkele sterke planten die zeer geschikt zijn voor op kantoor:

Kom langs in ons tuincentrum en bekijk ons grote aanbod met eigen ogen,  onze medewerkers helpen u graag met passend advies! Wilt u telefonisch uw vraag stellen? Bel ons op:

  • 073-6147461

Grote kamerplanten GroenRijk Den Bosch  Groene kamerplanten GroenRijk Den Bosch