Kamerplanten

Een kamerplant geeft uw woonkamer, kantoor, slaapkamer of serre een leefbaar aangezicht. Fleur ook uw huiskamer op, begin met groen! Naast dat kamerplanten goed zijn voor uw binnenklimaat, geven planten ook direct een hele andere draai aan uw huis inrichting. Bij GroenRijk Den Bosch hebben we een heel uitgebreid kamerplanten assortiment. Populaire kamerplanten van deze tijd zijn bijvoorbeeld: de Pannenkoekplant, Yucca's of een Monstera. Elke kamerplant heeft dan ook weer zijn eigen voorkeuren, de één staat graag in de zon terwijl de ander liever op een plek met iets meer schaduw staat. Eigenlijk voor iedere plek in huis, is er wel een geschikte plant te vinden. In de woonkamer kiest u misschien liever voor decoratieve planten, terwijl in de werkkamer een luchtzuiverende plant erg nuttig is. Tip van ons: geen enkele plant kan tegen tocht en grote temperatuurschommelingen. Is het buiten erg koud als u een plant koopt? Pak de plant dan in als je hem gaat vervoeren en zet hem binnen nooit op de tocht!
 

Groene kamerplanten

 


Kamerplanten kopen Den Bosch

Planten zorgen voor extra zuurstof in de ruimtes en zorgen voor een natuurlijke, persoonlijke en ontspannen sfeer. Opzoek naar een specifieke kamerplant? Kom naar GroenRijk Den Bosch! Op onze kamerplantenafdeling is er een ruime keuze in groene en bloeiende kamerplanten van klein tot groot. Speciale wensen? Wij kunnen ook op bestelling leveren! Voor elke plaats in uw huis hebben wij een geschikte kamerplant. Ook voor een mooie bloempot of plantenbak passend bij uw kamerplant en interieur kunt u bij ons terecht.

Kamerplanten voor op kantoor of in de winkel

Bent u op zoek naar kamerplanten voor in uw winkel of kantoor? Dat is zeker een goed plan want uit onderzoek blijkt dat planten op de werkvloer een hogere concentratie en dus productiviteit als gevolg hebben. Aangezien het verzorgen er dan wel eens bij in kan schieten bieden wij het meest ideale water geef systeem aan: Seramis. Hierbij hoeft u uw planten minder vaak water te geven. Ideaal voor op uw werkplek! Enkele sterke planten die zeer geschikt zijn voor op kantoor:

Kamerplanten voor op kantoor of in de winkel

Grote kamerplanten voor een kale hoek

Tegenwoordig zijn grote kamerplanten erg populair, deze passen goed in de woonkamer of in kantoorruimtes. Het voordeel van een grote kamerplant is dat u enkel één plant heeft om voor te zorgen, die toch dezelfde sfeer geeft als meerdere kleine kamerplanten. Grote planten zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen goed tegen een stootje. Wij verkopen diverse grote kamerplanten en het is aan u om te bekijken welke het beste bij uw interieur past! Met een grote kamerplant maakt u een echt statement in bijvoorbeeld de woonkamer. Naast decoratief zijn grote planten ook nog eens erg functioneel: zo verbeteren ze de luchtkwaliteit en regelen de luchtvochtigheid in huis. Zo’n Urban Jungle heeft dus een uniek effect én is goed voor uw gezondheid. Het is natuurlijk ook fijn als de verzorging van een plant niet al te veel tijd gaat kosten. De plek waar u de grote kamerplant neerzet is daarom erg belangrijk. Onze werknemers kunnen u van passend advies voorzien. 

Bloeiende kamerplanten

Naast grote kamerplanten, verkoopt GroenRijk Den Bosch ook mooie bloeiende kamerplanten zoals de Orchidee of de Hortensia. Er zijn heel veel bloeiende planten te koop bij ons tuincentrum in Den Bosch om sfeer en gezelligheid in uw huis te creëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie Hortensia of Bromelia? Of de mooie Anthurium! Bloeiende kamerplanten hebben iets meer aandacht nodig dan andere binnenplanten, maar u krijgt er een enorm mooie kamerplant voor terug! Bekijk hier ook eens onze tuintips voor kamerplanten.

Potgrond & plantenvoeding voor uw kamerplanten

Naast het grote aanbod kamerplanten denk aan:cactussen, palmen, yucca's en orchideeën, hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond en plantenvoeding, zo kunt u kiezen uit grond en voeding voor orchideeën, cactussen en varens. In de potgrond speciaal zitten ook extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. Wij verdelen onze kamerplanten in de volgende categorieën:

Potgrond & plantenvoeding voor uw kamerplanten

Kom langs voor het gehele assortiment kamerplanten

Kom langs in ons tuincentrum en bekijk ons grote aanbod met eigen ogen, onze medewerkers helpen u graag met passend advies! Wilt u telefonisch uw vraag stellen? Bel ons op: 073-6147461 of bekijk onze contactpagina.