Cactussen en vetplanten

Voor de mooiste cactussen en vetplanten kunt u terecht bij GroenRijk Den Bosch. U kunt bij ons terecht voor een echte statement plant in uw huiskamer. Bovendien bieden cactussen en vetplanten veel voordelen met zich mee zoals het feit dat ze in ieder interieur leuk staan, maar daarover leest u straks meer!

 

Planten online bestellen doe je hier

 

 

Cactus en vetplant kopen

Bij GroenRijk Den Bosch hebben wij een ruim assortiment aan cactussen en vetplanten. Ons aanbod varieert van kleine tot grote cactussen en vetplanten. Cactussen en vetplanten zijn echte statement planten en voegen echt wat toe aan uw huiskamer. U kunt ook een groene oase creëren in uw huiskamer. Zo maakt u van een saai hoekje een sfeervolle plek. Met een groene oase wordt bedoeld dat u een hoekje of plek in uw kamer vult met verschillende soorten planten. U kunt dan denken aan verschillende soorten cactussen en vetplanten zodat de verzorging niet veel werk is, of u kunt er zelfs nog wat groene kamerplanten bij zetten. Ook verkopen wij prachtige bloempotten waar u uw cactus of vetplant in kunt plaatsen. Gaat u voor glas, keramiek, kunststof, mandwerk of zink? Met een mooie vetplant of cactus in een bloempot die bij uw interieur past fleurt u uw huiskamer gemakkelijk en snel op. 

Voordelen cactussen en vetplanten

  • Cactussen en vetplanten worden ook wel succulenten genoemd. Ze slaan namelijk water op in hun stengels, bladeren en wortels. Hierdoor is de verzorging minimaal en zijn deze planten dus ook geschikt voor mensen zonder groene vingers.
  • Cactussen en vetplanten passen in ieder interieur. Met een bloempot naar keuze kunt u de cactus of vetplant één laten worden met uw interieur. 
  • U hoeft zich geen zorgen te maken als u op vakantie gaat of de plant een keer vergeet water te geven. Cactussen en vetplanten kunnen een tijdje zonder water.
  • Cactussen en vetplanten zijn er in zoveel verschillende soorten en maten; er is er altijd wel één die bij uw stijl past.

Voordelen cactussen en vetplanten

Verzorging cactus en vetplant

Zoals eerder vermeld zijn cactussen en vetplanten succulenten. Dit zorgt ervoor dat zij weinig verzorging nodig hebben. Cactussen en vetplanten kunnen wel een tijdje zonder water! Ze houden van een lichte plek in huis, maar kunnen snel verbranden. Pas dus op met een plekje vlak bij het raam! In de groei- en bloeiperiode hebben de planten eens per twee weken voeding nodig. Deze kunt u bij ons tuincentrum kopen! Ook voor de bestrijding van plantenziektes bij cactussen en vetplanten kunt u bij GroenRijk Den Bosch terecht. In de rustperiode van november tot en met februari hebben cactussen geen water en voeding nodig. Vetplanten hebben dan eens per twee weken een scheut water nodig. Het verpotten van uw vetplant of cactus kunt u het beste doen in maart of april. Meestal hoeft u deze maar eens in de drie jaar te verpotten, maar bij jonge planten kan het geen kwaad om dit eens per jaar te doen.

Cactus en vetplant kopen

Cactussen en vetplanten koopt u bij GroenRijk Den Bosch

We verkopen naast cactussen en vetplanten ook:

De mooiste cactussen en vetplanten koopt u bij GroenRijk Den Bosch. Voor vragen kunt u terecht in ons tuincentrum in Den Bosch. Ook kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of een contactformulier. Dus woont u in de omgeving van Den Bosch, Drunen, Oss, Zaltbommel, Schijndel, Vlijmen, Berlicum of Vught kom dan gezellig bij ons tuincentrum langs!

Bloemen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten