Tuincentrum Den Bosch - Groenrijk Tuincentrum

Op zoek naar een tuincentrum in Den Bosch? Groenrijk Tuincentrum is de ideale plek voor al uw tuin- en bloemsierbehoeften. Ons tuincentrum biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder verse bloemen, planten, bomen, struiken, siergrassen, tuinmeubelen, gereedschap en accessoires.

Zoekt u een tuincentrum bij u in de regio? Bij GroenRijk Den Bosch bent u aan het juiste adres voor alles omtrent huis, tuin en dier. Wij verkopen onder andere planten, Elho plantenbakken, tuinmeubelen, barbecues, bestrating, alles voor uw vijver, dierbenodigdheden en Riverdale woonaccessoires. Klik hieronder op uw regio en lees verder.

Tuincentrum Groenrijk Den Bosch

Bloemen en planten

Onze bloemen zijn altijd vers en van de hoogste kwaliteit. We hebben een grote selectie van seizoensgebonden bloemen, waaronder tulpen, lelies, rozen en anjers. We hebben ook een breed scala aan tropische bloemen, exotische bloemen en bijzondere bloemstukken. Onze bloemisten zijn experts in het creëren van prachtige boeketten, corsages en bloemstukken voor elke gelegenheid. Naast bloemen, bieden we ook een grote selectie van planten aan, waaronder binnen- en buitenplanten, cactussen en vetplanten. Onze medewerkers kunnen u adviseren over welke planten het beste passen bij uw huis of kantooromgeving en hoe u ze het beste kunt verzorgen.

Tuinmeubelen en accessoires

Wilt u uw tuin opfleuren met nieuwe meubelen of accessoires? Ons tuincentrum heeft een grote selectie van tuinmeubelen, waaronder tafels, stoelen, loungesets, parasols en kussens. We hebben ook een scala van tuinaccessoires, waaronder decoratie, verlichting, vogelhuisjes en vijvers. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw tuin of terras en bieden u advies over onderhoud en verzorging.

Tuinontwerp en aanleg

Als u op zoek bent naar professioneel tuinontwerp en aanleg, dan kunt u vertrouwen op ons team van ervaren tuinarchitecten en aannemers. We kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw droomtuin, van kleine stadstuinen tot grote landgoederen. We werken samen met u om uw wensen en eisen te begrijpen en bieden u een uniek en persoonlijk ontwerp. We zorgen ook voor de aanleg van uw tuin, van het grondwerk tot het aanplanten van bomen en struiken.

Graag tot ziens bij GroenRijk Den Bosch! 

GroenRijk Den Bosch!

GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch
 

Telefoonnummer: 073-6147461
den.bosch@groenrijk.nl

 

Routebeschrijving