Barbecues

Opzoek naar een nieuwe barbecue en woont u nabij Den Bosch? Bij GroenRijk Den Bosch kunt u terecht voor een ruim assortiment aan barbecues, bbq accessoires en bbq recepten! Kom eens een kijkje nemen in onze barbecue showroom, er zit zeker een mooi exemplaar voor u bij!
 

Shop online

 

Zoekt u een houtskool, elektrische of gas barbecue?

Koop snel een barbecue zodat u van vroeg in de lente tot in de late nazomer kunt genieten van heerlijke BBQ gerechten met vrienden en familie. Ook een winter barbecue is helemaal hot & happing. In onze winkel in Den Bosch hebben wij tevens gratis recepten voor u klaar liggen van Weber! In ons tuincentrum kunt u alle soorten barbecues kopen: gasbarbecues, elektrische barbecues, houtskool barbecues en complete buitenkeukens. Wij verkopen barbecues van de merken:

Bekijk hieronder ons aanbod van The Bastard en Boretti

The Bastard
The Bastard Medium (houtskool)
The Bastard Medium Urban (houtskool)
The Bastard Large (houtskool)
 The Bastard Large Urban (houtskool)
 The Bastard Large Solo (houtskool)

 

Boretti
Terzo (houtskool, briketten)
Tonello (houtskool, briketten)
Fratello (houtskool, briketten)
Barilo (houtskool, briketten)
Addizio (gas)
Forza (gas)
Ibrido Hybrid bbq (25% houtskool, briketten en 75% gas)
Maggiore Antraciet (gas)
Luciano Nero (gas)

 

barbecues Weber kopen bij tuincentrum Den Bosch


Bekijk hieronder ons aanbod van Weber

Houtskool-Briketten
Smokey Joe (houtskool, briketten)
Go Anywhere (houtskool, briketten)
Bar B Kettle (houtskool, briketten)
Kettle Plus (houtskool, briketten)
Master Touch (houtskool, briketten)
Master Touch Premium (houtskool, briketten)

 

Gas
Spirit II E -210 GBS (gas)
Spirit II E -220 GBS (gas)
Spirit II E -320 GBS (gas)
Genesis II modellen (gas)
Q Modellen (gas)

 

Elektrisch
Pulse 1000 (elektrisch)
Pulse 2000 met onderstel (elektrisch)
Q modellen (elektrisch)

Weber Barbecues

GroenRijk Den Bosch is Premium Gold dealer van Weber om die reden hebben wij alles van Weber in ons assortiment. Mochten we een product niet op voorraad hebben, dan kunnen wij het voor u bestellen. De medewerkers van onze BBQ afdeling hebben een certificaat van de Weber Academy en zijn dus specialisten op het gebied van Weber barbecues! Wij beantwoorden zonder probleem al uw vragen over de Weber barbecue.

The Bastard barbecues

De Kamado grill van het merk The bastard is te gebruiken als traditionele BBQ, maar u kunt de barbecue ook gebruiken om uw gerechten langzaam te garen (low en slow), op hoge temperaturen te grillen, pizza’s te maken of uw gerechten te roken, stoven, bakken of braden. De Kamado is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft de positieve eigenschap dat het temperaturen goed kan geleiden en behouden. Door 2 ventilatieschachten toe te voegen kan de luchtstroom en daarmee de temperatuur erg goed geregeld worden. Zo kunt u 10 uur lang op 90°C  uw gerechten langzaam bereiden of roken, maar de Kamado is ook binnen 15 minuten op te stoken naar 350-400°C  en daardoor te gebruiken als steenoven. Het type houtskool of rookhout bepaald welke smaak u aan uw gerechten mee wilt geven. Keramiek kan extreme hittes verwerken, daarnaast werkt het isolerend, waardoor het temperaturen goed kan vasthouden, en is het slijtvast.

Barrel Q barbecues

De BarrelQ kan gebruikt worden als barbecue, vuurkorf, bijzettafel, en designmeubel. Het is ook ideaal te gebruiken als party starter en ijsbreker. Een must-have voor de griller en chiller! Met de BarrelQ zijn de mogelijkheden oneindig op het gebied van grillen en chillen.

Cadac

All-in One kookgemak. Van de compacte camping bbq tot de bekende skottelbraai. De skottelbraai is er ook voortaan met een (combi) bbq rooster waardoor je de lekkerste dingen gemakkelijk te gelijk klaar maakt. Advies nodig bij uw keuze, wij hebben gecertificeerd personeel in dienst! Klik hier voor onze contactgegevens en openingstijden.
 

Bekijk houtskool barbecues