Barbecues

Er gaat natuurlijk niks boven een heerlijke maaltijd van de barbecue! Het zonnetje schijnt, u zit heerlijk op de loungebank en op de achtergrond hoort u het vlees op de grill sudderen. Hoe heerlijk! Maak van uw tuin een heuse buitenkeuken met de barbecues van GroenRijk Den Bosch. Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment aan houtskoolbarbecues, elektrische barbecues, gasbarbecues, kamado's en bbq accessoires. We hebben met regelmaat leuke aanbiedingen. Kom dus snel de meest kwalitatieve en goedkope BBQ's shoppen in onze barbecue showroom in Den Bosch. Er zit zeker een lekker exemplaar voor u bij! We hebben immers barbecues in elke prijsklasse. 

Ook verkopen we een groot aantal barbecues van topmerken als Weber, Boretti, Cobb en The Bastard in onze webshop. Bestel snel en eenvoudig vanuit uw luie stoel.

Shop barbecues online

Zoekt u een houtskoolbarbecue, elektrische barbecue of gasbarbecue?

Omdat er barbecues in overvloed zijn, kan het lastig worden om te bepalen welke barbecue bij uw smaak en wensen past. Over het algemeen zijn barbecues in drie categorieën op te delen: houtskoolbarbecues, gasbarbecues en elektrische bbq's. Tegenwoordig is de keramische kamado barbecue ook erg in trek. Welke barbecue u in huis haalt, hangt af van een aantal factoren:

  • Bent u een sporadische barbecuer of staat de grill de hele zomer en zelfs winter aan?;
  • Hoeveel mensen komen er gemiddeld bij u eten?;
  • Hoeveel ruimte heeft u om te kokkerellen en moet uw kookruimte flexibel zijn?;
  • Moet een barbecue snel opgewarmd en makkelijk schoon te maken zijn of is bijvoorbeeld die rokerige smaak van houtskool belangrijker?

Houd de antwoorden op deze vragen in uw achterhoofd wanneer u onze winkel bezoekt. Zo kunt u samen met onze medewerkers snel achterhalen wat voor soort barbecue het beste bij uw wensen past. In onze winkel in Den Bosch hebben wij tevens gratis recepten van Weber voor u klaarliggen! In ons tuincentrum kunt u alle soorten barbecues kopen: gasbarbecues, elektrische barbecues, houtskoolbarbecues en zelfs complete buitenkeukens. Wij verkopen onder andere barbecues van deze merken:

Goedkope BBQ kopen? | GroenRijk Den Bosch

Weber barbecue kopen in Den Bosch

GroenRijk Den Bosch is Premium Gold dealer van Weber. Dit betekent dat u alles van dit prachtmerk in onze winkel kunt vinden. Zo verkopen we alle bekende modellen, zoals de Smokey Joe, Spirit II, Pulse, Genesis en Master Touch. Mochten we een product niet op voorraad hebben, dan kunnen wij het voor u bestellen. De medewerkers van onze BBQ afdeling hebben een certificaat van de Weber Academy en zijn dus specialisten op het gebied van Weber barbecues! Wij beantwoorden zonder probleem al uw vragen over de Weber gas-, houtskool- en elektrische barbecues. Ook voor recepten en Weber accessoires kunt u bij ons terecht.

Gasbarbecues

The Bastard kamado: dé BBQ trend van het moment

De kamado is dé trend in barbecueland. Dit komt onder andere door het robuuste uiterlijk en het veelzijdige karakter. De kamado grill van het merk The Bastard is te gebruiken als traditionele bbq, maar u kunt deze krachtpatser ook gebruiken om uw gerechten langzaam te garen (low en slow), op hoge temperaturen te grillen, pizza’s te maken of uw gerechten te roken, stoven, bakken of braden. De kamado is gemaakt van hoogwaardig keramiek, waardoor de barbecue temperaturen goed kan geleiden en behouden. Door twee ventilatieschachten toe te voegen, kan de luchtstroom en daarmee de temperatuur goed geregeld worden. Zo kunt u 10 uur lang op 90°C uw gerechten langzaam bereiden of roken, maar de kamado is ook binnen 15 minuten op te stoken naar 350-400°C en daardoor te gebruiken als steenoven. Het type houtskool of rookhout bepaalt welke smaak u aan uw gerechten mee wilt geven. We hebben in onze showroom in Brabant verschillende kamado modellen.

Houtskoolsbarbecues

Handzame Cobb barbecue kopen in Den Bosch

Bent u op zoek naar een verplaatsbare, flexibele, maar ijzersterke barbecue? Koken met de Cobb is super eenvoudig en gebruiksvriendelijk! Hij gaat met u mee naar het park, het strand, de camping of de boot. Ook heeft de Cobb het ideale formaat voor een compact dakterras of balkon. Met de Cobb kunt u waar u maar wilt heerlijk koken. Daarnaast is de Cobb veilig, veelzijdig en in 3 minuten heet. Met de accessoires zijn de mogelijkheden van de Cobb eindeloos. 

Weber barbecue kopen | GroenRijk Den Bosch

Boretti barbecue kopen

Ook Boretti is een welbekend merk als het op koken aankomt. Naast een groot aantal luxe houtskool- of gasbarbecues voor thuis, bieden zij ook compacte barbecues aan die gemakkelijk mee te nemen zijn. Speciaal voor de barbecueliefhebber die niet kan kiezen, heeft Boretti barbecues ontwikkeld die op zowel houtskool als gas werken. De welbekende rokerige smaak die de houtskool aan uw gerechten geeft, is precies de reden waarom mensen zo dol zijn op de barbecue. Op gas grillen is echter de meest snelle en praktische manier van barbecueën: u steekt de stekker in het stopcontact, bepaalt de temperatuur en kunt binnen no-time uw vlees, vis of groentes bereiden. Daarnaast zullen uw buren geen last krijgen van de rook, want die stoot een gasbarbecue nauwelijks uit. Ook schoonmaken is lekker eenvoudig. Kom langs bij GroenRijk Den Bosch om ons complete Boretti assortiment te bekijken.

Elektrische barbecues

Koop barbecues online in onze webshop: TopTuincentrum.nl

Wilt u online bekijken wat wij te bieden hebben aan barbecues? Kies voor het gemakt van online bestellen en neem een kijkje in onze webshop. Ook bijhorende accessoires vindt u hier. Wilt u liever de sfeer komen proeven in ons tuincentrum? Kom langs bij GroenRijk Den Bosch, vlakbij Waalwijk, Vught, Drunen, Heesch en Rosmalen! Kijk rustig rond en stel onze deskundige medewerkers al uw vragen. Zien we u snel?

Openingstijden & contact