Gasbarbecues

Wilt u een gasbarbecue kopen nabij Rosmalen, Vught, Tilburg, Eindhoven, Oss, Boxtel? Kom dan naar GroenRijk Den Bosch voor een ruim assortiment gasbarbecues! Als u een echte, fanatieke barbecue fan bent, dan is een gasbarbecue ideaal voor u. Gas barbecues zijn namelijk enorm populair én hebben dan ook grote voordelen ten opzichte van een houtskoolbarbecue. U hoeft bijvoorbeeld enkel uw gasfles aan te sluiten en de bbq staat binnen enkele minuten klaar. Ook heeft u niet het gedoe en viezigheid van een traditionele houtskoolbarbecue. Bij ons tuincentrum zijn de gas barbecues verkrijgbaar in veel verschillende soorten varianten en groottes. Ook buitenkeukens staan bekend om hun veelzijdige mogelijkheden, ruime grilloppervlak & grote werkruimte.
 

Bestel een gasbarbecue online

 

 

De beste gas BBQ kopen bij GroenRijk Den Bosch?

Een gas BBQ is erg gemakkelijk in het gebruik, de voordelen op een rijtje: 

  • U hoeft alleen een gasfles aan te sluiten en enkele minuten na het ontsteken is deze barbecue gebruiksklaar.
  • U kunt de temperatuur goed reguleren door de knop verder of minder ver open te draaien.
  • Een bijkomend voordeel is dat de gasbarbecue goedkoper is in gebruik dan bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue. 

Het nadeel is wel dat u het echte charme gevoel van de houtsbarbecue niet zult ervaren met een gasbarbecue. Bekijk hieronder ons barbecue gas aanbod:

Weber
Spirit II E -210 GBS 
Spirit II E -220 GBS 
Spirit II E -320 GBS 
Genesis II modellen 
Q Modellen 

 

Boretti
Addizio
Forza 
Ibrido Hybrid bbq (25% houtskool, briketten en 75% gas)
Maggiore Antraciet
Luciano Nero


Gasbarbecue aanbieding

Wij hebben veelal gasbarbecues en andere barbecues in de aanbieding, zo kunt u goedkoop een mooie, fatsoenlijke barbecue aanschaffen. Houd onze website & folder in de gaten en grijp uw kans. U kunt altijd bij onze werknemers terecht voor vragen zoals:

  • Hoe vlees bakken op een gasbarbecue?
  • Wat zijn de lekkerste recepten voor een gasbarbecue?
  • Hoe barbecueën met gasbarbecue?

Gasbarbecue van Weber kopen

Gasbarbecues bij GroenRijk in Den Bosch

Bij tuincentrum GroenRijk in Den Bosch vindt u tijdens het barbecueseizoen een mooi aanbod gasbarbecues van Cadac, Weber en Cobb. Kom naar ons tuincentrum in Den Bosch en kies voor het gemak van een gasbarbecue! Advies nodig bij uw keuze? Dat kan, wij zijn u graag van dienst! Klik hier voor onze contactgegevens en openingstijden. Ook andere barbecues zoals de elektrische barbecue en houtskoolbarbecue zijn bij ons in Den Bosch te vinden. Tuinplanten, tuinmeubelen, veranda's, kamerplanten, potterie en woonaccessoires zijn ook bij ons verkrijgbaar. Hopelijk tot snel! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues