Winterbarbecue

Waarom zou barbecueën slechts een zomerse activiteit zijn? Organiseer eens een winterbarbecue! Bij GroenRijk Den Bosch heeft u ruime keuze aan barbecues waarmee u de koudste maanden van het jaar ook heerlijk kunt kokerellen. Met de barbecues uit ons assortiment wordt uw winterbarbecue gegarandeerd een succes. We hebben immers kamado's, elektrische BBQ's en houtskool- en gasbarbecues, bijvoorbeeld van topmerken als Weber, The Bastard en Boretti.

Welke BBQ kiest u voor uw winterbarbecue?

Voordat u een winter BBQ gaat organiseren, is het uiteraard belangrijk de beste barbecue in huis te halen. Bij GroenRijk Den Bosch kunt u terecht voor goede kwaliteit BBQ's. Wij verkopen de volgende soorten BBQ's:

Elektrische barbecues
- Gasbarbecues
- Houtskoolbarbecues

Als u in de winter een barbecue gaat organiseren, moet u erop letten dat het in de winter wel eens hard kan gaan waaien. Met een gas- of houtskoolbarbecue kan het dan het geval zijn dat de barbecue sneller dan normaal uitgaat. Om dit te voorkomen kunt u de BBQ op een meer beschutte plek zetten. De elektrische barbecues zijn ideaal voor een winterbarbecue. 

Winterbarbecue houden? BBQ kopen! | GroenRijk Den Bosch

Winterbarbecue organiseren

Het organiseren van een winterbarbecue is ietwat uitdagender dan een barbecue in de zomer. Ten eerste moet de barbecue namelijk wat langer opwarmen. Houd hier dan ook rekening mee als u een winter BBQ aan huis organiseert. Dan hoeven uw gasten niet onnodig lang op hun eten te wachten. Een winterbarbecue is een ideale gelegenheid om winterse dranken en vlees te serveren. Denk dan bijvoorbeeld aan glühwein, warme chocolademelk met slagroom, buikspek en braadworsten. Naast het eten en drinken is ook de aankleding van de winterbarbecue van belang. U kunt ervoor zorgen dat de plek waar de barbecue staat goed verlicht is door een aantal fakkels en vuurkorven neer te zetten. Dit geeft een echt winters gevoel. Voor goede verlichting in uw tuin kunt u ook eens een kijkje nemen bij ons assortiment tuinverlichting.

Winterbarbecue aan huis

Gezellig samen met de familie of vrienden in de tuin barbecueën kan ook makkelijk in de winter. De kou en het feit dat het buiten donker is maakt het juist nóg gezelliger en sfeervoller. Met de juiste verlichting en een goede barbecue wordt een winterbarbecue een echt tuinfeest. Ook is een winterbarbecue aan huis goed geschikt als u een verjaardag of jubileum heeft, maar niet wilt dat het in huis vies wordt. En wat dacht u ervan om met Kerst een gezellige winterbarbecue aan huis te organiseren? Een winterbarbecue aan huis is veel origineler dan gourmetten en het heeft toch hetzelfde concept: gegrilld vlees, vis en groente! 

Winterbarbecues kopen bij GroenRijk Den Bosch

GroenRijk Den Bosch heeft een ruim assortiment aan barbecues, perfect geschikt om ook in de winter te gebruiken. Kom langs in ons tuincentrum in Den Bosch nabij Hedel, Vlijmen en Ammerzoden. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de barbecue die het beste bij u past. Zo organiseert u een tuinfeest met barbecue om nooit meer te vergeten. Als u vragen heeft kunt u gerust langskomen of contact met ons opnemen! 

Openingstijden & contact
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues