Winterbarbecue

Om een winterbarbecue te organiseren heeft u natuurlijk een barbecue nodig! Bij GroenRijk Den Bosch heeft u ruime keuze aan barbecues. Met de barbecues uit ons assortiment wordt uw winterbarbecue gegarandeerd een succes.

Welke BBQ kiest u?

Voordat u een winter BBQ gaat organiseren moet u natuurlijk eerst een BBQ in huis hebben. Bij GroenRijk Den Bosch kunt u terecht voor goede kwaliteit BBQ's. Wij verkopen de volgende soorten BBQ's:

Als u in de winter een BBQ gaat organiseren moet u opletten dat het in de winter hard kan waaien. Met een gas- of houtskoolbarbecue kan het dan het geval zijn dat de barbecue sneller dan normaal uitgaat. Om dit te voorkomen kunt u de winter BBQ op een plek zetten waar het minder hard waait, bijvoorbeeld een hoek. De elektrische barbecues zijn ideaal voor een winter BBQ. Deze gaan niet snel uit en kunnen wel tegen een beetje wind. Bij GroenRijk Den Bosch verkopen wij BBQ's van de merken Weber, Cadac en Cobb.

groenrijk-den-bosch-tuincentrum-winter-bbq

Winterbarbeque organiseren

Het organiseren van een winterbarbeque is ietwat uitdagender dan een barbeque in de zomer. Ten eerste moet de barbeque namelijk wat langer opwarmen. Houdt hier dan ook rekening mee als u een winter BBQ aan huis organiseert. Dan hoeven uw gasten niet onnodig lang op hun eten te wachten. Een winterbarbeque is een ideale gelegenheid om winterse dranken en vlees te serveren. Denk dan bijvoorbeeld aan glühwein, warme chocolademelk met slagroom, buikspek en braadworsten. Naast het eten en drinken is ook de aankleding van de winterbarbeque van belang. U kunt ervoor zorgen dat de plek waar de barbeque staat goed verlicht is door een aantal fakkels en vuurkorven neer te zetten. Dit geeft een echt winters gevoel. Voor goede verlichting in uw tuin kunt u ook eens een kijkje nemen bij ons assortiment tuinverlichting.

Winterbarbecue aan huis

Gezellig samen met de familie of vrienden in de tuin barbecueën kan ook makkelijk in de winter. De kou en het feit dat het buiten donker is maakt het juist nog gezelliger en sfeervoller. Met de juiste verlichting en een goede barbecue wordt een winterbarbecue een echt tuinfeest. Ook is een winterbarbecue aan huis goed geschikt als u een verjaardag of jubileum heeft, maar niet wilt dat het in huis vies wordt. En wat dacht u ervan om met Kerst een gezellige winterbarbecue aan huis te organiseren? Een winterbarbecue aan huis is veel origineler dan gourmetten en het heeft toch hetzelfde concept: vlees! Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om verschillende soorten groenten te grillen op de barbecue, zo houdt u iedereen tevreden!

Winterbarbecues kopen bij GroenRijk Den Bosch

GroenRijk Den Bosch heeft een ruim assortiment aan winterbarbecues. Kom langs in ons tuincentrum in Den Bosch nabij Hedel, Vlijmen en Ammerzoden. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de barbecue die het beste bij u past. Zo organiseert u een tuinfeest met barbecue om nooit meer te vergeten. Als u vragen heeft kunt u gerust langskomen of contact met ons opnemen! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues