Kerst

Het is voor velen de mooiste tijd van het jaar... Kerst! Wie wordt er immers niet blij van de fonkelende lichtjes, de sfeervolle muziek en de gezellige aankleding die bij deze feestdagen horen? Pak in 2023 meer uit dan ooit tevoren, want we mogen de liefde voor onze familie en vrienden groots vieren. De mooiste kerstartikelen koopt u uiteraard bij GroenRijk in Den Bosch!

Een aantal hoogtepunten van onze kerstshow 2023 op een rij:

 • Een photobooth waar u loskunt met allerlei kerstige props
 • Het Efteling kerstdorp. Scoor de leukste Efteldingen!
 • Een Lemax kerstdorp met prachtige kersthuisjes
 • De mooiste kunstkerstbomen voor als je écht niet kunt wachten
 • De leukste 'foute' kerstballen

De mooiste kerstversiering voor in uw huis en in uw tuin vindt u in onze kerstshow! U zult zeker geïnspireerd over onze kerstafdeling lopen. Houd dus ruimte in de kofferbak vrij voor al het moois dat u gaat kopen! Elk jaar weten onze creatievelingen weer een geweldige kerstshow neer te zetten, vol verrassende items op het gebied van (kunst)kerstbomen, kerstdecoratie, kerstversiering en kerstverlichting. Bezoek komend najaar onze kerstshow en ontdek de kersttrends van 2023!

De allermooiste kerst

Rond de kerstperiode is het goed om stil te staan bij alles dat en iedereen die u liefheeft. Dit jaar bent ú de kerstster! Kleed uw huis en tuin dan ook zo feestelijk mogelijk aan: die gezelligheid heeft u immers meer dan ooit verdiend. Om ons heen genieten we van al het lekkere eten, het gezelschap en de kerstsfeer in huis. Op die manier sluiten we het jaar mooi en uniek af. Kerstmis staat voor een tijd van dankbaarheid en reflectie. Maak er dus wat moois van! Wij van GroenRijk Den Bosch willen u dolgraag helpen die fijne sfeer in huis te halen. We hebben een groot assortiment kerstspullen in onze webshop, maar ook onze winkel staat in de aanloop naar kerst bomvol prachtige items: van kersthuisjes van Lemax tot kerstverlichting van Lumineo en van versiering tot kunstkerstbomen van Black Box!


Kerst webshop

Kerstartikelen kopen bij GroenRijk Den Bosch

Woont u in Brabant en bent u op zoek naar een winkel met een ruim assortiment kerstartikelen? Bij ons tuincentrum in Den Bosch kunt u voor bijna alles omtrent kerst terecht. Een greep uit ons online assortiment:

Wij hebben het allemaal te koop voor u in ons tuincentrum! Tijdens onze kerstshow kijkt u ieder jaar weer uw ogen uit. We toveren ons tuincentrum in Den Bosch om tot een waar kerstparadijs. We pakken graag groots uit met originele toevoegingen, zoals levensgrote kerstmannen of een schattig rendier. Natuurlijk is er ook vrolijke kerstmuziek aanwezig en kunt u tijdens het shoppen genieten van iets lekkers in ons tuincafé.

Zonder kerstboom geen kerst!

Wat voor kerstboom u ook zoekt, in ons tuincentrum zult u zeker slagen. Of u nu gaat voor een kunstkerstboom, echte kerstboom of houten kerstboom: u vindt het allemaal. De echte kerstbomen zijn vanaf eind november beschikbaar in verschillende maten; van mini boompjes tot bomen van meer dan 2 meter bijvoorbeeld voor in uw tuin. Alle kerstversiering die u in de boom wilt hangen, vindt u ook in ons tuincentrum: van kerstballen, pieken tot de kerstverlichting! Onze kerstman ontvangt u graag!

Kerstboom kopen | GroenRijk Den Bosch

Hoeveel dagen tot kerst?

Kerstbomen zijn natuurlijk niet te missen wanneer u een échte kerstsfeer wilt creëren. Een kerstboom kopen zorgt namelijk voor de kerstsfeer waar geen ander kerstartikel of element tegen op kan. In ons tuincentrum in Den Bosch kunt u terecht voor allerlei soorten kerstbomen. Kleine kerstbomen, grote kerstbomen, witte kerstbomen of houten kerstbomen? Wij hebben het allemaal voor u! Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann spar? De werknemers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken die past bij uw stijl en interieur. Dus kom gezellig eens langs als u in Brabant woont!

Kerstverlichting in tuincentrum Den Bosch

Kerst is een tijd dat u uw huis en tuin helemaal mag onderdompelen in decoratie en verlichting. Wij verkopen in Den Bosch de mooiste kerstverlichting voor in uw kerstboom, maar ook voor de rest van het huis of de tuin. Wat voor kerstverlichting we verkopen? Denkt u maar eens aan:

 • Kerstverlichting voor buiten
 • Kerstboomverlichting
 • Kerstverlichting LED voor binnen of buiten
 • Kerstverlichting batterij

Mooie kerstverlichting voor in de boom, kerstverlichting voor buiten of juist in het huis zijn allemaal even belangrijk in de kerstperiode. Een kerstboom met verlichting oogt natuurlijk veel leuker dan een kerstboom zonder kerstverlichting. Bij GroenRijk Den Bosch heeft u keuze uit sfeervolle kaarsjes, LED kerstverlichting, flikkerende kerstlichtjes en gekleurde kerstlichtjes. Twijfelt u misschien nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs bij ons en vraag gerust een van onze medewerkers naar advies en mogelijkheden. 

Kerstdorp Efteling - Luville | GroenRijk Den Bosch

Kerstversiering: van neutrale tot aan de gekste kleuren

Kerstdecoratie zoals kerstballen, pieken en kerstverlichting zijn dé belangrijkste elementen rondom kerst - naast de liefde van uw naasten uiteraard! In de aanloop naar kerst kunt u uw huis omtoveren tot een waar winterwonderland paradijs waar u volop van kan genieten. Sfeervolle hoekjes met kerstaccessoires, (LED)kaarsen, een boom versierd met kerstballen en wie weet heeft u wel een compleet kerstdorp thuis staan. Met onze Lemax huisjes, Efteling huisjes en kerst accessoires hebben wij alles in huis waarmee u een waar kerstdorp kunt bouwen. Door er een skilift of ijsbaan aan toe te voegen krijgt u echte bewegingen in uw dorp. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt en alles is bij ons te koop in GroenRijk Den Bosch. Denk maar eens aan houten kerstversiering, antieke kerstversiering en kleurrijke kerstversiering. Kom naar GroenRijk Den Bosch voor de mooiste kerstartikelen om alvast in de kerststemming te komen!

Kersttrends van 2023

Met kerst mag u uitpakken - en dit jaar heeft u dat meer verdiend dan ooit! Laat uw huis dan ook niks tekort komen en verwen uzelf met een prachtig aangeklede woning. Wij hebben van alles in huis om uw huis en tuin in hogere kerstsferen te brengen, welke kerststijl u ook in huis wilt halen. Er zijn namelijk elk jaar nieuwe trends te ontdekken. Gaat u voor wild, glamoureus, winters of romantisch? Wij zetten de belangrijkste kersttrends van 2023 voor u op een rijtje. 

 • Een nostalgische kerst: de hang naar vroeger staat bij deze trend centraal. We snakken immers allemaal naar een zorgeloze tijd waarin tradities leidend waren. Groen, rood, wit en goud zijn ook deze kerst niet te missen. Antieke kerstballen en vintage versiering zijn toffe aanvullingen waarmee u de kerstboom extra sfeervol aankleedt.
 • Een liefdevolle kerst: bent u een romanticus? Dat komt goed uit! Deze kerst vieren we de liefde met heel ons hart. Hartjes voeren bij deze stijl dan ook de boventoon. Rood, paars, wit en pasteltinten gaat u veel zien, net als chique materialen en fijne glimmertjes.
 • Een natuurlijke kerst: ook dit jaar spelen natuurlijke materialen een grote rol tijdens de kerst. Linnen, wol, jute, maar ook droogbloemen en planten zien we deze kerst volop. Maak er een bosrijk sprookje van!

Kom langs bij GroenRijk Den Bosch om uw kerstwens uit te laten komen!

Openingstijden & contact