Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen en kerstversiering kopen in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Vught en Oss? GroenRijk Den Bosch is dé winkel voor al uw kerstaankopen! De magische sfeer van kerst begint natuurlijk bij het kopen van een echte of kunstkerstboom. Een versierde boom in huis maakt kerst immers compleet!

Het neerzetten van een kunstkerstboom heeft vele voordelen. Zo worden met met een allergie niet blij van een echte dennenboom. Het is een eenmalige investering waar u lang plezier van heeft én u kunt bij wijze van spreken al tegen het einde van de zomer de kerstsfeer in huis aanbrengen. Uitvallende naalden zijn tevens verleden tijd. Naast de kerstboom brengen ook de kerstkransen en guirlandes een fonkelende gezelligheid naar uw huis. Kom langs en ontdek het zelf... We hebben hebben ook altijd een aantal fijne aanbiedingen!
 

Kunstkerstbomen webshop

Diverse kunstkerstbomen: van klein tot mega!

Ook in 2022 hebben we weer de mooiste kunstkerstbomen voor u op voorraad. Een kunstkerstboom is een goede oplossing wanneer u geen zin heeft om uitgevallen naalden te moeten opvegen. De nieuwste kunstkerstbomen zijn bijna niet meer van de echte kerstbomen te onderscheiden. Het is bijna alsof u een echte kerstboom in uw woonkamer heeft staan! In ons tuincentrum vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren, maten, soorten en van verschillende merken. Kleine kerstbomen van onder de 1.50 meter tot bomen van meer dan 2 meter, kunstkerstbomen met of zonder kerstverlichting en of kerstballen, houten kerstbomen, kerststukjes of witte kerstbomen die er uit zien alsof ze net zijn ondergesneeuwd; u vindt het allemaal bij GroenRijk Den Bosch én in onze webshop. De populairste kunstkerstbomen zijn:

 • Kunstkerstboom met verlichting
 • Kunstkerstboom 210 cm
 • Witte kunstkerstboom 
 • Kleine kunstkerstboom 100 cm

Kleine kunstkerstboom en witte kunstkerstboom kopen | GroenRijk Den Bosch

Wat zijn meer voordelen van een kunstkerstboom?

Van een kunstkerstboom kunt u jarenlang enorm veel plezier hebben. Een kunstkerstboom kunt u daarnaast na de feestdagen ook gemakkelijk weer opruimen. Hoe fijn! Kunstkerstbomen hebben dus verschillende voordelen ten opzichte van een echte kerstboom. Deze voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen standaard brandvertragend behandeld.
 • De kunstkerstbomen zijn anno 2022 niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden.
 • We kunnen wel stellen dat een kunstkerstboom vrijwel onderhoudsvrij is, wat erg handig is als u niet houdt van opruimen.
 • De kunstkerstboom heeft geen naalduitval.
 • Kunstkerstbomen zijn vaak erg makkelijk in model te brengen.

Kunstkerstboom kopen in Den Bosch

Wilt u niet ieder jaar opnieuw geld uitgeven aan een echte kerstboom of heeft u simpelweg geen zin in de uitgevallen naalden? Laat u zich dan eens verrassen in GroenRijk Den Bosch, want wij verkopen een zeer ruim assortiment. 

 Kunstkerstboom kopen | GroenRijk Den Bosch

De kunstkerstboom is populair

Kunstkerstbomen worden elk jaar steeds populairder. Kunstkerstbomen worden van materialen gemaakt die ervoor zorgen dat het net lijkt of u een echte kerstboom thuis hebt staan. Voorheen zagen kunstkerstbomen er veel nepper uit. Staat uw kunstkerstboom dan eindelijk in huis? Dan kunt u de kunstkerstboom natuurlijk net zo mooi versieren als een echte kerstboom met onder andere kerstballen, verlichting, kerstslingers en niet te vergeten een piek. Met een kunstkerstboom kunt ieder jaar genieten van een sfeervolle kerstsfeer.
 

Echte kerstbomen

Onze kersttopper: de Triumph Tree

Triumph Tree is een bekend hoogwaardig merk onder de kunstkerstbomen. Wilt u dit jaar toch echt overstappen naar een kunstkerstboom? Neem de bomen van Triumph Tree dan zeker in overweging! Deze kunstbomen zijn bijna niet van echt te onderscheiden en van bijzonder hoge kwaliteit waar u jaren lang plezier van zult hebben. Goed om te weten is dat deze bomen zijn gemaakt van brandvertragende materialen die ook voldoen aan de Europese wetgeving. De kunstkerstbomen zijn erg makkelijk op te zetten. Andere merken die we verkopen zijn:

 • Black Box
 • Everlands
 • Fairybell (een vlaggenmast kerstboom)

Uw kunstkerstboom versieren

Kom gerust eens kijken in ons tuincentrum, er zit vast en zeker een passende kerstboom voor u bij! Naast mooie kunstkerstbomen verkopen wij ook echte kerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting om die kerstsfeer helemaal af te maken bij u thuis. Kom langs onze kerstshow voor de nodige inspiratie!

Openingstijden & contact

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst