Dierenwinkel

In ons tuincentrum in Den Bosch vindt u een complete dierenwinkel met alles wat u nodig heeft aan voeding, ontspanning, sport en spel! Dierbenodigdheden kopen voor uw hond, kat, hamster, maar ook vis doet u op onze pas vernieuwde dierenafdeling. Er loopt altijd iemand op de afdeling die u meer kan vertellen over onze merken, maar ook over de specifieke benodigdheden voor uw huisdier. Woont u in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Oss, Zaltbommel, Schijndel, Vlijmen, Berlicum of Vught? Dan zien we u hopelijk snel in ons tuincentrum.
 

Shop al uw dierbenodigdheden online

 

GroenRijk Den Bosch is dierenwinkel en tuincentrum in één!

Als echte dierenliefhebbers weten wij van GroenRijk Den Bosch als geen ander dat het belangrijk is dat ieder huisdier blij en gezond door het leven gaat. Daarom hebben we een groot gedeelte van ons tuincentrum als dierenwinkel ingericht. Beestachtig leuk, toch!? Een kat, hond, knaagdier of vogel maakt immers écht deel uit van het gezinsleven. U wilt uw dier dus absoluut geven wat hij of zij verdient op het gebied van voeding, sport en spel. We hebben daarom alles in huis voor uw:

Dé dierenwinkel van Den Bosch met alles voor uw hond, kat, knaagdier, vogel en vis

Voor ieder huisdier hebben wij wat wils in het tuincentrum. Voor uw kat vindt u bijvoorbeeld het beste kattenvoer, mooie krabpalen en speeltjes die helpen uw kleine jager actief en gefocust te houden. Voor uw hond of puppy hebben we enkel de meest comfortabele hondenmanden én de beste hondenspeeltjes. En ook uw hamster, konijn of cavia komt niks tekort. Alles qua behuizing en inrichting van een kooi hebben wij op voorraad. GroenRijk biedt u het meest complete assortiment dierenbenodigdheden van A-merken voor de beste prijzen. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld:

 • Honden- en kattenmanden;
 • Honden-, katten-, vissen- en knaagdierenvoer;
 • Dierenverblijven, zoals (vogel)kooien, benches en aquaria;
 • Hondenriemen en tuigjes;
 • Verzorgingsartikelen voor dieren.

Voor de dieren en insecten in de tuin kunt u ook bij ons tuincentrum terecht. Denk aan nestkastjes, vogelhuisjes en vetbollen. Bijen en vlinders houden van nectarplanten zoals lavendel, vlinderstruiken en de rode zonnehoed. We hebben zelfs echte vlinderkasten, bijenhotels en insectenhuizen. Vraag ernaar bij de medewerkers op onze buitenafdeling!
 

TuinplantenWat heeft een huisdier nodig?

Voeding en snacks zijn uiteraard onmisbaar als u uw dierenvriend blij en gezond wilt houden, maar ook bewegen en spel spelen een belangrijke rol. Zo draagt het spelen bij aan de versterking van het sociaal gedrag tegenover soortgenoten en mensen. Bovendien ervaart uw huisdier minder stress, angst en ongewenst gedrag. Lichaamsbeweging is nodig voor huisdieren om gezond en alert te zijn, net als hun baasjes. Zorg ervoor dat uw huisdier elke dag enige tijd kan bewegen. Een mooi huis in de vorm van een hondenmand, konijnenhok of vogelkooi is uiteraard ook belangrijk. Naast het feit dat uw dier moet kunnen bewegen, is het voor veel dieren essentieel om zich terug te kunnen trekken. Onze medewerkers vertellen je er graag meer over.

De merken die wij verkopen op onze dierenafdeling

Wij verkopen producten van veel verschillende topmerken in het tuincentrum. Alleen het beste is immers goed genoeg voor uw dier. Ook hebben we geregeld leuke kortingsacties voor bepaalde merken of productgroepen. Houd dus zeker onze folder en social media kanalen in de gaten. U vindt bij ons onder andere de volgende merken:

 • Prins
 • Kong
 • Puik
 • Supreme
 • Vitakraft
 • Edgard en Cooper
 • Riverwood
 • Braaaf

Hondenspeeltjes kopen in onze dierenwinkel

Het is geen geheim dat honden gek zijn op spelen en daarom hebben wij uiteraard verschillende soorten dierenspeelgoed te koop. Van kauwspeeltjes die de gezondheid van het gebit bevorderen tot aan educatief hondenspeelgoed om uw pup scherp te houden. Bij ons vindt u eigenlijk alles voor urenlang speelplezier voor uw hond - en natuurlijk uzelf ! Op onze dierenafdeling vindt u het dierenspeelgoed in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Met uw hond spelen is bovendien erg goed voor zijn of haar ontwikkeling. Het hangt daarnaast ook af van de hond welke hondenspeeltjes u moet kopen, want een pup is natuurlijk nog veel speelser dan een volwassen hond. Laat een van onze medewerkers u helpen en adviseren welk hondenspeeltje het beste bij uw hond past. 

De service van GroenRijk Den Bosch

Liever niet zelf sjouwen met zware zakken dierenvoeding? GroenRijk Den Bosch kan, tegen een geringe vergoeding, uw grote zware aankopen ook thuis bezorgen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden of klik direct uw mandje vol in onze webshop. Ook hebben wij iedere week wisselende kortingen en aanbiedingen op dierbenodigdheden! Op iedere afdeling is een werknemer aanwezig die u graag te woord staat. Stel gerust uw vragen.
 

Openingstijden en contact