Dierenwinkel

In ons tuincentrum in Den Bosch vindt u een complete dierenwinkel! Dierbenodigdheden kopen in Den Bosch doet u sinds 2015 ook bij GroenRijk. Wij vinden dat tuinartikelen en dierbenodigdheden goed combineren met elkaar en om die reden vindt u een ruim assortiment dierenartikelen in ons tuincentrum. Alles voor uw huisdier koopt u bij GroenRijk! Dus woont u in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Oss, Zaltbommel, Schijndel, Vlijmen, Berlicum of Vught kom dan gezellig bij ons tuincentrum langs!

 

Shop al je dierbenodigdheden online

 

 

Dierenwinkel bij Tuincentrum Den Bosch

Als echte liefhebbers van dieren weten wij in Den Bosch als geen ander dat het belangrijk is dat ieder huisdier zich fijn voelt bij ons thuis en genoeg liefde en aandacht krijgt. Een kat, hond, knaagdier of vogel maakt écht deel uit van het gezinsleven en hierbij spelen factoren zoals bewegen en spelen een belangrijke rol. Zo draagt het spelen bij aan de versterking van het sociaal gedrag tegenover soortgenoten en mensen. Bovendien ervaart uw huisdier minder stress, angst en ongewenst gedrag. GroenRijk Den Bosch heeft enorm veel dierenartikelen in het assortiment: van kattenvoer, hondenvoer en bodembedekking voor uw knaagdier tot aan de mooiste dierenspeeltjes voor:

De dierenwinkel van Den Bosch

Voor ieder huisdier hebben wij wat wils in het tuincentrum. Voor uw kat vindt u het beste kattenvoer, mooie krabpalen en voor uw hond enkel de meest comfortabele hondenmanden én de beste hondenspeeltjes. GroenRijk biedt u het meest complete assortiment dierenbenodigdheden van A-merken en reguliere merken. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld:

  • Honden- en kattenmanden
  • Honden-, katten-, vissen- en knaagdierenvoer
  • Dierenverblijven zoals vogelkooien, benches en aquariums
  • Hondenriemen en halsbanden
  • Verzorgingsartikelen voor dieren

Voor de dieren en insecten in de tuin kunt u ook bij ons tuincentrum terecht. Denk aan nestkastjes, vogelhuisjes en vetbollen. Bijen en vlinders houden van nectarplanten zoals lavendel, vlinderstruiken en de rode zonnehoed. Vraag er naar bij de medewerkers op onze buiten afdeling!

Dierenwinkel | GroenRijk Den Bosch

Merken in onze dierenwinkel

Wij verkopen veel verschillende merken in het tuincentrum, zoals Royal Canin, Eukanuba, Sanicat, Pedigree, Prins, Kong, Whiskas, Felix, Puik, Supreme, Vitakraft en Teurlings. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over het perfecte eetpatroon van uw huisdier!

Dierenwinkel hondenspeeltjes kopen

Het is geen geheim dat veel honden gek zijn op spelen en daarom hebben wij uiteraard verschillende dierenspeelgoed te koop. Tuincentrum Den Bosch verkoopt diverse hondenspeeltjes: van kauwspeeltjes tot aan educatief hondenspeelgoed: eigenlijk alles voor urenlang speelplezier! Op onze dierenafdeling vindt u het dierenspeelgoed in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Met uw hond spelen is bovendien erg goed voor zijn of haar ontwikkeling. Het hangt daarnaast ook af van de hond welke hondenspeeltjes u moet kopen, want een pup is natuurlijk nog veel speelser dan een volwassen hond. Laat een van onze medewerkers u helpen en adviseren welk hondenspeeltje het beste bij uw hond past. 

Dierenwinkel | GroenRijk Den Bosch

De service van GroenRijk Den Bosch

Liever niet zelf sjouwen met zware zakken dierenvoeding? GroenRijk Den Bosch kan, tegen een geringe vergoeding, uw grote zware aankopen ook thuis bezorgen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Ook hebben wij iedere week wisselende kortingen en aanbiedingen op dierbenodigdheden! Op iedere afdeling is een werknemer aanwezig die u graag te woord staat. Stel gerust uw vragen! Wilt u uw vraag per e-mail stellen? Dat kan, e-mail dan naar: [email protected]