Katten

Dierenbenodigdheden van krabpalen tot de lekkerste mandjes voor uw kat of poes vindt u in onze dierenwinkel in Den Bosch. Handige draagmandjes, leuke eetbakjes maar ook vlooienbandjes, kattenspeeltjes en een groot assortiment voeding en vitaminepreparaten is allemaal aanwezig op onze dierenafdeling. Keuze genoeg om uw kat of poes te verwennen. U vindt op onze dierenafdeling onder andere de volgende kat benodigdheden:

  • Kattenbakvulling
  • Kattenvoer zoals kattenbrokken
  • Krabpalen
  • Kattenspeeltjes

 

Bestel alles voor je kat online

 

 

Kattenvoer kopen in Den Bosch

U wilt natuurlijk het beste kattenvoer voor uw kat en dat is dan ook precies wat wij u kunnen bieden. Verderop kunt u lezen welke merken kattenvoer wij verkopen in ons tuincentrum te Den Bosch. Ook hebben wij vaak kattenvoer in de aanbieding zodat u uw kat een keertje iets extra's kan geven (als u dat stiekem niet veel te vaak doet). Kattenbrokken zijn nog steeds enorm populair. Dit type kattenvoer is ten opzichte van natvoer voor katten namelijk erg handig. Zo droogt droog kattenvoer niet uit en is het vaak gezonder voor uw kat. Het is belangrijk om uw kat meerdere (kleine) porties te geven per dag of eenmaal all het voer. 

Dierenbenodigdheden van krabpalen tot de lekkerste mandjes voor uw kat of poes vindt u in onze dierenwinkel in Den Bosch.

Kattenspeeltjes kopen in Den Bosch

Kattenspeelgoed is ook erg populair in ons tuincentrum. Denk eens aan: krabpalen, klimpaal, speelballen, speelmuizen en speelhengels. Bent u op zoek naar leuk kattenspeeltjes maar weet u niet welke u moet kopen? Wij verkopen in Den Bosch onder andere:

  • Interactief speelgoed: Denk eens aan doolhoven & spellen om de nieuwsgierigheid van uw kat te stimuleren.
  • Jaagspelletjes: katten zijn gek op bewegende doelen en deze speeltjes zullen hen urenlang laten jagen.
  • Intelligentiespeelgoed: dit zijn speeltjes om de intelligentie van uw kat te trainen.
  • Tunnels: is uw kat gek op verstoppen & te knuffelen? Dan zal uw kat urenlang met deze tunnels willen spelen.
  • Speelgoedmuizen: de favoriet van vele katten.
  • Kattenkruid speelgoed: laat uw kat betoverd worden met ons kattenkruid-geurende speelgoed.

Kattenspeeltjes kopen - Den Bosch

Kattenvoer merken vindt u in onze dierenwinkel

Goed kattenvoer is belangrijk voor uw trouwe viervoeter. Wij verkopen merken zoals Royal Canin, Prins, Whiskas, Felix, Supreme en Vitakraft. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over het perfecte eetpatroon van uw huisdier!

 Prins dierenwinkel  Whiskas dierenwinkelRoyal canin dierenwinkel Felix dierenwinkel Vitakraft dierenwinkel

Krabpalen

Op zoek naar een krabpaal voor uw kat? Bij GroenRijk Den Bosch vindt u krabpalen in diverse maten en soorten. Zo hebben wij een kattenkrabpaal voor grote katten en kleine katten. Zo zijn er namelijk diverse krabpalen voor verschillende katten. Voor de kleine katten (kittens) verkopen wij kleine krabmeubeltjes. Deze krapbaal is vooral gericht op het spelen en zijn vaak gemaakt met diverse kattenspeeltjes. Voor uw volwassen kat, is het belangrijk om een grote krabpaal te kopen. 

Kom voor alle benodigdheden voor uw kat naar GroenRijk Den Bosch

Graag tot ziens in ons tuincentrum, de voordeligste dierenwinkel van Den Bosch met alles voor uw kat! Klik hier voor onze contactgegevens en openingstijden. Woont u in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Oss, Zaltbommel, Schijndel, Vlijmen, Berlicum of Vught? Kom dan gezellig bij ons tuincentrum langs! Ook hebben wij op onze dierenafdeling genoeg voor uw hond, knaagdier, vis, vogel en kip

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel