Bloemist

Op zoek naar een goede, maar goedkope bloemist in Den Bosch? Breng eens een bezoek aan GroenRijk Den Bosch! Wij bieden u in ons tuincentrum in Den Bosch namelijk een uitstekende bloemenhoek met een aantal kundige bloemisten. U vindt er elke dag verse bloemen welke op het seizoen zijn afgestemd. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken, bijvoorbeeld voor een verjaardag, als iemand geslaagd is of voor Valentijnsdag. Daarnaast bieden we een ruim assortiment vazen, potten en manden om het geheel af te maken.

Sanne, Debby, Esmée, Carmeila en Sharon zorgen ervoor dat u met een mooie bos bloemen de deur uitloopt!

Zo snel mogelijk een boeket laten bezorgen? 

Kom langs om een boeket op te laten maken of geef telefonisch (073-6147461) vast uw wensen door. U kunt dan aangeven naar welke bloemen of stijl uw voorkeur uitgaat. Ook kunnen we natuurlijk een prijs afspreken. Vervolgens maken onze bloemisten het boeket geheel naar uw wens. Uw gepersonaliseerde boeket kunt u ophalen of laten bezorgen in de regio. Uw bestelling voor dezelfde dag moet voor 12.00 uur binnen zijn.

Of bestel via onze webshop

De mooiste boeketten bestelt u bij GroenRijk Den Bosch!

Bruidsboeket of rouwboeket kopen in GroenRijk Den Bosch

Bent u op zoek naar een boeket voor een speciale gelegenheid? Onze bloemist ontvangt u graag om de mogelijkheden en wensen met u door te nemen. Met ons ervaren team hebben we al vele bruidsboeketten en rouwboeketten samengesteld. Rouwbloemen zoeken we uiteraard samen met u uit. We willen immers dat het boeket zo persoonlijk mogelijk wordt. Het enige wat de bloemisten van u nodig hebben zijn uw voorkeuren en een prijsindicatie. Uw boeket op locatie bezorgen of uw bloemen laten leveren aan huis? Bezorgen is bij ons ook geen enkel probleem! Laat u eens inspireren in Den Bosch en bekijk het aanbod. Ook voor speciale dagen zoals Moederdag of Valentijnsdag hebben wij genoeg mooie boeketten en bloemen om iemand mee te verrassen.  

Onze bloemisten

Bij ons tuincentrum in Den Bosch werken ervaren bloemisten die geheel naar uw wens het geschikte boeket of bloemstuk voor u samenstellen. Wilt u een kleurrijk boeket om iemand op te vrolijken? Een romantische bos bloemen voor uw geliefde? Een mooi plukboeket in een vaas voor op de keukentafel? Of misschien wel iets heel specifieks? Onze bloemisten doen hun uiterste best aan uw wensen te voldoen voor welke gelegenheid dan ook. Onze bloemtoppers staan voor u klaar in ons tuincentrum in Den Bosch! U vindt hier ook diverse snijbloemen die wij los verkopen en waar onze bloemisten prachtige boeketten van samenstellen. Onze boeketten zijn seizoensgebonden, zo werken onze bloemisten in het tuincentrum in de herfst met onder andere eikenblad, gladiolen en chrysanten in onze boeketten en in de zomer met zonnebloemen, delphinium en rozen. Kom ons fleurige aanbod ontdekken!

Kom langs!

De mooiste boeketten bestelt u bij GroenRijk Den Bosch!

Bloemen bestellen of bezorgen bij bloemist in Den Bosch?

Heeft u zelf geen tijd om langs onze bloemist te gaan? Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook aan huis. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar bloemen@denbosch.groenrijk.nl. Ook zijn we lid van Topbloemen.nl! De bloemen komen in een handige verpakking en blijven hierdoor in topconditie, zelfs als ze een langere weg moet afleggen. In de tas zit een plastic vaas met water zodat uw boeket voldoende gehydrateerd blijft in de bezorgperiode. Wat voor bloemen u ook zoekt, bij ons zult u het perfecte boeket vinden.

Voor bloemen bent u bij onze bloemist in Den Bosch aan het juiste adres

Voor welke gelegenheid u dan ook een bloemist nodig heeft, GroenRijk Den Bosch is dé bloemist van Den Bosch en omstreken: altijd verse bloemen, een ruime keuze en snelle service. U kunt ons voor vragen of een bestelling per e-mail bereiken op bloemen@denbosch.groenrijk.nl of bel ons op 073-6147461. Ook voor uw kamerplanten, tuinplanten, tuinmeubelen, barbecues en alles voor de tuin hoeft u niet verder te zoeken. Tot snel!
 

Woonaccessoires