Bloemist

Op zoek naar een bloemist in Den Bosch? Heeft u al eens een bezoek gebracht aan onze bloemenwinkel? Wij bieden u in ons tuincentrum in Den Bosch namelijk een uitstekende bloemist. Elke dag verse bloemen welke op het seizoen zijn afgestemd. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken bijvoorbeeld voor uw verjaardag of Valentijn. Daarnaast bieden we een ruim assortiment vazen, potten en manden om het geheel af te maken.
 

Koop online

 

Boeketten van onze bloemist in Den Bosch

Bij onze bloemist in Den Bosch maken onze bloemisten speciale verse boeketten aangepast naar het seizoen. U kunt aangeven naar welke bloem of welke stijl uw voorkeur uitgaat, vervolgens maken onze bloemisten het boeket naar uw wens. U kunt ook een prijsindicatie opgeven. Uw gepersonaliseerde boeket kunt u ophalen of laten bezorgen! 

Bruidsboeket of rouwboeket bij onze bloemist in GroenRijk Den Bosch

Bent u op zoek naar een boeket voor een speciale gelegenheid? Onze bloemist ontvangt u graag om de mogelijkheden en wensen met u door te nemen. Met ons ervaren team hebben we al vele bruidsboeketten en rouwboeketten samengesteld. Rouwbloemen stellen wij in overleg uiteraard samen zodat het helemaal naar wens is voor de gestorvene. Het enige wat zij van u nodig hebben zijn uw voorkeuren en daarbij een prijsindicatie waarna zij een mooie bos bloemen voor u maken. We hebben deze bloemstukken gemaakt voor diverse gelegenheden in en om Den Bosch. Uw boeket bezorgen of uw bloemen laten leveren aan huis? Het bezorgen op locatie is bij ons ook geen enkel probleem! Gaat u voor rode, witte of roze rozen? Laat u eens inspireren in Den Bosch en bekijk het aanbod. Ook voor speciale dagen zoals Moederdag hebben wij genoeg mooie boeketten en bloemen om uw moeder te verrassen.

bloemen bloemist rouwboeket bloemen bloemist rouwboeket bloemen bloemist rouwboeket

Onze bloemisten

Bij ons tuincentrum in Den Bosch werken ervaren bloemisten die geheel naar uw wens het geschikte boeket of bloemstuk voor u samenstellen. Wilt u een kleurrijk boeket om iemand op te vrolijken? Een romantische bos bloemen voor uw geliefde? Mooie bloemen in een vaas voor op de keukentafel? Of misschien wel iets heel specifieks? Onze bloemisten doen hun uiterste best aan uw wensen te voldoen voor welke gelegenheid dan ook. Miranda, Esmée en Carmeila staan voor u klaar in ons tuincentrum in Den Bosch! U vindt hier ook diverse snijbloemen die wij los verkopen en waar onze bloemisten prachtige boeketten van samenstellen. Onze boeketten zijn seizoensgebonden, zo werken onze bloemisten in het tuincentrum in de herfst met o.a eikenblad, gladiolen en chrysanten in onze boeketten en in de zomer zonnebloemen, delphinium en rozen. Alle mooie bloemen zijn te vinden in ons assortiment, zien we u ook snel?

bloemen bloemisten den bosch  bloemen bloemisten den bosch bloemen bloemisten den bosch

Bloemen bestellen of bezorgen bij bloemist in Den Bosch?

Heeft u zelf geen tijd om langs onze bloemist te gaan? Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook aan huis, neem dan telefonisch contact op of e-mail naar: [email protected]groenrijk.nl Sinds 1 juli zijn wij ook lid van Topbloemen.nl! De bloemen komen in een handige verpakking, en blijven hierdoor in top conditie. In de tas zit een plastic vaas met water zodat uw boeket voldoende water krijgt in de bezorgperiode. Wat voor bloemen u ook zoekt, bij Topbloemen zult u het perfecte boeket vinden.

 

Bij onze bloemist bestellen via Topbloemen.nl 

Bloemen bestellen via topbloemen.nl en wilt u dat wij uw boeket opmaken? Klik hier en bestel uw boeket!

Bloemen bestellen bloemist

Voor bloemen bent u bij onze bloemist in Den Bosch aan het juiste adres

In welk seizoen en voor welke gelegenheid u dan ook een bloemist nodig heeft, GroenRijk Den Bosch is dé bloemist van Den Bosch en omstreken: altijd verse bloemen, een ruime keuze en snelle service. U kunt ons voor vragen of een bestelling per e-mail bereiken: [email protected] of bel ons op 073-6147461. Ook als u liever bloemen wilt bestellen via Topbloemen kunt u kiezen voor ons als uw bloemist. Ook voor uw kamerplanten, tuinplanten, tuinmeubelen, barbecues en alles voor de tuin hoeft u niet verder te zoeken. Tot snel!
 

Woonaccessoires