Bruidsboeketten

Wij zijn specialist in het maken van complete bloemdecoraties voor bruiloften in de regio van Den Bosch, Hedel, Drunen, Vught, Sint Michielsgestel, Schijndel, Heesch, Nuland en Veghel. Bij de mooiste dag van uw leven hoort ook het mooiste bruidsboeket. Onder het genot van een kop koffie of thee kan onze bloemenspecialist uw wensen met u doorspreken, u van advies voorzien en creatieve ideeën bij u aandragen. 

Bruidsboeketten, corsages en bloemdecoraties kopen

Niet alleen het maken van bruidsboeketten is ons specialisme maar ook de corsages en eventuele bloemdecoraties voor op het feest of op de trouwlocatie. Is de trouwlocatie niet om de hoek dan is dat geen probleem, wij bezorgen ook. Wat uw stijl ook is wij verwezenlijken uw wens! Maak vrijblijvend een afspraak met ons ga naar de contactpagina voor onze contactgegevens.

Een trouwboeket voor uw bruiloft

Het is eindelijk zo ver! U gaat trouwen met de liefde van uw leven wat natuurlijk een enorm bijzonder besluit is met daarbij een prachtige bruiloft in het vooruitzicht. Na het kiezen van de trouwringen, de trouwjurk en de locatie kan het plannen van uw bruiloft officieel beginnen en een van de meest belangrijke besluiten die hierbij komen kijken, is de keuze voor het bruidsboeket. Gaat u voor wit, rood, roze of juist iets origineels en gaat u voor knalgeel met blauw? En hoe maakt u nu de juiste keuze voor het perfecte bruidsboeket? Wij hebben wat stappen op een rijtje gezet om er zeker van te zijn dat de bruidsbloemen 100% bij u passen. 

 1. Een goede planning - wilt u uw bruiloft zonder al te veel stress ervaren? Dan is het maken van een planning heel belangrijk. En uiteraard is het kopen van een bruidsboeket daar onderdeel van. Gaat u liever voor een zijden bruidsboeket of eentje met pioenrozen? Zorg dat uiterlijk een maand voor de grote dag uw bruidsboeket helemaal geregeld is.
   
 2. Inspiratie en nog meer inspiratie - Het is belangrijk om zoveel mogelijk ideeën op te doen en te kijken naar verschillende soorten bruidsboeketten. Dus struin het internet af en bekijk diverse trouwbladen. U kunt nu bijvoorbeeld uw top 3 kiezen en deze naast elkaar leggen op een blaadje. 
   
 3. Maak een kleurkeuze - Uiteraard moeten de boeketten van uw bruiloft goed passen bij de trouwkleding van u en uw partner. Belangrijk hierbij is dus om een hoofdkleur te kiezen. Als u bijvoorbeeld een kleurthema heeft bij de bruiloft, dan is de keuze snel gemaakt. Naast deze hoofdkleur is het belangrijk om een kleurtoon te kiezen die u hierbij vindt passen. Dit kan bijvoorbeeld crème of wit zijn, maar ook lichtpaars of lichtblauw. Alles mag, de keuze is aan u.
   
 4. Kies de bloemen en boekettype - U kunt kiezen uit verschillende soorten bruidsboeketten, zoals de biedermeijer (bolvormig), druppelvormig (biedermeijer met punt), de waterval (dramatische vorm van een druppelvormig boeket) en de halve maan (een enkele maar wel gebonden bloem). Welke past het beste bij u en uw bruiloft? Vervolgens is het zo ver dat u de bloemen moet gaan kiezen. Houd hierbij altijd rekening met het seizoen omdat niet elke bloem het hele jaar door beschikbaar is. Als u het moeilijk vindt kiezen uit al het prachtigs, dan zijn lelies, calla's, irissen en gladiolen altijd goede keuzes.
   
 5. Aanvullende bloemen - Na de keuze van uw bruidsboeket moet u ook nog nadenken over het aanvullend bloemwerk op uw bruiloft. Denk aan bloemen op de auto's, corsages, miniboeketten voor kinderen of bruidsmeiden? Bepaal samen met een van onze bloemisten welk aanvullend bloemwerk u wilt kopen om deze dag onvergetelijk te maken!

trouwboeket kopen in Den Bosch

Trouwboeket samenstellen in Den Bosch

Is alles voor u helemaal duidelijk of heeft u nog vragen over onze bruidsboeketten? Breng dan een bezoek aan ons tuincentrum en kom alle mogelijkheden bespreken! Ook voor andere gelegenheden hebben wij genoeg bloemen en boeketten, bijvoorbeeld een rouwboeket maar ook voor de speciale dagen zoals Valentijn, Moederdag en verjaardagen maken onze bloemisten de mooiste boeketten! Zien we u ook snel?
 

Tuinplanten

Producten voor Bruidsboeketten

 • arrangement auto

 • arrangement koets

 • Boeket roze

 • Boeket wit

 • Boeket zalm

 • Boeket rood

 • Tasje bruidsmeisje

 • Boeket paars

 • Boeket paars