Boeketten

Iedere dag maken onze bloemen specialisten verse boeketten passend bij het jaargetijde. Natuurlijk maken wij ook boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook in de regio. Als u wat éxtra gezelligheid en sfeer wilt creëren, dan is een boeket een goede keuze hiervoor. 
 

Koop online

 

Rozenboeketten: waar staan ze eigenlijk voor?

Heeft u gekozen voor bijvoorbeeld een boeket van rozen maar twijfelt u nog welke kleur bij welke gelegenheid past? Dan helpen wij u vandaag uit de brand. 

  • Rode roos: symbool voor liefde. Kies deze roos voor een romantisch moment
  • Witte roos: symbool voor een zuiver karakter. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft maar ook aan een rouwceremonie
  • Roze roos: symbool voor dankbaarheid. Dit boeket is geschikt als bedankje en goedmakertje of bijvoorbeeld voor Moederdag
  • Gele roos: symbool voor vriendschap en blijdschap. Geschikt als bedankje of als cadeau aan een vriend of vriendin

Boeket kopen, veldboeket of zelf samenstellen

De perfecte bruiloft met een bruidsboeket

Hebben jullie plannen om binnenkort te gaan trouwen? Dan is een bruidsboeket natuurlijk onmisbaar op deze speciale dag. Bij GroenRijk Den Bosch helpen onze bloemisten u en uw partner graag met alle wensen en voorkeuren met het vieren van de liefde met de juiste trouwbloemen! Op onze bloemenafdeling gaan jullie samen op zoek naar het perfecte trouwboeket die helemaal in stijl is van de bruiloft. Of u nu gaat voor moderne boeketten of romantische boeketten: in Den Bosch hebben we alles voor ieder trouwthema! Kom gezellig langs.

Het laatste afscheid: het rouwboeket

Ook voor de vervelende dagen in het leven staat GroenRijk Den Bosch voor u klaar. Wij bieden rouwboeketten om uw dierbare te voorzien van een vredig afscheid. Dit is uiteraard een moeilijke periode die gepaard gaat met veel verschillende emotie. Het uitzoeken van rouwbloemen of een rouwboeket voor een gelegenheid zoals een begrafenis, crematie of voor de nabestaande dient om die reden met veel respect en zorg te gebeuren. Onze bloemisten in Den Bosch zullen jou en jouw familie en vrienden in deze moeilijke periode ondersteunen en adviseren in het uitzoeken van een mooi boeket of bloemstuk.

Kom een boeket samenstellen geheel naar eigen wens

In ons gezellige tuincentrum nabij Berlicum, Vlijmen, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Middelrode, Heeswijk, Vinkel en Geffen kan u geheel naar eigen wens een uniek bloemen boeket samenstellen. Dit is bijvoorbeeld erg leuk voor een speciale dag tussen twee mensen of gewoon lekker voor u zelf! Bovendien vindt u vazen, potten en mooie accessoires om de bos bloemen geheel naar wens mee te combineren. Onze bloemisten zorgen ervoor dat wij enkel werken met kwalitatieve en verse bloemen, zodat u hier zo lang mogelijk van kunt genieten. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist