Bloemen

Voor prachtige bloemen in Den Bosch bent u bij GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres! In onze bloemenwinkel vindt u iedere dag prachtige verse bloemen, bloemstukken en boeketten. Kleuren en bloemsoorten worden aangepast aan de seizoenen en kunnen naar uw wensen prachtig worden gebonden in mooie boeketten. Ook voor mooie stijlvolle bloemstukken kunt u bij ons terecht, die u tevens zelf kunt samenstellen. Wilt u iemand bedanken, feliciteren, sterkte wensen, in het zonnetje zetten, of gewoon een mooi boeket voor uzelf kopen? Onze bloemisten helpen u graag aan prachtige boeketten en bloemstukken volledig naar uw wens! 
 

Koop online

 

Bloemen kopen in Den Bosch

Ons assortiment aan bloemen wordt dagelijks vers aangevuld. Als u wilt kunt u een boeket geheel zelf samenstellen, maar u kunt ook kiezen voor een van de mooie verse boeketten die wij in de bloemenwinkel aanbieden. Voor een extra lange levensduur zet u de bloemen bij thuiskomst direct in het water en voegt u iedere dag vers water toe. Wij geven u snijbloemenvoeding mee die het boeket ook erg goed zal doen! 

Speciale boeketten en bloemstukken bestellen in Den Bosch

Heeft u een speciale gelegenheid waar u geschikte bloemen voor wilt kopen? Ook dan bent u in onze bloemenwinkel aan het juiste adres. Voor verschillende gelegenheden kunnen bloemen een mooie bijdrage leveren. Wij dragen daar graag aan bij en maken onder andere:

Voor vele gelegenheden kunnen bloemen een mooie bijdrage zijn. Een cadeau, een hart onder de riem, het vieren van de liefde, maar ook het nemen van afscheid. Voor al deze verschillende gelegenheden kunt u bij ons terecht en verzorgen onze bloemisten een mooi en geschikt bloemstuk of boeket voor u. Wij bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden om deze te combineren tot een mooi en waardig bloemstuk voor de gelegenheid. 

Bloemen kopen in Den Bosch bij de bloemenwinkel van GroenRijk Den Bosch

Verse bloemen bestellen van onze bloemist?

Heeft u geen tijd om langs onze bloemenwinkel te gaan, of bent u verhinderd? Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook bij u aan huis. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, of stuur een mail naar bloemen@denbosch.groenrijk.nl. Ook zijn onze bloemen te bestellen via Topbloemen.nl. Hiervoor kiest u in het menu voor Noord-Brabant en selecteert u onze bloemenwinkel. Dan worden de bloemen goed verpakt en beschermd bij u thuis afgeleverd! Ook vanuit huis kunt u dus profiteren van ons hoogwaardige aanbod en de mooie creaties van onze ervaren bloemisten in de bloemenwinkel. 

Tot ziens bij GroenRijk Den Bosch voor bloemen en meer

U bent van harte welkom in ons tuincentrum, waar tevens onze bloemenwinkel is gevestigd. Wij helpen u graag met mooie verse bloemen, boeketten en bloemstukken op maat. Iedere dag zorgen wij voor prachtige verse bloemen en zorgen wij voor een mooie bloemenwinkel waar u inspiratie op kunt doen. Ook voor mooie vazen en potten kunt u bij ons terecht. Speciale bestellingen voor een bruidsboeket of rouwarrangement zijn ook welkom, neem hiervoor tijdig contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week geopend en verwelkomen u graag in ons tuincentrum en in de bloemenwinkel! 

Ook voor tuinplanten, tuinmeubelen, veranda's, coniferen en woonaccessoires bent u bij ons tuincentrum aan het juiste adres! Zien we u gezellig eens langskomen?

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist