Potterie

Planten in bloempotten en plantenbakken hebben een betere verzorging nodig dan planten in de grond. De keuze in bloempotten en manden is groot bij ons tuincentrum in Den Bosch. Geglazuurde bloempotten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) bloempotten. In de terracotta bloempotten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed doorgebakken. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere bloempotten stuk vriezen. Vraag daarom deskundig advies aan één van onze medewerkers.

Bloempot kopen

Een bloempot is uiteraard niet te missen als het gaat om de verzorging van uw planten. De juiste keuze van een bloempot bepaalt namelijk voor een groot deel hoe lang uw plant of kamerplant meegaat. Daarom kunt u bij ons tuincentrum terecht voor zowel binnen- als buitenpotten! Bij GroenRijk Den Bosch heeft u de keuze uit vele soorten formaten, kleuren en materialen. Wij verkopen onder andere bloempotten van de volgende materialen:

Buitenpotten en binnenpotten

In ons assortiment vindt u een ruim assortiment binnenpotten én buitenpotten van verschillende merken en materialen! Lees snel verder. 

Bloempot voor binnen

Een bloempot voor binnen uw huis zijn échte sfeermakers voor ieder interieur. Door de juiste keuze van bloempotten te maken, zorgt u ervoor dat uw huis één geheel wordt. Binnenshuis kan een mooie bloempot uw huis gezellig en knus maken. Net zoals kaarsen dat ook goed kunnen. Heeft u bijvoorbeeld een industriële inrichting? Dan passen onze zinken bloempotten goed bij uw interieur. Deze bloempotten zijn erg stoer & gemakkelijk in onderhoud! Onze werknemers kunnen u helpen bij het maken van een keuze welke planten bijvoorbeeld een mooie schotel nodig hebben onder de pot. Zo koopt u nooit de verkeerde bloempot voor uw planten!

Bloempot voor buiten

Naast onze unieke binnenpotten, verkopen wij in Den Bosch ook een groot aantal buitenpotten. Een bloempot voor uw buitenplant is hard nodig om deze planten langer in leven te houden! Zo zijn er verschillende buitenpotten die bijvoorbeeld UV straling doorlaten en andere bloempotten die stuk vriezen in de winter. Om het stukvriezen te voorkomen, verkopen wij in ons tuincentrum een groot aanbod van UV-vaste en winterharde bloempotten voor buiten. Een terracotta bloempot is een populaire keuze van bloempotten voor buitenshuis. Een terracotta bloempot is namelijk vrij goedkoop, van prima kwaliteit en nog eens gemakkelijk op te pimpen. De kunststof potten voor buiten zijn daarentegen weer heel licht, zo kunt u gemakkelijk planten verplaatsen in uw tuin of op uw balkon. 

Schijndel  Waalwijk  Vught  Vlijmen  Berlicum  Drunen tuincentrum

Bloempot soorten / Elho

Bent u op zoek naar nieuwe bloempotten of plantenbakken? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment online. Het assortiment bestaat uit bloempotten en plantenbakken van kunststof, aardewerk en terracotta in veel vormen en afmetingen. Houdt u van strak en modern? Kijk dan eens naar de Pure serie van Elho: De stijlvolle elho pure bloempotten en plantenbakken zijn geïnspireerd door de verrassende combinatie van moderne architectuur en de verfijndheid van de natuur. Het simplistische design van de pure bloembakken en potten laat elke plant of bloem prachtig tot zijn recht komen.

Artstone easy gardening

In ons tuincentrum in Den Bosch verkopen wij de collectie kunststof bloempotten van het merk Artstone. De lichtgewicht bloempotten van Artstone zijn voorzien van een drainagesysteem waardoor de plant nooit ‘natte voeten’ krijgt. De ruime collectie kunststof bloempotten en plantenbakken is verkrijgbaar in meerdere kleuren, van neutraal taupe tot uitbundig roze. Wilt u meer weten over deze bloempotten voor in de tuin of op uw terras? Kom langs op onze afdeling buitenpotterie.

Dus woont u in de omgeving van Rosmalen, Oss, Zaltbommel of Schijndel? Kom dan gezellig langs ons tuincentrum!