Mooi & duurzaam merk: Capi Europe

Capi: een mooi een duurzaam merk voor bloempotten en plantenbakken | GroenRijk Den BoschDe vaste bezoekers van GroenRijk Den Bosch hebben ze vast eens bij ons gezien: de bijzondere binnen- en buitenpotten van het merk Capi Europe! Misschien heeft u wel één of meerdere potten van dit merk in huis of tuin staan. Dat zou niet zo heel gek zijn, want Capi is zo’n merk waar u eigenlijk wel een bloempot of plantenbak van in huis móet hebben. Ze zijn stijlvol, veelzijdig, licht van gewicht, maar zien er toch robuust uit. Voor elke smaak en elk budget is er een pot.

Een duurzaam product

Wat daarnaast ook niet vergeten mag worden is dat de potten op een duurzame manier zijn geproduceerd. Een pot van Capi is dus niet alleen leuk voor uw huis of tuin, maar ook goed voor de wereld. We hebben de nieuwe collectie potterie nét binnen, dus alle reden om uw huis en tuin direct te vergroenen. Hoe meer groen, hoe beter, dus vergeet u niet een aantal bijpassende tuin- of kamerplanten te shoppen? Dat vinden de vogels en insecten ook heel fijn! Kom langs in ons tuincentrum in Den Bosch of shop Capi in onze webshop!

Capi potten online shoppen

 

 

We leven in een tijd waarin het supporten van lokale bedrijven belangrijker is dan ooit. U steunt daar niet alleen de ondernemer mee, maar het is vaak ook de meest duurzame optie. Het tevens goed om stil te staan bij alle producten die we uit het buitenland moeten halen en wat dat allemaal voor effect heeft op de wereld. Met het vervoer van importproducten wordt bijvoorbeeld veel CO2 uitgestoten. Door een Nederlands product te kopen verkleint u uw ecologische voetafdruk. Een groot deel van de design potten van Capi Europe wordt CO2 neutraal en duurzaam geproduceerd in hun eigen fabriek in Tilburg. Win win!

Jarenlang plezier van een Capi pot

Verantwoord produceren staat bij Capi voorop. Het is daarom dat ze recyclebaar materiaal gebruiken om hun bijzondere potten te produceren. Het is ook het enige grootbedrijf ter wereld met een eigen ontwikkelde manier van rotatiegieten. Zo wordt er ruim 80% energie bespaard én het levert veel minder afval op. Dit afval wordt uiteraard weer hergebruikt voor andere potten. De potten met een oranje binnenkant zijn de zogenaamde Made in Holland bloempotten. Dit zijn onder andere de Urban Smooth, Row en Rib series. Deze worden 100% klimaatneutraal geproduceerd. Elk model heeft zo zijn eigen karakteristieke textuur en uitstraling. Omdat ze oersterk en weersbestendig zijn gaan ze jaren mee. U heeft er dus ontzettend lang plezier van en ook dát is duurzaam!

Capi: een mooi een duurzaam merk voor bloempotten en plantenbakken | GroenRijk Den Bosch

Een pot van Capi kopen

Bij ieder plantje hoort een potje en dus is het goed om uw kamer- of tuinplant een zo fijn mogelijk ‘thuis’ te geven. Een pot moet natuurlijk niet onderdoen voor het groen! Laat uw groene kamerplant of vaste tuinplant dus zoveel mogelijk stralen in een mooie bloempot van bijvoorbeeld Capi. Nog even alle voordelen van deze binnenpotten en buitenpotten op een rij:Capi: een mooi een duurzaam merk voor bloempotten en plantenbakken | GroenRijk Den Bosch

  • bijzondere designs in verschillende kleuren en texturen
  • geschikt voor binnen en buiten
  • UV en vorstbestendig
  • de binnenkant heeft een isolatielaag die voor een constante temperatuur zorgt
  • gemaakt van milieuvriendelijk recyclebaar materiaal
  • kwalitatief hoogwaardig product
  • licht van gewicht, maar de luxe uitstraling van steen
  • duurzaamheid en milieu staan bij Capi hoog op de agenda!

Wat let u? Kom snel langs in onze winkel om ons brede assortiment Capi potten te bekijken. Ook vanuit uw woning kunt u eenvoudig de producten van dit merk bestellen in onze webshop. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij matchen uw favoriete plant graag met de juiste pot. Vergeet ook de hydrokorrels en potgrond niet! We hopen u blij te mogen maken met een mooi plant-pot-combinatie. Tot snel bij GroenRijk Den Bosch!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chrysanten brengen geluk!

Met haar vele kleurige bloemen is de Chrysant Garden Mums een prachtige toevoeging aan je tuin, balkon of woonkamer. De plant is sterk en blijft bloeien tot aan de eerste vorst! Vaak tot wel 8 weken lang. Geen wonder dat deze plant in veel Aziatische landen symbool staat voor geluk en gezondheid. Bij GroenRijk vind je nu veel verschillende soorten chrysanten. 

 

‘Gouden’ bloem 

De gele chrysant is in Japan het s...

Lees meer...
Garden Girls struikheide: drie nieuwe vriendinnen

De Garden Girls blijven heel lang jong. De bloemen van deze struikheide (Calluna vulgaris) blijven namelijk in de knop en komen niet uit. Daardoor bloeit deze soort veel langer dan de gewone struikheide. GroenRijk verkoopt drie kleuren in een pot. Dat geeft gelijk veel kleur.

 

Lange bloei

De Garden Girls bloeien tussen juli en november en kunnen goed tegen vorst. Afhankelijk van de soort worden de planten rond de 50 cent...

Lees meer...
Viola cornuta 'Endurio' blijft maar bloeien

De ijzersterke Viola cornuta ‘Endurio’ is er in vele vrolijke kleuren, bloeit maandenlang en komt prima de winter door. Met een kleurrijke mix van GroenRijk geef je je tuin, terras of balkon zelfs in de wintermaanden nog een vrolijke sfeer.

 

Mix van kleuren

Het hoornviooltje (Viola cornuta) komt oorspronkelijk vooral voor in de Pyreneeën, Alpen en Apennijnen en zie je tegenwoordig in veel tuinen. Hij is wat kleiner en ve...

Lees meer...