Feestje? Huur onze eyecatchers!

Say cheese! GroenRijk Den Bosch is niet alleen dé plek waar u de meest mooie, handige en fleurige huis- en tuinproducten kunt scoren; u kunt bij ons ook zeker terecht voor het vieren van een feestje! Heeft u onze prachtige bloemenmuur, bloesembomen en bloemenboog op de kunstbloemenafdeling al gespot? Misschien heeft u er zelfs al een paar foto's mee gemaakt! Nou, we hebben geweldig nieuws voor u: u kunt nu de bloemenmuur, of wel de photobooth achtergronden huren. Of u nu een feestje, babyshower, huwelijk of bedrijfsfeest heeft, onze photowall voegt mooie herinneringen toe aan elke gelegenheid. Alsof u uw eigen fleurige fotostudio heeft!

Meer weten? Neem zeker contact met ons op. Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden. U kunt ook het formulier onderaan deze pagina invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Contact


Huur onze flower wall, inclusief photobooth! | GroenRijk Den Bosch

Photowall of photobooth huren in 's-Hertogenbosch? Wij helpen je verder!

Huur onze flower wall, inclusief photobooth! | GroenRijk Den Bosch

Photobooth achtergrond huren in de buurt van Den Bosch

U kunt nu uw eigen complete fotobelevenis creëren met onze fleurige photowall, bloemenboog of bloesembomen. Met de mogelijkheid om onze bloemenmuur te huren, wordt het vieren van een feestje nóg leuker en gedenkwaardiger. Stelt u zich eens voor hoe uw gasten zullen opkijken wanneer ze de kleurrijke bloemenmuur zien! Het is als een uitnodiging om plezier te hebben, te lachen en herinneringen te maken.

Voor elke gelegenheid een eyecatcher

Een babyshower waar u de mooiste momenten wilt vastleggen, een romantisch huwelijk waar u de liefde wilt vieren of een bedrijfsfeest die wel een vrolijke noot kan gebruiken; onze bloemenmuur en/ of bloemenboog zijn de perfecte toevoeging! Ze brengen een uniek element van plezier naar elke gelegenheid. Bovendien ziet de bloemenwall er sowieso al als een eyecatcher uit. 

Ook leuk: ons kunstbloemen abonnement

Wij ontzorgen u graag!

Het huren van één van deze eyecatchers is eenvoudig en zorgeloos. We hebben alles voor u geregeld, zodat u zich kunt concentreren op het vieren en genieten van die speciale dag. Ons vriendelijke en behulpzame personeel staat voor u klaar om te helpen bij het opzetten en afbreken van de photowall. We zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. 

Ontdek ook onze kantoorbeplanting

 

Photobooth huren regio Den Bosch

Pak een wijntje, trek grappige gezichten, maak gekke poses en laat de camera het werk doen. Het is een geweldige manier om spontane en hilarische momenten vast te leggen. Of u nu een feestzaal, tuin of kantoorruimte heeft, onze bloemenmuur kan worden opgezet waar u maar wilt. Woont u in een cirkel van ongeveer 20 kilometer rondom Den Bosch. Dan kunt u zeker gebruik maken van onze service! Dus waar wacht u nog op? Maak van uw feestje een onvergetelijke gebeurtenis met de bloemenmuur van GroenRijk Den Bosch. Huur de photowall en creëer een fotobelevenis die uw gasten nooit zullen vergeten. Leg de vreugde, de liefde en de lach vast en bewaar ze voor altijd.

Wil u nou ook zo'n te gekke eyecatcher op uw feest?

Dat kan! De flowerwall, bloesembomen en bloemenboog zijn al te huur vanaf €150,- exclusief bezorgen.

Via het contactformulier kunt u een offerte-aanvraag doen, laat ons weten in welk item u interesse heeft. Dus de bloemenboog, flowerwall of bloesembomen. Voor elk feest maken wij een passende offerte en willen we uw dag onvergetelijk maken! Daarnaast bieden we tegen betaling de service om het item netjes te bezorgen, installeren en op te halen.

Interesse in het huren van onze bloeiende photobooth?

Is uw interesse gewerkt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op! We vertellen u dan graag meer over onze service en de kosten.

Velden met * zijn verplicht.