Kunstbloemen abonnement

Wij hebben een groot assortiment van hoge kwaliteit kunstbloemen en verzorgen unieke zijde boeketten voor iedereen. Wil jij in jouw bedrijf of thuis een echte eyecatcher hebben en vind je het leuk om elk seizoen of elk half jaar een nieuw thema of kleur boeket te ontvangen? Dan is ons kunstbloemen abonnement perfect voor jou! 

Een jaar abonnement zijde bloemen is zowel geschikt voor particulieren als voor zakelijke klanten. Deze maken we volledig op maat en kunnen eventueel ook advies geven over de aan te kleden ruimte. Met het abonnement kunnen we ervoor zorgen dat jouw balie, wachtkamer, vergaderruimte, woonkamer of keuken er elke keer weer fris en vernieuwend uit ziet. 

Bloemist

Hoe werkt het zijden bloemen boeket abonnement?

  1. Kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken of bestel eenvoudig online via onze webshop toptuincentrum.nl
  2. Kies de vaas waarin jij jouw boeketten wilt ontvangen. Je hebt keuze uit verschillende vazen.
  3. Kies welke maat boeket je wilt ontvangen, hierin heb je keuze uit drie verschillende maten.
  4. Kies ervoor of je per kwartaal of halfjaar een nieuw nepbloemen boeket wilt ontvangen.
  5. Wij maken dit voor je in orde en komen het boeket inclusief vaas netjes bij je leveren of omruilen.

Spelregels kunstbloemen boeket abonnement

  • Prijs is gebaseerd op betaling per maand.
  • Het kunstbloemen abonnement sluit je af voor één jaar, hierna kun je hem opzeggen of verlengen.
  • Bij aanschaf van een bloemen abonnement kies je een vaas naar keuze. Ook deze is in bruikleen en huur je voor één jaar.

Kunstbloemen boeket abonnement van GroenRijk Den Bosch!

Waarom kiezen voor een kunstbloemen boeket?

Een kunstbloemen boeket is een geweldig alternatief voor traditionele bloemstukken, omdat het vele voordelen biedt. Het is niet alleen duurzaam en onderhoudsvrij, maar ook een prachtige aanvulling op elk interieur. Onze kunstbloemen van Pure zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met de grootste zorg vervaardigd om een natuurlijke uitstraling te creëren. Door te kiezen voor een kunstbloemen boeket, hoef je je geen zorgen te maken over het verwelken van bloemen of het vervangen van water. Het boeket blijft jarenlang mooi en is een perfecte keuze voor mensen met allergieën, omdat kunstbloemen geen stuifmeel afgeven.

Kunstbloemen

Zijde bloemen voor elke gelegenheid

Bovendien zijn kunstbloemen erg veelzijdig en kunnen ze worden gebruikt voor vele gelegenheden: van bruiloften en feesten tot het versieren van je huis. Een kunstbloemen boeket kan een prachtig statement maken in je interieur of kantoor en kan worden aangepast aan elke stijl en kleurenschema. Meer weten? Kom langs om je wensen te bespreken of bel ons even. We helpen je graag verder!

Contact & openingstijden

 

      

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist