Gevelaankleding

Maak een statement met de gevel van uw winkel, hotel, restaurant of ander type bedrijf met de fleurige gevelaankleding van GroenRijk Den Bosch! Wij zijn, naast tuincentrum vol tuintrends en woondecoratie, dé specialist op het gebied van bloemstyling en gevelbekleding. Uw gevel is het visitekaartje van uw zaak en verdient dus alle aandacht. Met onze kleurrijke en creatieve ideeën geeft uw uw bedrijfspand een unieke uitstraling die klanten direct uitnodigt om naar binnen te stappen.

Ontdek ook onze zakelijke bloemstyling

Een fleurige gevel nodigt uit

Of u nu kiest voor een waterval aan kleur rondom uw entree of uw hele gevel wilt laten bekleden met bloemen in de kleur van uw huisstijl, wij hebben de expertise en ervaring om uw visie werkelijkheid te maken. Onze deskundige team staat klaar om samen met u de perfecte gevelaankleding te creëren die past bij de stijl en sfeer van jouw bedrijf. Dit doen wij met niet-van-echt-te-onderscheiden én niet-kapot-te-krijgen kunstbloemen. Ze zijn onderhoudsvrij, behouden hun kleur en vorm jaar na jaar, zijn bovendien zeer veelzijdig.

Liever een kunstbloemen boeket abonnement?

 

Gevel vol bloemen!

Van kleurrijke en uitbundige arrangementen tot subtiele en elegante ontwerpen; met kunstbloemen heeft u de vrijheid om uw gevel te transformeren in een ware blikvanger die de aandacht trekt van voorbijgangers en potentiële klanten. Onderscheid uzelf van de rest met de gevelaankleding van GroenRijk Den Bosch!

Bekijk hieronder foto's van onze eigen gevel om een idee te krijgen van wat wij kunnen. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons voor meer informatie en offertes.

Een greep uit onze bloemdecoratie projecten!

Interesse in GroenRijk Den Bosch gevelaankleding?

Is uw interesse gewerkt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom gevelaankleding voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op! We vertellen u dan graag meer over onze service en de kosten.

Velden met * zijn verplicht.