Bloemist

Bloemist Den Bosch - Groenrijk Tuincentrum

Bent u op zoek naar een bloemist in Den Bosch? Groenrijk Tuincentrum biedt een prachtige selectie van verse bloemen en planten aan. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte bloemen voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een bruiloft, begrafenis of gewoon een cadeau voor iemand speciaal.

Onze bloemen

Onze bloemen zijn altijd vers en van de hoogste kwaliteit. We hebben een grote selectie van seizoensgebonden bloemen, waaronder tulpen, lelies, rozen en anjers. We hebben ook een breed scala aan tropische bloemen, exotische bloemen en bijzondere bloemstukken. Onze bloemisten zijn experts in het creëren van prachtige boeketten, corsages en bloemstukken voor elke gelegenheid. Onze bloemisten maken graag een mooi boeket voor u op maat. We verzorgen ook bruidswerk en rouwarrangementen.

Bloemist Groenrijk Den Bosch

Planten

Naast bloemen, bieden we ook een grote selectie van planten aan, waaronder binnen- en buitenplanten, cactussen en vetplanten. Onze medewerkers kunnen u adviseren over welke planten het beste passen bij uw huis of kantooromgeving en hoe u ze het beste kunt verzorgen. We hebben ook een selectie van bomen, struiken en siergrassen die u kunt gebruiken voor uw tuin of landschapsontwerp.

Bezorging en decoratie

We bieden bloemenbezorging aan in Den Bosch en omgeving, zodat u uw bloemen of planten gemakkelijk kunt laten bezorgen bij u thuis of op kantoor. Onze bloemisten kunnen ook de decoratie verzorgen voor uw bruiloft, evenement of bedrijfsfeest. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen doen.

Bezoek ons tuincentrum

Bezoek ons tuincentrum in Den Bosch voor een persoonlijk advies van onze bloemisten en om onze prachtige selectie van bloemen en planten te zien. Onze winkel is open van maandag tot zaterdag en we zijn ook bereikbaar via onze website of telefonisch voor bestellingen en informatie. We hopen u snel te zien!

Graag tot ziens bij GroenRijk Den Bosch! 

GroenRijk Den Bosch!

GroenRijk Den Bosch
Graafseweg 244-246A
5213AR Den Bosch

Telefoonnummer: 073-6147461
den.bosch@groenrijk.nl

Routebeschrijving