Kantoorbeplanting

Steeds meer bedrijven ontdekken (terecht) de voordelen van kantoorbeplanting! Het toevoegen van groen aan de werkomgeving heeft namelijk niet alleen esthetische voordelen, maar het kan ook de productiviteit, concentratie en gezondheid van werknemers verbeteren. Daarnaast draagt kantoorbeplanting bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere werkomgeving. Bij het inrichten van een kantoor met beplanting komt echter wel wat kijken. Welke planten zijn geschikt voor uw kantooromgeving en hoe zorgt u ervoor dat ze goed gedijen? GroenRijk Den Bosch kan u hierbij helpen. Wij hebben de kennis en ervaring om uw bedrijf te voorzien van de perfecte kantoorbeplanting, passend bij uw wensen en de behoeften van uw werknemers.

Meer weten? Neem zeker contact met ons op. Wij informeren u vrijblijvend over onze dienst.

Contact

Kantoorplanten!

Kantoorbeplanting 's-Hertogenbosch

Annenborch Rosmalen

Verzorgingsthuis Annenborch staat voor gezondheidsbevordering van ouderen. Lekker eten & drinken, sociale contacten, zin in de dag én bewegen zijn hier aan de orde van de dag. Een sfeervolle, inspirerende en gezonde omgeving draagt hier uiteraard ook aan bij. Wij van GroenRijk Den Bosch zijn blij en trots dat we daar aan bij hebben mogen dragen. Zo zijn er een groot aantal ruimtes verrijkt met grote kamerplanten als de Strelitzia en Ficus Lyrata. Ook buiten hebben we gezorgd voor (een groene) aankleding, bijvoorbeeld door de entree op de fleuren met olijfbomen en het dakterras aan te kleden met stijlvolle en comfortabele zitjes.

HotSpring Den Bosch

Ook bij HotSpring, wereldwijd marktleider in de spa markt, hebben wij een groene touch toe mogen voegen. Iedereen weet dat groen en ontspanning heel goed samengaan. Om ons groen een mooi contrast mee te geven, plaatsen we deze in een passende en pakkende bloempot. Bij HotSpring kozen we voor een hoge bloempot in een gouden tint, helemaal chique en momenteel ontzettend hip. Op deze manier zetten we onze grote kamerplanten nóg meer kracht bij. Uiteraard zorgen wij ook voor het meest kwalitatieve potgrond en een mooie afwerking hiervan.

Ontdek onze kamerplantenafdeling

Merino Tilburg

Ook voor Merino Consulting Services mochten wij de kantoorbeplanting verzorgen. Dit bedrijf helpt ondernemingen over de hele wereld met digitale transformatie. Het creëren van een welkome en huiselijke setting was dus ons doel. We hebben het gevoel van rust, zoals u dat ervaart in de natuur, naar binnen weten te halen. Door gebruik te maken van beplanting met verschillende texturen in allerlei formaten, is er een natuurlijke en speelse touch gekomen in het al prachtig ingerichte kantoor. Groen is hier ook echt gebruikt om ruimtes op te delen. Met behulp van grote plantenbakken is er tevens een gevoel van privacy neergezet.

Kantoorbeplanting voor uw school? Neem contact op!

Sint-Janslyceum Den Bosch

Het toevoegen van beplanting op scholen is een heel goed idee om verschillende redenen. Ten eerste draagt groen bij aan een rustgevende en ontspannen sfeer in het klaslokaal, waardoor leerlingen zich beter kunnen concentreren en makkelijker leren. Daarnaast kan groen op school bijdragen aan een gezonde en duurzame omgeving. Ook kan het helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Planten nemen namelijk schadelijke stoffen op en produceren zuurstof, waardoor de lucht schoner en gezonder wordt. Dit kan vooral van belang zijn in stedelijke gebieden waar de luchtkwaliteit vaak slechter is. Wij zijn blij hier aan bij te hebben gedragen - met gevaar voor eigen leven. ;)

Keukencentrum Berkers Den Bosch

Ook keukencentrum Berkers in Den Bosch, is weer een stukje groener gemaakt! In het hart van het keukencentrum vindt u nu een betoverende binnentuin, gevuld met onze weelderige, niet-van-echt-te-onderscheiden kunstplanten. Ook vindt u, door het keukencentrum heen, tal van prachtige boeketten van kunstbloemen in kleurrijke vazen, die een vleugje vrolijkheid brengen naar deze culinaire omgeving. Ook hebben wij de verschillende keukens mogen voorzien van trendy accessoires. En laten we de echte kamerplanten in prachtige potten niet vergeten. Deze ademen niet alleen letterlijk leven in de ruimte, maar ze dragen ook bij aan een gezonde en positieve atmosfeer voor klanten en medewerkers. Ga het eens bekijken!

Binnentuin bij keukencentrum Berkers, aangelegd door GroenRijk Den Bosch!

Al bekend met ons (kunst)bloemen abonnement?

Wist u dat we ook een speciaal (kunst)bloemen abonnement aanbieden? Bloemen doen een mens goed en dus is het een bijzonder goed idee om uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte van zo'n vrolijke noot te voorzien. Wij zorgen dat u om de zoveel tijd weer een prachtige bos heeft staan die perfect aansluit op het seizoen. Bovendien kunnen we uw evenement voorzien van passende aankleding, of dat nu gaat om groen, bloei of trendy accessoires!

Ook handig: uw bedrijf kan, bij kleine artikelen, zoals een boeket of een relatiegeschenk (plant in pot, cadeaubon, Bossche bollen items, huisparfum), bij ons op rekening kopen. Wanneer u voor 14:00 uur bestelt, kan dit in de regio Den Bosch nog dezelfde dag worden bezorgd.

Kunstbloemen abonnement

Geïnteresseerd? Neem contact op met GroenRijk Den Bosch!

Kortom, kantoorbeplanting is niet alleen een esthetische toevoeging aan uw werkomgeving, maar het biedt ook talloze voordelen voor de gezondheid en het welzijn van uw werknemers. GroenRijk Den Bosch biedt een breed scala aan prachtige en onderhoudsvriendelijke kantoorplanten die passen bij elke werkomgeving. Of u nu een klein of groot kantoor heeft, het toevoegen van planten aan uw ruimte kan een groot verschil maken. Neem vandaag nog contact op met GroenRijk Den Bosch en ontdek hoe kantoorbeplanting uw werkomgeving kan transformeren!

Langskomen kan ook!