Lunchroom GroenRijk Den Bosch

Maatregelen omtrent het coronavirus

Wij heel blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen in ons tuincafé! Echter gaat dit bezoek wel gepaard met een aantal regels, waardoor we het voor elkaar zo aangenaam mogelijk kunnen maken:

  • Het aantal zitplaatsen in het tuincafé is sterk verminderd om zo voldoende afstand van elkaar te kunnen houden;
  • Houd 1,5 meter afstand van de overige klanten/personeel in het tuincentrum en het tuincafé;
  • Na elk bezoek worden de tafels en stoelen gereinigd.

Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje voor ontbijt, lunch of een high-tea?
Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Social Deal?

Heeft u in de afgelopen maanden een voucher bij Social Deal gekocht voor ons tuincafé? Geen probleem!  U kunt deze vanaf 1 september inleveren in ons café. De einddatum voor het inleveren van de vouchers wordt verzet naar eind december 2021. Op deze manier heeft u nog genoeg tijd om te genieten van een heerlijke lunch!


Welkom in onze lunchroom!

Op zoek naar een lunchroom in Den Bosch? Culinair genieten tussen het groen doet u in ons tuincentrum! Kom naar ons tuincafé, ofwel de lunchroom van GroenRijk Den Bosch. U kunt elke dag bij ons terecht voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Daarnaast serveren wij een lunch naar keuze en u kunt zelfs voor een ontbijtje of high-tea bij ons terecht. 

Van tuincafé naar exclusieve lunchroom

In de lange geschiedenis die GroenRijk Den Bosch rijk is, hebben we al veel verschillende koffiehoekjes gehad. We zijn dan ook trots als een pauw dat we nu een echte lunchroom hebben. Alles in een modern, hip jasje gestoken en met ruim 100 zitplaatsen. We blijven het  'ons tuincafé' noemen, maar we hebben een supergezellige accommodatie met een bistro-achtige uitstraling neergezet. De gezelligheid die men van ons gewend is, is natuurlijk alleen maar versterkt! Alle producten zijn vers en worden op ambachtelijke wijze en met zorg bereid.

Altijd iets lekkers

Het menu wordt aangepast aan het seizoen. Denk aan bier en worst in oktober, snert in de winter en aspergesoep in de lente. We serveren naast de 'gewone' koffie ook speciale koffies en hebben een ruime keuze aan theesmaken. U kunt naast een heerlijke lunch, soep, diverse belegde broodjes en salades ook terecht voor een ontbijt met onder andere verschillende broodjes, yoghurt en smoothies. Waar kunt u de dag relaxter beginnen dan in een tuincentrum? Elke maand voegen we een nieuwe lunchaanbieding toe aan ons assortiment. Kom langs in het tuincafé om dit te proeven!

Kom snel genieten van onze gezellige zitjes en de familiaire sfeer. We hanteren eerlijke prijzen en daarnaast kunt u gemakkelijk en gratis parkeren. We zijn 7 dagen per week zijn geopend en het tuincafé wordt ook gebruikt voor allerlei activiteiten, denk bijvoorbeeld aan workshops of lezingen. We begroeten u graag in ons tuincafé. De koffie staat klaar!

Lunchroom bij GroenRijk Den Bosch

U kunt bij ons ook terecht voor:

  • Heerlijke vers gemalen koffie     
  • Diverse soorten gebak   
  • Vers belegde broodjes in onze lunchroom     
  • Soepjes, afhankelijk van het seizoen
  • Maar ook voor een uitgebreide high-tea

Klik hier voor een kijkje in de menukaart!

Onze keuken is open tot 16.30 uur

Menukaart | LunchroomKom naar onze lunchroom voor koffie of thee met wat lekkers!

Tijd om uzelf even te verwennen tussen het winkelen door? Dat kan, kom langs in onze lunchroom voor een heerlijk verse kop koffie, thee of verse muntthee voor de liefhebber. Daarnaast serveren wij diverse zoetigheden, het aanbod gebak en koek wisselt per seizoen. 

High Tea in onze lunchroom

Kom voor een high-tea naar GroenRijk Den Bosch! Gezellig met vriendinnen, familie of collega's! De high-tea bestaat uit: 

- een klein kopje soep
- hartige hapjes
- quiche mini
- scone met roomboter en jam
- diverse zoete hapjes
- de koffie en thee wordt onbeperkt geschonken.

Tevens heeft u een geruime keuze thee, maar liefst 7 soorten. Slechts € 16,95 p.p.

TIP! Een high-tea is ook leuk om cadeau te geven! Hiervoor kunt u een tegoedbon kopen in ons tuincafé. Reserveren kan telefonisch: bel ons op 073-6147461 en vraag naar het tuincafé of stuur een e-mail naar [email protected].

Wifi in onze lunchroom

Like ons op Facebook en u kunt gratis gebruik maken van de Wifi in ons tuincentrum.