Lunchroom Den Bosch

Vanaf  donderdag 15 oktober is ons tuincafé gesloten vanwege de aangescherpte maatregelen. 

Zodra het weer is toegestaan verwelkomen wij u graag!

Maatregelen omtrent het corona virus

Natuurlijk zijn wij heel blij dat wij jullie weer vanaf 1 juni 12.00 uur mogen verwelkomen in ons tuincafé. Echter gaat dit bezoek wel gepaard met een aantal regels, waardoor we het voor elkaar zo aangenaam mogelijk kunnen maken.
- Het aantal zitplaatsen in het tuincafé is sterk verminderd, om zo voldoende afstand van elkaar te kunnen houden
- Houdt 1,5 meter afstand van de overige klanten/personeel in het tuincentrum en het tuincafé
- Na elk bezoek worden de tafels en stoelen gereinigd

Wil je verzekerd zijn van een tafeltje voor ontbijt, lunch of een high tea? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

 

Social Deal?

Heb je in de afgelopen maanden een voucher bij Social Deal gekocht voor ons tuincafé? Geen probleem! De einddatum voor het inleveren van de vouchers wordt verzet naar eind December. Op deze manier heb je nog genoeg tijd om te genieten van een heerlijke lunch!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Op zoek naar een lunchroom in Den Bosch? Culinair genieten tussen het groen doet u in ons tuincentrum! Kom naar ons tuincafé 
ofwel de lunchroom van GroenRijk Den Bosch. U kunt elke dag bij ons terecht voor een kopje koffie of thee met wat lekkers, daarnaast serveren wij: een lunch naar keuze en u kunt zelfs voor een ontbijtje bij ons terecht. . 

Van tuincafé naar exclusieve lunchroom

In het 59 jarig bestaan van GroenRijk Den Bosch hebben we al veel verschillende koffiehoekjes gehad. Maar nu is het dan zover dat we met trots een prachtige lunchroom gaan openen. Alles in een modern, hip jasje gestoken en met ruim 100 zitplaatsen. We blijven het  “ons tuincafé” noemen, maar we hebben een super gezellige accommodatie met een “bistro-achtige” uitstraling neergezet en de gezelligheid die men van ons gewend is. Alle producten zijn vers en worden op ambachtelijke wijze en met zorg bereid.

Het menu wordt aangepast aan het seizoen. Denk aan oktober:bier en worst, winter: snert, zomer: aspergesoep etc.  We serveren naast de “gewone” koffie ook speciale koffies en een ruime keuze aan theesmaken. U kunt naast een heerlijke lunch, soep, diverse belegde broodjes en salades voortaan ook terecht voor een ontbijt met o.a. verschillende broodjes, yoghurt en smoothies. Waar kun je de dag relaxter beginnen dan in een tuincentrum? Zoals voorheen is ook de Hightea nog te reserveren; gezellig in combinatie met een middag shoppen.

Kom snel genieten van onze gezellige zitjes en de familiaire sfeer. We hanteren eerlijke prijzen die lager liggen als bv in de binnenstad en daarnaast kun je gemakkelijk en gratis parkeren.

7 dagen per week zijn we geopend en het tuincafé wordt ook gebruikt voor allerlei activiteiten. We denken aan workshops, lezingen en dergelijke. We begroeten u graag in ons Tuincafé. De koffie staat klaar!

Lunchroom bij GroenRijk Den Bosch

U kunt bij ons ook terecht voor:

  • Heerlijke vers gemalen koffie     
  • Diverse soorten gebak   
  • Vers belegde broodjes in onze lunchroom     
  • Soepjes afhankelijk van het seizoen
  • Maar ook voor een uitgebreide High Tea

Klik hier voor een kijkje in de menukaart!

Onze keuken is open tot half vijf ( 16.30 uur )

Kom naar onze lunchroom voor Koffie of Thee met wat lekkers!

Tijd om uzelf even te verwennen tussen het winkelen door? Dat kan, kom langs in onze lunchroom voor een heerlijk verse kop koffie, thee of verse muntthee voor de liefhebber. Daarnaast serveren wij diverse zoetigheden, het aanbod gebak en koek wisselt per seizoen. 

High Tea in onze Lunchroom

Kom voor een High Tea naar GroenRijk Den Bosch! De High Tea bestaat uit: een klein kopje soep, hartige hapjes, quiche mini,  scone met roomboter en jam, diverse zoete hapjes. De koffie en thee wordt daarbij onbeperkt geschonken. Tevens heeft u een geruime keuze thee, maar liefst 7 soorten. Slechts € 16,95 p.p.

P.S. Ook leuk om cadeau te geven; hiervoor kunt u een tegoedbon kopen in ons tuincafé. Reserveren kan telefonisch, bel ons op 073-6147461 en vraag naar het tuincafé of stuur een e-mailtje naar [email protected]

Wifi in onze lunchroom

Like ons op Facebook en u kunt gratis gebruik maken van de Wifi in ons tuincentrum.

Ja, ik wil Groenrijk Den Bosch Liken op Facebook