Keramiek

Een mooie kamerplant moet natuurlijk gecombineerd worden met de mooiste bloempot, bijvoorbeeld van keramiek. Het buitenkeramiek is vaak grover dan de series voor binnen. We kunnen deze categorie onderverdelen in geglazuurd en terracotta, een gat in de bodem is meestal een teken dat het om buitenpotterie gaat. De meeste geglazuurde potten kunnen in de wintermaanden gewoon buiten blijven staan. Voor terracotta is dat moeilijker omdat het vaak aan de kwaliteit ligt. Een hardgebakken pot neemt minder vocht op en kan 's winters bij vorst niet zo gemakkelijk stuk vriezen. Voor alle potten geldt: op z'n kop opbergen zodat er geen water in kan blijven staan.

Keramische bloempot kopen

Bloempotten van keramiek zijn enorm leuk om te combineren met diverse kamerplanten zoals een Orchidee of Bromelia. Bloeiende of grote kamerplanten in een mooie grote keramieke vaas, fleuren vaak een lege hoek van uw huiskamer op! Zoek eens de juiste vazen en bloempotten die bij uw interieur passen. Daarnaast kunt u ook gaan voor bloempotten van andere materialen, bijvoorbeeld metaal en kunststof. Unieke potten die zorgen voor een gezellige sfeer in uw huiskamer of kantoor:

keramische bloempot kopen

Bloempot van keramiek kopen

Als u op zoek bent naar een mooie, exclusieve keramische bloempot, dan bent u bij tuincentrum Den Bosch aan het juiste adres. Denk aan een mooie turquoise bloempot, of een leuke gekleurde bloempot in het wit of groen! In Den Bosch hebben wij potten in verschillende afmetingen en diverse kleuren, zodat er bij alle kamerplanten wel een geschikte pot te vinden is. U kunt het beste kiezen voor een kleine bloempot van keramiek bij een subtiele kamerplant in de vensterbank. Bij een wat grotere kamerplant zoals de Draecaena Fragans raden wij een Terracotta vaas aan met een afmeting van 88cm bij 50cm. 

bloempot van keramiek

Keramische bloempotten volop te koop

Dus woont in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Oss of Zaltbommel? Kom dan gezellig langs voor onze mooie kamerplanten en bloempotten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie