Glas

Glas is uitermate geschikt voor bloemenvazen, maar ook planten die weinig grond nodig hebben zoals een Orchidee staan prachtig in een glazen pot of accubak. De kleur van het glas wordt vaak aangepast op de heersende kleurtrend. Naast vazen zijn er ook mooie windlichten en kandelaars van glas. Het luxe glas is helder, voor de wat robuustere uitvoering komen we vaak in het gerecycled, enigszins groen glaswerk terecht.

Bloempotten


Bloempot glas kopen

Ook verkopen wij andere soorten bloempotten:
 

Zinken bloempot
- Mandwerk bloempot
- Kunststof bloempot
- Keramische bloempot

Glazen bloempot kopen

Grote glazen bloempot

Op zoek naar een mooie grote glazen bloempot of zelfs een glazen hangende bloempot? Wij hebben het voor u in ons tuincentrum Den Bosch. Er is eigenlijk bijna niets zo tijdloos als glas is. Er zijn ontzettend veel verschillende vormen, kleuren en uitvoeringen te koop in ons tuincentrum, dat er altijd wel iets bij uw smaak en interieur past. Industrieel, klassiek, modern, landelijk.. alles hebben we voor u en uw stijl. Of het nu een strakke accubak is, een grote drijfschaal of een mooi gevormde vaas. Van plantenschaal tot windlicht of kaarsenstandaard het zit allemaal in ons assortiment te Den Bosch. Het is een prachtig en veelzijdig materiaal en een aanvulling in ieder interieur!

Bloempot van glas kopen

Gerecycled glas

Een nieuwe trend in de glaswereld is het recycle glas. Dit glas is wat ruwer van structuur maar geeft een eigentijdse sfeer. Naast de visuele eigenschappen is dit natuurlijk ook veel beter voor het milieu. Dit glas heeft dus een extra waarde! Dus woont u in de omgeving van Schijndel, Waalwijk, Vught, Vlijmen, Berlicum en Drunen? Kom dan gezellig langs ons tuincentrum!  

Tuinplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie