Honden

Bij ons in het tuincentrum in Den Bosch vindt u een ruim aanbod honden artikelen. Honden zijn echte vriend(in)en die we graag verwennen met lekkere hondensnacks, leuke speeltjes en een goede verzorging. Op onze dierenafdeling vindt u naast hondenartikelen zoals hondensnacks en hondenspeeltje ook de praktische dierbenodigdheden voor uw trouwe viervoeter, zoals:

- uitgebalanceerde hondenvoeding
- riemen
- speeltjes
- drink- en eetbakken
- manden
- transportboxen

De hondenvoeding en -snacks in Den Bosch

De juiste hondenvoeding is belangrijk voor het welzijn van uw hond. Sommige honden zijn heel makkelijk met voeding en andere hebben juist een hele specifieke behoefte. Dit hangt onder andere af van het ras, de leeftijd, de levensstijl en soms spelen ook gevoeligheid of medische klachten een belangrijke rol bij de keuze voor bepaalde hondenvoeding. Weet u niet precies wat u nodig heeft of waar u rekening mee moet houden? Vraag onze medewerkers in Den Bosch dan om advies.

Bestel alles voor je hond online

Profine, Prins en andere top merken hondenvoeding in Den Bosch

Bij ons in het tuincentrum in Den Bosch vindt u een breed aanbod hondenvoeding van onder andere:

  • Profine
  • Planet Pet
  • Prins

Wij hebben ervoor gekozen om meerderen merken in het assortiment op te nemen omdat iedere hond en iedere klant andere wensen heeft, zo zijn wij ook niet allemaal gek op spruiten. Er is hondenvoeding voor rashonden en ook glutenvrije hondenvoeding verkrijgbaar op onze dierenafdeling.

Hondenartikelen kopen bij GroenRijk Den Bosch

Hondensnacks en hondenspeeltjes in Den Bosch

Honden zijn soms net kinderen, zeuren om snoep en continu met hun speeltje tegen uw been aan tikken totdat u eigenlijk niet meer kunt weigeren. Op onze dierenafdeling vindt u daarom een ruim aanbod hondensnacks en hondenspeeltjes. Snacks zijn ook een goede manier om uw hond te belonen en daarom handig bij de opvoeding. Ook zijn er speciale hondensnacks die helpen om het gebit en tandvlees van uw hond gezond te houden. 

Honden verzorging bij GroenRijk in Den Bosch

Een hond speelt, rolt en schranst alles wat hij/zij op straat tegenkomt en dat brengt weleens de nodige problemen met zich mee. Teken, vlooien, wondjes en een smerige vacht, dat is hondenbezitters allemaal niet vreemd! Ook voor de verzorging van uw hond bent u bij ons in het tuincentrum in Den Bosch aan het juiste adres! Shampoos, borstels, wormenkuren, teektangen, honden supplementen en meer! Verder is een gezonde hond vrij actief, heeft heldere ogen én heeft een schoon gebit. Het gewicht en de vacht van uw hond spelen ook een belangrijke rol. Het allerleukste aan honden is dat ze u alle aandacht dubbel en dwars teruggeven. Bovendien is hun liefde onvoorwaardelijk, die staart wiebelt er altijd op los, of u nu moe, verdrietig of chagrijnig bent. Om uw hond in échte top conditie te houden, hebben honden uw aandacht nodig bij de volgende punten:

  • Minimaal 3 wandelingen per dag
  • Dagelijks speeltijd met de baas
  • Jaarlijkse vaccinatie en gezondheidscontrole
  • Ontworming elke 3 maanden
  • Regelmatige vlooiencontrole
  • Vachtverzorging minimaal 1x per week
  • Goede voeding tot zich nemen

Honden verzorging artikelen in Den Bosch

Hondenmanden, riemen en kussens van Lief! en Stoer! kopen in Den Bosch

Bijna onnodig om te vermelden is dat wij ook hondenmanden, hondenkussens en benches standaard in ons assortiment hebben opgenomen. Wel noemenswaardig zijn de leuke hondenmanden en -kussens van Lief! en Stoer! Wij zijn dé dealer van Lief! en Stoer! in Den Bosch en omgeving. Naast manden en kussens hebben wij ook de hondenriemen, halsbanden en andere leuke en praktische Stoer! en Lief! accessoires in ons assortiment opgenomen. 

Vragen over uw hond?

Vragen over de voeding en verzorging van uw hond? Kom naar GroenRijk en vraag het aan de medewerkers bij ons op de dierenafdeling, zij helpen u graag verder en geven u het advies waar u op zit te wachten. Hier vindt u ons adres en contactgegevens. Onze dierenafdeling heeft ook alles voor uw kat, vogel, vis, knaagdier én kip. Dus woont u in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Oss, Zaltbommel, Schijndel, Vlijmen, Berlicum of Vught kom dan gezellig bij ons tuincentrum langs!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel