Kerstversiering

Naast onze kerstverlichting hebben wij ook een breed assortiment aan kerstversiering. Maak uw huis compleet middels schitterende kersthangers, prachtige kerstboompieken en de overige kerstdecoratie. Ook verkopen wij prachtige kersthuisjes van Lemax en Luville Efteling kersthuisjes om da kerstgevoel nog completer te maken. Bouw uw eigen kerstdorp en voeg bewegende elementen toe, zoals een leuke skilift of ijsbaan. U zult haast denken dat er ook echt geleefd wordt! 

Ook voor bijzondere kerstballen, zoals bijvoorbeeld van Disney of juist in een grappige vorm, bent u bij ons aan het juiste adres. Vensterbank decoratie? Ook die hebben we genoeg! Kom een kijkje nemen in ons tuincentrum in Den Bosch en verdwaal tussen de kerstdorpen en kerstdecoratie bij onze magische kerstshow! 
 

Kerstversiering webshop

Welke soorten kerstversiering zijn er?

Als we aan kerstversiering denken, dan denken we eigenlijk als eerst aan kerstballen. Dat is vrij logisch, maar anno 2022 zijn er zoveel meer soorten kerstversiering. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie houten kersthangers, prachtige pieken en decoratieve kralen voor in de kerstboom? Ook zijn er tal van decoratie-items die u als woonaccessoire op tafel of in de kast kunt zetten. Elk jaar hebben wij verschillende kerstthema's in ons tuincentrum in Den Bosch. Per thema staan weer andere materialen en kleuren centraal. Dit jaar zien we veel blauw, rood, groen, oud roze, en bruin terug bij de kersttrends, maar natuurlijk ook zilver, goud en wit. Deze verschillende kleuren kunnen altijd gecombineerd worden met de overige kleuren. Mix and match erop los en maak van uw huis uw persoonlijke kerstparadijs.

Kerstversiering om het binnen en buiten gezellig te maken

Het spreekt voor zich dat kerstverlichting voor sfeer en gezelligheid zorgt. Zo zorgt een leuk lichtgordijn op het balkon gelijk voor een echt kerstgevoel en maakt een mooi lichtnet voor in de kerstboom of grote kamerplant het feest helemaal compleet! Ook kunt u aan de slag gaan met een mooi kerstfiguur, bestaande uit een lichtslang. Zet uzelf op één en pak in 2022 helemaal uit! Versier uw huis met lichttakken, snoerverlichting, verlichte kerstfiguren en een kandelaar. Of ga creatief aan de slag met kerstboomverlichting, in een vaas of aan de muur in de vorm van een kerstboom.

Kerstdecoratie kopen | GroenRijk Den Bosch

Kerstdecoratie en kerstversiering volop verkrijgbaar

Uw ramen en vensterbank zijn natuurlijk ook ideaal om te versieren met raamdecoratie, kerstbeeldjes en kerstfiguren. Dat is niet enkel leuk voor uzelf, maar ook om een ander cadeau te doen. Veel mensen zijn ook gek op de Lemax kersthuisjes en worden dolblij van het idee een geheel kerstdorp op te mogen bouwen. Dat snappen we! De kersthuisjes zorgen immers voor een warme en huiselijke sfeer tijdens de donkere maanden. 
 

Lemax kersthuisjes webshop
 

Kerstdecoratie kopen | GroenRijk Den Bosch

Bijzondere kerstballen voor in de kerstboom

Bent u gek op exclusieve kerstballen en kerstdecoratie? Dan kunt u gezellig langskomen in Den Bosch waar u onze collectie luxe glazen kerstballen en pieken. Ook voor roze kerstballen, blauwe kerstballen en witte kerstballen hoeft u niet verder te zoeken. We hebben ook kerstballen in allerlei gekke vormen, zoals hedendaagse voorwerpen die in een glitterjasje zijn gestoken. Kom langs bij onze kerstshow en ontdek het zelf!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst