Kerstbomen

Kerstbomen en kerstartikelen kopen in de omgeving van Den Bosch, Vught, Boxtel en Veghel? Dan zult u ook in 2021 zeker slagen bij GroenRijk Den Bosch! Komt het kerstgevoel bij u ook al langzaamaan naar boven? De voorbereiding op de gezelligste dagen van het jaar begint uiteraard bij het kopen van een echte kerstboom of kunstkerstboom. GroenRijk Den Bosch levert enkel de allermooiste kerstbomen van gegarandeerd goede kwaliteit. De kerstbomen van ons tuincentrum zijn speciaal geteeld door professionele kwekers, met een mooie volle kerstboom die naaldvast is als resultaat. Doordat een strenge kwaliteitscontrole hieraan vooraf gaat, leveren wij prachtige kerstbomen tegen een mooie prijs. Een mooie verse kerstboom van goede kwaliteit die u nergens goedkoper vindt. GroenRijk Den Bosch wenst u alvast een gezellige kerst!

Kerstboom kopen | GroenRijk Den Bosch

Verschillende soorten kerstbomen

Een kerstboom is natuurlijk niet compleet zonder kerstboomverlichting: gaat u dit jaar voor zuinig en kiest u voor LED kerstverlichting of gaat u voor een schitterend kleurspektakel in de kerstboom? Een kerstboom versieren hoort er uiteraard ook bij. Kom langs voor verschillende soorten kerstboomversiering: van kerstballen tot aan kerstslingers en van kersthangers tot engelenhaar. Wij verkopen erg veel soorten kerstbomen. Denk maar eens aan:

  • Abies Fraseri (Fraserspar)
  • Picea Abies (Fijnspar)
  • Picea Pungens Glauca (Blauwspar)
  • Abies Nordmannia (Nordmann)

In 2020 lieten Rob en Jennefer je deze soorten al zien, maar in 2021 beloven de kerstbomen groener dan ooit te zijn...

De Nordmann kerstboom vindt u in Den Bosch

De ultieme echte kerstboom is uiteraard de Nordmann. Deze spar staat ieder jaar met piek op nummer 1! Deze volle, kwalitatief goede spar laat zijn zachte naalden nauwelijks los. Dat is precies wat we thuis willen! Er is immers niks zo vervelend dan constant met de stofzuiger of bezem aan de slag te gaan... Met de stevige takken houdt de kerstboom alle kerstversiering op zijn plek en straalt de boom in uw woonkamer dankzij zijn mooie groene kleur. Een échte sfeerbrenger dus.
 

Online kunstkerstboom kopen

 

Verzorgingstips voor de kerstboom

  1. Bewaar het netje of plastic dat we om uw boom doen wanneer u de kerstboom koopt. Zo ruimt u hem na de kerst makkelijk op.
  2. Heeft u een gezaamde boom? Zaag eerst een klein stukje van de stam af en plaats de boom daarna in een emmer water voor minimaal 24 uur. Zo kan de kerstboom zich volzuigen met water en is de onderkant van de kerstboom weer vers. 
  3. Het is verstandig om de kerstboom eerst een dag te laten acclimatiseren. Vanuit de winkel naar de woonkamer is namelijk een erg groot temperatuurverschil. Plaats de kerstboom daarom eerst een dagje in de hal of schuur. 
  4. Zoek een mooie plek voor de kerstboom. Let hierbij op tocht, want dit kan de kerstboom laten uitdrogen. Zet de kerstboom ook niet dicht tegen een kachel of verwarming, maar houd ongeveer 2 meter afstand. 
  5. Zolang de kerstboom opgetuigd staat te pronken, is het verstandig dat de kerstboom ondergedompeld in water staat. Dit voorkomt uitdroging van de boom en daarbij dus het uitvallen van de naalden.

Kerstboom kopen | GroenRijk Den Bosch

Een echte kerstboom kopen

Er gaat niets boven een echte kerstboom in huis tijdens de kerst! De heerlijke geur van dennennaalden brengt een geweldige sfeer met zich mee. In ons tuincentrum kunt u terecht voor echte kerstbomen maar ook voor kunstkerstbomen in allerlei soorten, maten en kleuren. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? Of denkt u toch aan een meer praktische variant zoals een kunstkerstboom met verlichting of houten kerstboom? Een witte kerstboom met een kunst sneeuwlaagje is weer eens wat anders! Het ritueel van ieder jaar samen de kerstboom versieren heeft iets magisch! Kunt u ook niet wachten tot de kerstboom weer schittert in uw woonkamer? Wat u ook voor kerstboom of kerstversiering zoekt, bij GroenRijk Den Bosch zult u zeker een geschikte kerstboom en decoratie vinden! Ook voor een kerstboomstandaard hoeft u niet verder te zoeken.

Benieuwd hoe de kerstbomen bij ons terecht komen?

    

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Kom langs of neem contact met ons op om eventuele vragen te stellen! Naast mooie echte kerstbomen, verkopen wij ook kunstkerstbomen, kerstverlichting, kerstversiering en nog veel meer kerstdecoratie! Zien we u ook snel bij ons in Den Bosch? .
 

Kerstversiering

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen