Arrangementen

Voor een prachtig arrangement komt u naar GroenRijk Den Bosch! Wij hebben een ruim assortiment aan arrangementen en onze medewerkers helpen u graag bij het ontwikkelen van een speciaal voor u geselecteerd arrangement. Wij verkopen verschillende soorten arrangementen:

✓ Arrangementen op maat
✓ Arrangementen met vetplanten of cactussen
✓ Arrangementen met reguliere planten

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag of house warming? Denk dan eens aan een arrangement. Arrangementen zijn een origineler cadeau en ideaal voor iemand die niet van bloemen houdt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er een plant in het arrangement zit die de ontvanger niet mooi vindt, de planten uit het arrangement zijn makkelijk te vervangen.

Ons plantenassortiment bestaat uit:

Arrangementen op maat 

Voor plantenarrangementen op maat bent u bij GroenRijk Den Bosch aan het juiste adres. Onze medewerkers staan zeven dagen per week klaar om u te helpen met het samenstellen van een arrangement. Onze medewerkers weten precies welke planten wel of niet goed bij elkaar passen. Als u uw eigen arrangement samenstelt, voldoet deze compleet aan uw eisen en past deze perfect bij uw interieur. U kunt kiezen uit schalen van zink, kunststof, keramiek en glas maar ook prachtige manden! Denk bijvoorbeeld aan een prachtige zinken schaal met daarin een mix van groene en bloeiende kamerplanten

Arrangementen met vetplanten of cactussen

Niet iedereen heeft natuurlijk groene vingers, daarom verkopen wij ook arrangementen met cactussen en vetplanten. Deze zijn makkelijk in de verzorging en het is bijna onmogelijk om deze planten niet gezond te houden. Vetplanten en cactussen hebben zelden water of voeding nodig en zijn qua plek in huis ook niet heel kieskeurig. Pas wel op dat u ze niet vlak voor het raam plaatst, dan is er een kans op verbranding van de cactus of vetplant. 

Arrangementen koopt u bij GroenRijk Den Bosch

Mocht u vragen hebben over ons aanbod arrangementen dan bent u van harte welkom bij ons tuincentrum in Den Bosch nabij Tilburg, Oss en Veghel. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar!
 

Boeketten
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten