Gasflessen

Voor alle soorten gasflessen kunt u terecht bij GroenRijk in Den Bosch. Wij zijn leverancier van EmGas en BeneGas flessen. U vindt de gasflessen op onze ruime tuinmeubelenafdeling. Of u nu opzoek bent naar stalen of kunststof gasflessen van 5 kg, 7,5 kg of 10 kg: we hebben het allemaal voor u.

Benegas lichtgewicht gasflessen

BeneGas Light is de veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor diverse activiteiten. Denk aan: barbecueën in de tuin of op de camping. Een extra lange zomeravond op het terras dankzij uw terrasverwarmer. De Benegas lichtgewicht fles is tot 50% lichter dan de stalen variant met een zelfde inhoudsmaat. Deze gasfles is voorzien van ruime handgrepen om zodoende gemakkelijk te kunnen tillen. Wij verkopen de Benegas lichtgewicht flessen in de volgende maten:

- 5 kg
- 7,5 kg
- 10 kg
 

Waar de 5 kg misschien net niet toereikend is en de 10 kg fles even iets te hoog is voor de BBQ of disselkast de BeneGas Light 7,5 kg ideaal! Al sinds 2002 is Benegas Light onze nummer 1 kunststof gasfles die zeer populair is bij kampeerders en BBQ-liefhebbers. Het bestrijden van onkruid is zelfs mogelijk met dezelfde groene gasfles. Duurzaamheid staat op nummer 1 van dit merk: middels CO2-compensatie is het gas in deze gasfles groen. Dit maakt de gasfles dubbelgroen! Wilt u duurzaam bezig zijn? Kies dan voor Benegas Light! 

Stalen gasflessen

Naast de lichtgewicht gasflessen hebben wij nog andere varianten in ons assortiment zoals de stalen gasflessen. Wist u dat het gas in deze gasflessen ook erg duurzaam is? Deze flessen worden namelijk CO2-gecompenseerd door te investeren in duurzaamheidsprojecten en bovendien wordt de gasfles opnieuw gevuld als deze leeg is. In enkele gevallen gaat zo’n gasfles wel tientallen jaren mee! Voor meer informatie hierover kunt u bellen met onze tuinmeubelafdeling of loop gezellig even binnen in ons tuincentrum in Den Bosch nabij Hedel, Drunen, Vught, Sint Michielsgestel, Schijndel, Heesch, Nuland, Veghel. Ook voor terrasverwarming, tuinverlichting, tuingereedschap en meststoffen hoeft u niet verder te zoeken!
 

Tuinplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuininrichting