Loungeset

Bent u op zoek naar een loungeset in de buurt van Den Bosch? Dan kunt u vanaf het vroege voorjaar terecht bij Tuincentrum GroenRijk in Den Bosch! Wij bieden veel verschillende loungesets aan: zwart, wit, antraciet of hout, aan u de keuze.
 

Shop online

 

Mooie loungeset kopen in Den Bosch?

Op de tuinmeubelenafdeling van GroenRijk Den Bosch vindt u een compleet aanbod mooie loungesets van een zeer goede kwaliteit en prijs! Bent u op zoek naar een moderne loungeset of juist een landelijke loungeset? Bij ons in het tuincentrum vindt u loungesets in verschillende stijlen en kleuren; er is voor ieder wat wils. Maar wat is nu precies een loungeset? Loungesets zijn comfortabele tuinbanken en tuinstoelen met tuinkussens waar u heerlijk in weg kunt dromen en rustig een avond op kan blijven zitten zonder dat het ongemakkelijk wordt. Naast hoekbanken hebben wij ook heerlijke ligbedden, tuintafels en loungestoelen voor in de tuin. Een mooie parasol om u te voorzien van schaduw in de zomermaanden is dan ook zeker niet onmisbaar. 

Top 3 loungesets

 1. Stijlvolle Roma loungeset
 2. Dining loungeset Valencia
 3. Loungeset Bilbao

Welk materiaal kiest u voor uw loungeset?

Wij bieden loungesets van diverse soorten materiaal aan, namelijk:

 • Wicker loungeset: Wicker is een gevlochten kunststof dat de uitstraling heeft van riet. Het voordeel van Wicker tuinmeubelen ten opzichte van rotan of riet, is dat dit materiaal niet kan rotten of schimmelen. Wicker heeft de rol van de plastic tuinmeubelen inmiddels overgenomen. Wij bieden u een ruim assortiment van deze meest gekozen variant. De kleuren en de kwaliteit van deze loungesets worden lang gegarandeerd, aangezien Wicker een UV- en weersbestendig materiaal is.
   
 • Hout: Houten tuinmeubelen zorgen voor een prachtige sfeervolle uitstraling. Het beste hout voor tuinmeubelen is teakhout, dit is heel sterk tropisch hardhout. Teakhout is vettig hout, dat betekent dat teak regen afstoot en niet snel uit zal drogen. Waar hout bij een te lange periode van droogte over het algemeen begint te scheuren, is dat bij teakhouten meubelen niet het geval. Houten tuinmeubelen behoeven wel wat meer onderhoud dan wicker tuinmeubelen. Het is van belang de teaken tuinmeubelen minimaal vier keer per jaar schoon te maken en te behandelen met een teak olie. Tevens verkrijgbaar in ons tuincentrum.
   
 • Alluminium: dit materiaal is erg onderhoudsvriendelijk en de tuinmeubelen zijn licht qua gewicht, net zoals wicker tuinmeubelen. De strakke stijlvolle uitstraling geeft uw terras een modern uiterlijk. Deze praktische tuinsets zijn gemakkelijk te reinigen en zeer bestendig tegen weer en wind. Het enige nadeel is dat deze tuinmeubelen over het algemeen wat hoger geprijsd zijn.
   
 • Textileen: Op zoek naar voordelige tuinmeubelen met weinig onderhoud en licht van gewicht? Dan is textileen erg geschikt! Textileen is de naam van een weerbestendig doek dat zeer geschikt is voor buiten. Qua onderhoud is het voldoende om textileen tuinmeubelen af en toe schoon te maken met een zachte borstel en lauw water. 

Loungeset thuis laten bezorgen?

Loungesets passen over het algemeen niet erg makkelijk in een auto. Gelukkig kunnen wij uw nieuwe loungeset ook bij u thuisbezorgen! Kom langs bij ons in het tuincentrum in Den Bosch bekijk ons aanbod en vraag naar de mogelijkheden of bekijk hier de bezorgservice pagina. 

Shop uw loungeset online

Wilt u alvast online bekijken wat wij te bieden hebben aan loungesets, neem dan een kijkje in onze webshop Toptuinmeubels.nl. Waar u terecht kunt voor diningsets, loungesets, parasols, tuinbanken en terrasverwarming. Op zoek naar een overkapping of veranda om uw tuinmeubilair netjes te houden? Bezoek dan eens onze webshop top-verandas.nl
 

Tuinplanten
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen